Speelronde 19

Geplaats door: Bernard ( )

  • 3B
  • 16/05
  • 1991

Verrassende uitslagen afgelopen zondag. ben benieuwd wat de topper a.s. zondag gaat worden.

De websiteen:
Horst - Don Quishoot:
Wijchen - Venray:
Scoop - Apeliotes:
Boxmeer - Meerssen:
Civicum - Nuth:
Deurne - Tegelen:
Reageren

Anoniem | 28/05

Het stUdententeam uit Eindhoven heeft magisch pils gezopen van het weekend en stuurt scoop naar huis met een gelijkspel!

#komopdieroeje­č嬭čĆ╝

Huubke | 20/05

Boxmeer zich wederom misdragen? Zou niet de eerste keer zijn. Als de scheids een keer niet in hun voordeel fluit verliezen de heethoofden, met die kinderachtige coach voorop, gelijk hun hoofd. Treurig hoor.

Geertje | 20/05

Wilt u Boxmeer of Boxminder puntjes? (q) Geert Wilders

Teg - Boc | 20/05

Wow als je naar de stand kijkt heeft tegelen wederom 3 punten in mindering gekregen.
Maar heeft Boxmeer zelfs 6 punten minder van 31 voor het weekend naar 25 nu en word de website over gespeeld wat is daar allemaal gebeurd !!!!

zeempje | 19/05

Horst - Don Quishoot: 4-1
Jut en Jul. Bekend verhaal. De uitwebsite tegen Apeliotes was de uitzondering die de regel doet bevestigen. Don Quishoot zal het worst wezen.

Wijchen - Venray: 2-1
Bij Wijchen is het lek niet boven en het is maar de vraag of dat dit seizoen gaat gebeuren. Venray maakt hier dankbaar gebruik van. Hierdoor hebben de acties van jut en jul in Horst geen invloed op de stand.

Scoop - Apeliotes: 3-2
Apeliotes is de betere ploeg maar in Scoop is het lastig winnen. Scoop neemt voor even de koppositie over maar gaat dit niet tot het eind volhoUden. Competitie gaat niet dit weekend beslist worden.

Boxmeer - Meerssen: 5-1
Meerssen is niet goed op vreemde bodem. Geen enkele reden om aan te nemen dat Boxmeer voor de eerste keer thuis gaat verliezen.

Civicum - Nuth: 3-2
Nuth uit (= niet thuis), achja. Helaas zijn niet alle strafcorners te voorkomen waardoor het nog spannend lijkt te worden. Nuth een ploeg met beperkingen en komt er achter dat ze hoger staan dan ze verdienen. Civicum is veel beter en neemt terecht de 3e plek terug.

Deurne - Tegelen: 1-3
Deurne doet er alles aan, maar alles is niet genoeg. Tegelen gaat deze competitie minstens 24 websiteen spelen wat opvallend is.

Plop | 18/05

Horst - Don Quishoot 4-2
Wijchen - Venray 3-2
Scoop - Apeliotes 5-3
Boxmeer - Meerssen 5-1
Civicum - Nuth 3-3
Deurne - Tegelen 1-2

Backhand | 18/05

Horst - Don Quishoot 4-3
Wijchen - Venray 1-3
Scoop - Apeliotes 5-3
Boxmeer - Meerssen 6-3
Civicum - Nuth 1-2
Deurne - Tegelen 3-0

Groetjes | 17/05

Horst - Don Quishoot 2-3
Wijchen - Venray 2-2
Scoop - Apeliotes 4-3
Boxmeer - Meerssen 4-1
Civicum - Nuth 2-1
Deurne - Tegelen 2-0

Omo | 17/05

Horst - Don Quishoot: 3-2
Wijchen - Venray: 4-2
Scoop - Apeliotes: 4-3
Boxmeer - Meerssen: 4-2
Civicum - Nuth: 3-1
Deurne - Tegelen: 2-0

Sjeng | 16/05

Bernard, als er bij Deurne thuisfluiters waren hadden ze wel meer gewonnen. De scheidsrechters zijn daar gewoon slecht.

Bernard | 16/05

weet er iemand wat er afgelopen zondag met Apeliotes is gebeurd? Van uit winnen bij Civicum, naar thuis gelijk tegen horst...dat is toch wel heel sneu haha.

Horst - Don Quishoot: 4-2
Horst on fire na de stunt van afgelopen zondag. De moraal is goed en dan mogen ze ook nog eens lekker thuis spelen. DQS is safe en speelt nergens meer voor. Ongeïnspireerd beginnen ze aan de website en komen een ontketend Horst tegen.

Wijchen - Venray: 3-3
Venray voelt plots de hete adem van Horst weer in de nek en zal dus ook moeten presteren. Individuele klasse van Venray levert hun een punt op bij Wijchen.

Scoop - Apeliotes: 1-1
De topper die de competitie zal doen besLissen! Ik vermoed dat de website de eerste helft vast zal zitten doordat beide ploegen niet willen verliezen. In de tweede helft zet Scoop aan, komt op voorsprong en bepaald het tempo van de website. Toch gok ik op een gelijkspel. Apeliotes is heel effici├źnt in het afronden van kansen en heeft de minste tegengoals in de competitie. De Nijmeegse stUdenten dus de morele winnaars.

Boxmeer - Meerssen: 6-4
Leuke website in de subtop. Een website van Boxmeer is nagenoeg altijd een garantie voor veel goals. Het thuisvoordeel levert ze ternauwernood de overwinning op.

Civicum - Nuth: 3-1
De website om de derde plek. Civicum heeft afgelopen week toch ietwat verrassend verloren bij DQS en wil dit deze week goed maken. Thuis voelen ze zich weer in hun vel en sturen de mannen uit Nuth met de staart tussen de benen terug naar heuvelachtig Nederland.

Deurne - Tegelen: 4-2
Deurne ziet haar positie benarder worden. 5 punten achterstand op plek 11, dat lijkt haast te veel om te overbruggen. Daarom worden thuis de goede scheidsrechters opgesteld. Een cornertje hier, een kaartje daar: de mannen uit Tegelen weet dan ook niet wat ze overkomt en kunnen met nul punten terug naar huis.