Speelronde 15

Geplaats door: Bernard ( )

  • 3B
  • 27/03
  • 1737

Civicum verliest terrein, waardoor het bovenin een tweestrijd lijkt te worden tussen Scoop en Apeliotes. Onderin is het met de winst van Horst op Wijchen spannender op geworden, nu ook Venray in de gevarenzone komt. Genoeg stof om over te spreken dus!

Speelronde 15
Don Quishoot - Tegelen:
Horst - Boxmeer:
Civicum - Meerssen:
Deurne - Venray:
Scoop - Wijchen:
Nuth - Apeliotes:
Reageren

Lid en fit | 28/03

DQS - Tegelen 4-0
De mannen van Tegelen hebben afgelopen week op de blaren gezeten. Een moeilijk einde van de competitie lonkt, gaan ze nog degraderen ???

Horst - Boxmeer 2-0
Horst komt als een aap uit de mouw en weet goed met de heethoofden om te gaan van Boxmeer

Civicum - Meerssen 4-1
Civicum gaat de draad weer oppakken en gaat als een duveltje uit het doosje komen. De Sven Kramers van Meerssen zijn niet Bestand tegen Civicum

Deurne - Venray 6-5
Doelpuntenfestijn! Doelpunten zijn dit weekend voor beide ploegen 2 halen 1 betalen

Scoop - Wijchen 8-1
Een kwakkelend Wijchen heeft grote problemen bij de koploper. Wijchen maakt de tien ritten kaart net niet vol, maar de keeper haalt wel zn vis brevet binnen!

Nuth - Apeliotes 6-4
Ernst, Bobbie & de rest gooien roet in het eten van Apeliotes. Apeliotes is voor even van de gedeelde 1e plaats, maar gelukkig zijn ze wel lid en fit

Schtrafbal | 28/03

Don Quishoot 4-1 Tegelen:
De alom bekende scoop van Tegelen is al weken uit vorm en ook bij DQS hapert de luchtmacht. DQS is niet onder de indruk en gaat een makkelijke middag tegemoet.

Horst 3-2 Boxmeer:
Na een knappe uitslag tegen Scoop en een overwinning bij Wijchen hebben de geelhemden de smaak te pakken. Het trage veld is een zegen voor Horst. Na een knappe voorsprong van Boxmeer, draait Horst het in de 2de helft volledig om.

Civicum 2-3 Meerssen:
Civicum is de vorm na de winterstop volledig kwijt, aansluiting met de top is ver weg en van onder voelen ze de hete adem van de grote middenmoot. Meerssen heeft er wel weer zin in en verrast Civicum.

Deurne 4-2 Venray:
Degradatiepotje. Overwinning van Deurne betekent dat ze over Venray heen gaan. Venray heeft na de winterstop al een legio aan tegendoelpunten gehad en zal er ook vandaag weer een flink aantal om de oren krijgen. Deurne klaart de klus op het eigen veld.

Scoop 7-1 Wijchen:
Wijchen is totaal uit vorm en dan moet je uit naar de koploper... Sterkte!

Nuth 3-2 Apeliotes:
Nuth heeft door de goede resultaten plek 3 in het vizier. Dan komt de gedeelde koploper langs en is motivatie zeker niet meer nodig. Als het pittig wordt hebben ze altijd nog een middel achter de hand. 3 SCs, 3 doelpunten voor Nuth. Gaat Nuth zand strooien in de gele machine?

Barrie | 27/03

Don Quishoot - Tegelen: 4-2
Luchtmacht van Tegelen blijkt ineffectief in de Eindhovense woestijn. DQS countert zich weer naar 3 punten.

Horst - Boxmeer: 4-3
De agressieve vandalen van Boxmeer verliezen weer hun kop in een uitwebsite en spelen Horst in de kaart in de strijd tegen degradatie.

Civicum - Meerssen: 5-2
De mannen van Meerssen nemen per ongeluk de schaatsen mee naar de uitwebsite en komen niet uit de voeten op de strakke mat in Cuijk. De fluitende senior geeft gewillig een dozijn aan corners voor de thuisploeg en daar weten ze wel raad mee.


Deurne - Venray: 3-2
Spannende pot waarbij het niveau niet heel hoogstaand zal zijn. Punten blijven ternauwernood in Deurne en Venray bevindt zich opeens op de laatste plaats.

Scoop - Wijchen: 7-1
In Wijchen lijken ze het hockeyen volledig verleerd te zijn en snakken naar een overwinning om wat vertrouwen op te doen. Net jammer dat je dan uit naar Sittard moet, waar ze een stevige tik op de billen krijgen.

Nuth - Apeliotes: 3-3
Leukste website van het weekend. Nuth lijkt de weg naar boven te hebben ingezet. StUdenten haken na dit weekend definitief af in de titelstrijd.

Tinus | 27/03

Nuth - Apeliotes: 2-3

Tinus | 27/03

Don Quishoot - Tegelen: 3-1
Na het pak slaag van de stUdenten uit Nijmegen herpakt Don Quishoot zich tegen het zwakke tegelen.

Horst - Boxmeer: 3-6
Boxmeer zal aan het langste eind trekken omdat ze kwalitatief gewoon beter zijn. Wel veel goals in Horst.

Civicum - Meerssen: 4-2
Civicum zal na het verlies van afgelopen week gebrand zijn om te winnen.

Deurne - Venray: 3-2
Interessant gevecht in de onderste regionen van de ranglijst. Kan beide kanten op gaan, maar verwacht dat de 12e en 13e man de overwinning binnenslepen voor Deurne

Scoop - Wijchen: 7-2
Thuiswebsite voor de koploper. Met de vorm waarmee Wijchen uit de winterstop is gekomen acht ik ze niet in staat te stunten.

Nuth - Apeliotes:
Apeliotes kwalitatief beter, maar aangezien Nuth thuis speelt kan het beide kanten op gaan. Cruciale website in de titelstrijd.

Bernard | 27/03

Don Quishoot - Tegelen: 4-2
Het enige wapenfeit van Tegelen, de scoop, heeft weinig nut op de zandbak in Eindhoven. Bal valt snel dood en DQS staat laag genoeg om de bal onschadelijk te maken. Ondertussen slaagt DQS er wel in om in de counter een paar mooie treffers te maken.

Horst - Boxmeer: 3-2
Horst zo waar gewonnen tegen Wijchen, misschien dat ze deze zondag thuis kunnen stunten tegen Boxmeer?

Civicum - Meerssen: 3-2
Voor Civicum dreigt weer een verloren seizoen. Tweede plaats lijkt buiten bereik. Enige wat hen nu nog rest is de derde plaats verstevigen, want de rest komt eraan.

Deurne - Venray: 3-1
Venray heeft wel heel hard klop gehad afgelopen zondag. Deurne heeft Venray in het vizier, haalt hier moraal uit en tevens de drie punten.

Scoop - Wijchen: 5-2
Wat is in hemelsnaam aan de hand bij Wijchen? Dragende spelers geblesseerd? Motivatieproblemen? Ik weet het niet, maar 1 punt uit drie websiteen is Wijchen onwaardig. Tegen Scoop zal de omwenteling niet komen.

Nuth - Apeliotes: 2-4
Lastige uitwebsite voor de Nijmeegse stUdenten (en eigenlijk voor iedereen). Eerder dit seizoen was Nuth Apeliotes te machtig. Ik vermoed dat de rollen nu omgedraaid zullen zijn, nu Apeliotes tot op het bot gemotiveerd zal zijn om Scoop bij te blijven.