Speelronde 20

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3B
  • 22/05
  • 1896

De laatste lootjes!

Apeliotes - Wijchen:
Deurne - Civicum:
Don Quishoot - Scoop:
Nuth - Horst:
Tegelen - Meerssen:
Venray - Boxmeer:
Reageren

LF37 | 24/05

Apeliotes - Wijchen: 4-2
Nog 3 potjes voor Apeliotes, Wijchen thuis Boxmeer uit en meerssen thuis, gaan nog punten verspelen, vandaag tegen Wijchen niet. Eenvoudige overwinning.

Deurne - Civicum: 1-3
Simpele overwinningen in Deurne Bestaan niet. Civicum herstelt zich wel van het verlies tegen Nuth.

Don Quishoot - Scoop: 1-5
Scoop gaat dit niet meer weggeven. De stUdenten van Don Quishoot kunnen aantekeningen maken. Ze krijgen namelijk een college hockey gratis en voor niets van scoop!

Nuth - Horst: 6-1
Nuth knap op plek 3 terecht gekomen, Horst komt met niets en vertrekt ook met niets. Goede generale voor de Nuthse brigade in aanloop naar de derby tegen de koploper!

Tegelen - Meerssen: 2-3
Tegelen heeft nog wat schorsingen en is na het ringgevecht tegen Boxmeer het spoor bijster. Meerssen heeft iets recht te zetten na de 8-0 van vorige week.

Venray - Boxmeer: 1-4
Venray wil wel, maar het lukt net niet... Boxmeer heeft zelfvertrouwen getankt vorige week. Dit betaald zich dan ook uit!

Backhand | 24/05

Apeliotes - Wijchen: 4-2
Deurne - Civicum: 2-3
Don Quishoot - Scoop: 0-5
Nuth - Horst: 6-3
Tegelen - Meerssen: 1-3
Venray - Boxmeer: 2-2

Naam | 24/05

Apeliotes - Wijchen: 4-1
Deurne - Civicum: 2-2
Don Quishoot - Scoop: 1-5
Nuth - Horst: 4-1
Tegelen - Meerssen: 3-1
Venray - Boxmeer: 4-3

DrBibber | 22/05

Apeliotes – Wijchen: 3-1
Derbytime! Wijchen thuis een klap gekregen van Venray. Apeliotes uit een klap gekregen van Scoop. Beide teams willen wat rechtzetten alleen is Apeliotes vandaag weer een keer de beter ploeg.

Deurne – Civicum: 2-5
Deurne zet alles op alles om te handhaven. De scheidsrechter fluiten de laatste weken keurig daar dus daar hoeft Civicum zich geen zorgen om te maken. Civicum speelt goed zolang ze niet op elkaar gaan zeiken. Deurne laatste plaatst maar heeft toch niet zo gek veel tegendoelpunten gehad. Civicum wilt vandaag toch volle bak in de aanval gaan en pakt een handjevol doelpunten.

Don Quishoot – Scoop: 3-5
Scoopie erbij vandaag voor Scoop. Die gaan geen fout meer maken in de strijd om het kampioenschap.

Nuth – Horst: 4-0
Horst kan zonder hun scheidsrechters helemaal niks. Hebben een gelukwebsiteje gehad bij Apeliotes maar bakken er uit vrij weinig van. Nuth pakt wederom 3 punten en gaat voor de derde plek.

Tegelen – Meerssen: 2-3
Tegelen moet oppassen dat het de nacompetitie niet moet spelen. Staan gelijk met Venray en 1 punt boven Horst. De heet gebakken mannetjes achterin bij Tegelen moeten wat rustiger aan doen. Meerssen flinke oor wassing gekregen door Boxmeer. Gaan vandaag dat weer recht zetten. Er zullen namelijk wel een paar spelers geschorst zijn bij Tegelen.

VenrayBoxmeer: 5-3
Ook bij Boxmeer zal niet iedereen op het websiteformulier staan door eventuele schorsingen. Venray heeft de punten hard nodig in de strijd voor de nacompetitie. De jonge honden hebben een betere conditie dan UFC Boxmeer. #11 gaat voor het goude stickie.

Rechtsbuiten | 22/05

Apeliotes - Wijchen: 5-2
Apeliotes heeft twee weken achter elkaar een dreun gekregen in de strijd om het kampioenschap. Dan komt Wijchen-thuis op een lekker moment. De druk bij Scoop blijft er vol op.

Deurne - Civicum: 2-1
Civicum ging hard onderuit op eigen veld tegen de mannen van Nuth. Dan op bezoek gaan bij de mannen die voor hun laatste kans vechten is geen pretje. Ook ditmaal geen punten voor Civicum.

Don Quishoot - Scoop: 3-5
Na de overwinning van afgelopen week staan de mannen van Scoop op pole-position. Onderschatting ligt op de loer en DQS weet hier bijna van te profiteren.

Nuth - Horst: 2-3
Na de klapper tegen Civicum is Horst -thuis lijkt Horst-thuis een gemakkelijke prooi, maar Horst is stiekem toch al 3 websiteen ongeslagen. Is de volgende stunt in de maak?

Tegelen - Meerssen: 4-2
Na een gruwelijke oorwassing tegen Boxmeer is het nu iets minder ver rijden naar Tegelen. Tegelen zit in de hoek waar de klappen vallen (letterlijk) en doet er alles aan om de 3 punten veilig te stellen.

Venray - Boxmeer: 4-3
Boxmeer uit en thuis is een wereld van verschil. Venray won afgelopen weekend knap bij Wijchen. Als de nummer 11 en 14 van Venray de kopjes erbij hoUden hebben ze Boxmeer in de tang.