Speelronde 21

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3B
  • 30/05
  • 2520

Horst - Deurne:
Boxmeer - Apeliotes:
Meerssen - Venray:
Scoop - Nuth:
Tegelen - Civicum:
Wijchen - Don Quishoot
Reageren

half kort | 11/06

Horst - Deurne: 4-1
Jut en jul wijzen de tegenstander de Deurne naar de 4e klasse. Volgend seizoen word deze website gewoon weer gespeeld.

Boxmeer-Apeliotes: 3-2
Boxmeer gaat de thuis ongeslagen status verliezen. Thuis ongeslagen moet je ook niet willen als je uit wel eens verliest. Apeliotes gaat er vol voor.

Meerssen-Venray: 4-1
Meerssen uit en thuis is niet hetzelfde. Als een schaatsbaan zo een groot voordeel is wil ik er ook een. Venray gooit de trukendoos open maar zal uitglijden.

Scoop-Nuth: 2-2
Beter een goede buur dan een verre vriend gaat niet op in deze knokpartij. De vraag is of de website uitgespeeld kan worden. Scoop kan de spanning niet aan.

Tegelen-Civicum: 1-3
Civicum is gewoon beter. Zijn de Tegelse schorsingen al afgelopen? Tegelen wint met de meeste strafpunten niet de FairPlay beker dit seizoen.

Wijchen-DQS: 1-4
Wychen is niet meer bezig met dit seizoen. DQS pakken de 3 punten als ze zo makkelijk klaar liggen.

Linksvoor | 07/06

Horst - Deurne: 4-2
Alleen een driepunter kan Deurne nog redden, en dat uitgerekend bij Horst uit... Dat gaat never nooit gebeuren!

Boxmeer - Apeliotes: 3-3
Boxmeer thuis nog ongeslagen. Kunnen ze dit volhoUden tegen de titelkandidaat die voor zijn laatste kans vecht?

Meerssen - Venray: 4-1
Op de schaatsbaan van Meerssen heeft iedereen het lastig, dus ook Venray.

Scoop - Nuth: 5-3
Scoop zal met één oog de website in Boxmeer in de gaten hoUden, maar zal zelf ook voluit moeten gaan. Tijdens deze burenruzie is spanning en spektakel gegarandeerd. Individuele klasse en het bijna ruiken van het kampioenschap zal de doorslag geven.

Tegelen - Civicum: 2-1
Civicum is vele malen beter, maar dat zegt niet alles. Tegelen zet het afweer geschut klaar en zorgt ervoor dat de punten thuis blijven.

Wijchen - Don Quishoot 1-3
Wijchen is na de winterstop het spoor helemaal kwijt. DQS zit nog in de flow na het knappe punt tegen de koploper. Die blijven nog wel even op die roze wolk!

LF37 | 07/06

Horst - Deurne: 5-2
Horst grijpt de laatste strohalm en gaat nog over Venray heen. Voor Deurne valt het doek zondag officieel.

Boxmeer - Apeliotes: 3-4
Boxmeer komt snel op een 3-0 voorsprong. Bij Apeliotes gaan de alarmbellen dan pas aan en zorgen ze er voor dat de titelstrijd pas op speelronde 22 beslist wordt.

Meerssen - Venray: 4-1
Meerssen thuis, gebruiken het veld in hun voordeel en verdedigen plek 6... Hoe een ploeg die met 9-0 en 8-0 verliest dit seizoen verliest 6e kan staan.........

Scoop - Nuth: 3-3
Nuth kent een fantastische 2e seizoenshelft. Laat ook zien uit de punten te pakken, snoert alle critici (incl. ikzelf) de mond. Terechte nr. 3. Burenruzie blijft onbeslist en Scoop moet nog aan de bak voor het kampioenschap.

Tegelen - Civicum: 2-2
Civicum een klasse beter, Tegelen is helaas net iets handiger op het slome waterveld en gooit de bal achter de rode defensie. Civicum 2 corners, Tegelen 2 lange ballen

Wijchen - Don Quishoot: 5-4
Don Quishoot, hockeyend gezien een van de leukste ploegen om naar te kijken dit seizoen. Wijchen speelt bij vlagen goed hockey. Dit weekend het leukste potje om te zien!

Omo | 06/06

Horst - Deurne: 3-1
Boxmeer - Apeliotes: 4-3
Meerssen - Venray: 3-1
Scoop - Nuth: 4-2
Tegelen - Civicum: 1-2
Wijchen - Don Quishoot: 2-2

Handige Harrie | 30/05

Horst - Deurne: 1-2
Deurne houdt het nog een weekje spannend, maar volgende week zal het doek dan echt voor ze gaan vallen. Horst kan zich klaarmaken voor de play-outs, welke ze overigens kansloos gaan verliezen.

Boxmeer - Apeliotes: 4-3
De Nijmeegse stUdenten zullen wellicht moed hebben geput uit het gelijkspel van Scoop, maar gaan vandaag het kampioenschap definitief verspelen. De vechtersbazen van Boxmeer kunnen met de fluitisten thuis hun veel te fysieke spelletje onBestraft spelen.

Meerssen - Venray: 4-3
Al kan nr.11 nog zo goed hockeyen, schaatsen kan hij niet. Waarom wordt er überhaupt nog op dit veld gespeeld?

Scoop - Nuth: 4-1
Met het nat onder de oksels verschijnen de lichtblauwe mannen op het veld. Het zal toch niet weer misgaan vandaag? Natuurlijk niet, Scoop veruit de Beste ploeg.

Tegelen - Civicum: 4-2
De mannen uit Cuijk hebben erg veel moeite met de stuiterbak in Tegelen en gaan de boot in. Seizoen eindigt daardoor wel een beetje in een mineur. Hopelijk zijn de sticks van de defensie van Tegelen gericht op de bal en niet op het klokkenspel van de tegenstander.

Wijchen - Don Quishoot: 1-3
Wijchen nog steeds in zak en as. Hockeyen zijn ze blijkbaar verleerd na de winter, het kerstdiner zal wel verkeerd zijn gevallen. Don Quishoot neemt eenvoudig de punten mee terug.

Bernard | 30/05

Horst - Deurne: 4-4
In de hoop op een langer verblijf in de derde klasse zal Deurne vandaag in ieder geval moeten winnen. website zal chaos worden, echt een lekker potje degradatiehockey. Beide ploegen gaan tot het gaatje, maar de website levert geen winnaar op. Wel een morele winnaar: Horst dat niet direct degradeert.

Boxmeer - Apeliotes: 2-3
Met het onverwachte gelijkspel van Scoop afgelopen week, is er weer hoop voor Apeliotes. Ze zullen in ieder geval hun eigen websiteen moeten winnen. Met deze motivatie in hun achterhoofd acht ik hun in staat drie punten te halen in Boxmeer.

Meerssen - Venray: 3-5
Meerssen speelt nergens meer voor. Degelijk seizoen in de middenmoot. Venray daarentegen voelt de hete adem van Horst in zijn nek en zal in Zuid-Limburg maar al te graag drie punten ophalen.

Scoop - Nuth: 4-3
Scoop heeft de platte kar al klaar staan, maar ondertussen moet er nog wel twee keer gewonnen worden. De derby tegen Nuth, wat een zéér verdienstelijk seizoen speelt, is dan ook niet zo maar een abctje. Thuisvoordeel van Scoop levert ze in de laatste minuten de overwinning op.

Tegelen - Civicum: 4-2
Civicum heeft in de tweede seizoenshelft pas 7 punten gehaald, waarvan 6 thuis. Zelfs tegen laagvliegers hebben ze het uit lastig. Eigenlijk te gênant voor woorden, want ze hebben toch Best een aardige ploeg. Ook tegen Tegelen valt het voor Civicum de verkeerde kant op.

Wijchen - Don Quishoot: 4-3
Spannend potje in de middenmoot. Don Quishoot piekt af en toe, maar valt soms ook hard. Wijchen is ook zeer matig in de tweede seizoenshelft. Misschien dat de Wijchense formatie zich nog een keer kan opladen?