Speelronde 18

Geplaats door: Bernard ( )

  • 3B
  • 08/05
  • 2201

De afgelopen speelronde heeft weer wat stof doen opwaaien, blijft leuk zon competitie ;)
De websiteen van a.s. zondag:
Meerssen H1 - Wijchen H1:
Apeliotes H1 - Horst H1:
Don Quishoot H1 - Civicum H1:
Nuth H1 - Deurne H1:
Tegelen H1 - Boxmeer H1:
Venray H1 - Scoop H1:
Reageren

Koning Horst | 15/05

Wat heeft er allemaal plaatsgevonden bij Tegelen - Boxmeer? Gewoon ordinair potje matten?

Pietje Precies | 15/05

Hadden de koningen van Horst toch gelijk... Apeliotes verspeelt het kampioenschap.

Britterbal | 11/05

Meerssen H1 - Wijchen H1: 2-2
De kleine onderbreking van de laatste weken heeft Wijchen blijkbaar goed gedaan. Er werd thuis eindelijk weer eens gewonnen. Jammer dat ze, net nu ze het hockeyspelletje weer door beginnen te krijgen, moeten gaan schaatsen. In drie weken tijd twee verschillende sporten aanleren, dat is ietwat veel gevraagd voor de Wijchenaren.

Apeliotes H1 - Horst H1: 6-0
Naast de punten gaat nu ook het doelsaldo steeds belangrijker worden voor de mannen uit Nijmegen. Op het forum van vorige week las ik dat Horst zichzelf een redelijk kans toedicht tegen koploper Apeliotes. Tijd voor de studs om dit varkentje eens goed te wassen. Zonder thuispubliek en eigen scheidsrechters voor Horst, zie ik een makkelijke middag voor de Nijmegenaren in het vooruitzicht.

Don Quishoot H1 - Civicum H1: 1-3
Twee ploegen die het met name van hun werklust moeten hebben. De nodige kilometers zullen in deze website worden afgelegd. Uiteindelijk trekt Civicum aan het langste eind, omdat zij over iets meer hockeyend vermogen beschikken.

Nuth H1 - Deurne H1: 5-0
Toch netjes van Deurne dat ze de moeite hebben genomen helemaal naar Nuth te reizen. Wat ze daar precies te zoeken hebben, geen idee.

Tegelen H1 - Boxmeer H1: 4-2
Boxmeer gaat in deze website bewijzen dat zij vrijwel alleen thuis punten kunnen pakken. De scoop en het waterveld is de verdeding van Boxmeer te machtig.

Venray H1 - Scoop H1: 1-4
Het stoom komt nog steeds uit de oren van de puberende jochies uit Venray. Dit heeft alles te maken met de website van vorige week tegen Horst. Hierdoor ligt de focus op hele andere dingen dan de website tegen Scoop, en loopt Scoop makkelijk over de pubers heen.

LF37 | 10/05

Meerssen H1 - Wijchen H1: 4-2
Meerssen thuis beter dan uit, Wijchen heeft nu eenmaal een verschrikkelijke vormcrisis op het moment.

Apeliotes H1 - Horst H1: 6-0
Horst is schietschijf op bezoek bij de aanstaand kampioen!

Don Quishoot H1 - Civicum H1: 2-2
Don Quishoot op het eigen veld veerkrachtig genoeg om Civicum op gelijkspel te hoUden

Nuth H1 - Deurne H1: 8-2
Nuth laat het strafcorner los... Heeft een heerlijke zondagmiddag tegen de 4e klasse ploeg Deurne..

Tegelen H1 - Boxmeer H1: 4-4
Tegelen gooit het op de....... Scoop juist ja! Boxmeer maakt een paar schitterende doelpunten, maar niet genoeg tegen de countergoals van Tegelen.

Venray H1 - Scoop H1: 3-3
Jonkies van Venray hebben een goede dag, waarschijnlijk op tijd naar bed gegaan zaterdag. Scoop verspeelt komende zondag het kampioenschap.

G-LOW | 10/05

Meerssen H1 - Wijchen H1: 0-3
Apeliotes H1 - Horst H1:5-1
Don Quishoot H1 - Civicum H1: 1-3
Nuth H1 - Deurne H1: 5-0
Tegelen H1 - Boxmeer H1: 2-2
Venray H1 - Scoop H1: 0-5

Bernard | 08/05

Meerssen H1 - Wijchen H1: 4-2
Wijchen heeft eindelijk weer punten gepakt. Maar helaas moeten ze dan naar Meerssen. Anderhalf uur in de auto, spelers die op het spekgladde veld tijdens de warming up al onderuit gaan en dan ook nog eens een tegenstander die een onverstaanbare taal spreekt. Omstandigheden zitten niet mee. Het gedemotiveerde Wijchen geeft het in het laatste kwartier weg.

Apeliotes H1 - Horst H1: 9-0
Apeliotes zit een zetel na de overtuigende 4-1 overwinning op Civicum. In de strijd om het kampioenschap gaat nu ook het doelsaldo tellen. Dan is het helemaal lekker als het kannonenvoer uit Horst langskomt. Toch hebben de Nijmeegse studs het lastig de eerste helft met het laag op het veld gepositioneerde Horst. Tweede helft laat Horst het lopen en moeten ze bang zijn om niet met dubbele cijfers eraf te gaan.

Don Quishoot H1 - Civicum H1: 3-3
Civicum heeft dan wel het moeilijkste deel van de tegenstanders gehad, een uitwebsite tegen de Eindhovense nerds is ook geen pretje. Sterke verdediging van DQS levert hen een puntje op.

Nuth H1 - Deurne H1: 4-1
Nuth doet na een toch vrij anonieme eerste seizoenshelft plots weer mee. Plek 3 ligt binnen handbereik. Het enige wat ze hoeven te doen voor deze eervolle plaats is het kneuterige ploegje uit Deurne verslaan. Makkie, zeker thuis.

Tegelen H1 - Boxmeer H1: 2-2
Boxmeer heeft gisteren maar weer eens bewezen dat het buiten de deur niet veel is. Noem het het Feyenoord van deze competitie. Ook in Tegelen krijgen de Boxmeerse heren het lastig. Veel hoge ballen, scheidsrechters die de regels niet volledig beheersen en een lekker waterveldje. Ik gok een gelijkspel.

Venray H1 - Scoop H1: 2-6
Scoop gaat in de achtervolging op Apeliotes en met de website van volgende week in het vooruitzicht kan het zich nu geen fouten permitteren. Venray speelt bij vlagen aardig hockey, maar kan natuurlijke niet tippen aan de Zuid-Limburgers.