Speelronde 14

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3B
  • 20/03
  • 1964

Brand los!

Apeliotes - Don Quishoot:
Boxmeer - Civicum:
Meerssen - Deurne:
Tegelen - Scoop:
Venray - Nuth:
Wijchen - Horst:

Kan iemand mij informeren wat er gebeurd was in Deurne afgelopen weekend?
Vandalisme door Boxmeer??
Reageren

GMDM | 22/03

Apeliotes 3-0 Don Quishit
StUdenten vs stUdenten, Apeliotes neemt t allemaal toch iets serieuzer.

Boxmeer 3-4 Civicum
Boxmeer vervelende arrogante ploeg, Civivum wint hockeyend van 13 man.

Meerssen 3-1 Deurne
Deurne stugge ploeg en scoort altijd wel eentje, helaas onwennig op de schaatsbaan van Meerssen.

Tegelen 1-5 Scoop
1 Scoop valt goed, haha snap je..

Venray 2-0 Nuth
Nuth thuis weer gewonnen, zoals verwacht, helaas mogen ze er nu maar 11 opstellen.

Wijchen 4-0 Horst
Wijchen beter.

Toto | 21/03

Apeliotes – Don Quishoot:4-1
Apeliotes is een echt team, zowel buiten als binnen het veld. Gewoon net een klasse beter dan DQS. Daarnaast heeft Apeliotes een goeie corner.

Boxmeer – Civicum:4-3
Twee teams met een paar heethoofden erin. Ook in deze derby gaat het er heftig aan toe. Boxmeer heeft het thuisvoordeel.

Meerssen – Deurne: 3-1
Meerssen scoort niet veel maar dat hoeft ook niet tegen Deurne.

Tegelen – Scoop: 1-4
Tegelen krijgt het warm, en ook vandaag weer de volle laag.

VenrayNuth: 3-1
De rechtsbuiten is veel te snel voor de grote langzame mannen achterin bij Nuth. Hattrick voor #11. Cornergoaltje voor Nuth. Eindstand 3-1

Wijchen – Horst: 2-1
Spannend potje, Horst weer met 0 punten naar huis.

GMDM | 21/03

Gunfactor van Nuth heeft zn hoogtepunt bereikt zo te zien haha!

DeHerenVanB | 21/03

Apeliotes - Don Quishoot: 3-1
Apeliotes zoop de zaterdag voordat ze naar Eindhoven moesten teveel, deze week is het andersom!
Boxmeer - Civicum: 3-3
Boxmeer uit, altijd lastig! Civicum wint een punt, linksvoor van Boxmeer maakt er 3!
Meerssen - Deurne: 4-2
Meerssen verliest in Nuth, gaat het thuis niet makkelijk krijgen tegen de mannen van Deurne, veld is doorslaggevend in deze pot! Daarnaast is Meerssen uit nooit garantie voor succes!
Tegelen - Scoop: 1-5
Speciale wapen van Tegelen is de scoop.... Nu zegt de naam van de bezoekers het zelf al, ze zijn niet zo onder de indruk van dit wapen. Daarnaast is Scoop de ploeg die technisch torenhoog boven de rest uitsteekt! Appeltje eitje!!
Venray - Nuth: 4-1
Gun t de jongens van Venray wel en de jongens van Nuth niet! Als spitsen van Venray in vorm zijn wordt het een feestje tegen de langzame beesten van Nuth!
Wijchen - Horst: 3-0
Wijchen veel beter, Horst mist net als Nuth de 12e en de 13e man!

Veel plezier mannen!

Te | 20/03

Ik hoorde dat zij 3 punten in mindering hebben gekregen + de website tegen Horst moet overnieuw worden gespeeld omdat zij een niet gerechtigde speler op hadden gesteld.

Tegelen ??? | 20/03

Tegelen punten in minderin gekregen ????

Piertje | 20/03

Apeliotes – Don Quishoot: 5-2.
StUdentenpotje! Beide teams weten waar ze staan en Don Quishoot focust zich daarom ook alleen op de derde helft. Nijmegen verslaat Eindhoven zowel in de eerste, tweede en derde helft.

Boxmeer – Civicum: 4-5
DERBYTIME! Altijd een beladen potje dit. Boxmeer nog steeds boos en agressief van het potje van vorige week. Stickslaan, fysiek spel en slidings zorgen voor een onsportief potje in Boxmeer. Boxmeer verliest het koppie na een 4-2 voorsprong en verliest met 4-5.

Meerssen – Deurne: 5-1
Wat was er gebeurd in Deurne vorige week, ben ik erg benieuwd naar! Deurne gaat echter op vreemde bodem geen punten halen. Deurne gaat vandaag hard onderuit.

Tegelen – Scoop: 2-6
Tegelen heeft punten in mindering gekregen en staat nu ook bijna onderaan. Ze hebben ze punten dus nodig alleen tegen scoop gaat dat natuurlijk niet lukken. Kansloos potje voor Tegelen. Kunnen alleen maar scoren uit corners en hoge gelukballen.

VenrayNuth: 5-2
Venray wil weer een keer winnen en Nuth komt precies op het verkeerde moment. Het hele team van Venray is al om 21:00 door papa en mama in bed gestopt zaterdag en helemaal klaar voor de strijd op zondag. Nummero 11 is niet te hoUden vandaag en de verdediging van Nuth kan de puppies niet temmen. Nuth scoort wel 2 keer uit de corner alleen dat is niet genoeg voor de 5 doelpunten van de spitsen van Venray.

Wijchen – Horst: 3-0
Simpel potje voor Wijchen.

Bernard | 20/03

Apeliotes - Don Quishoot: 6-0
Waar eerder dit seizoen DQS nog de winnaar was in de stUdentenderby, verwacht ik nu dat gezien de huidige vorm van Apeliotes - en het uit de stand duidelijk geworden klasseverschil tussen de beide ploegen - de Eindhovense studs met de staart tussen de benen naar huis kunnen.

Boxmeer - Civicum: 5-4
Civicum zal willen blijven meedoen om de tweede plaats. Na vermeende schandelijkheden bij Deurne uit zal Boxmeer toch ook sportieve revanche willen nemen en de wereld willen laten zien dat ze kunnen hockeyen.

Meerssen - Deurne: 4-2
Deurne moet het toch met name hebben van de thuiswebsiteen. Meerssen is thuis op het gladde veld toch te machtig voor de Brabants anti-hockeyers.

Tegelen - Scoop: 3-3
Scoop kwam afgelopen weekend met de schrik vrij. Wie weet kan Tegelen stunten?

Venray - Nuth: 4-2
Venray is de tweede seizoenshelft nog niet echt lekker begonnen. Maar daar komt verandering in. Het normaal zo sterk verdedigende Nuth is machteloos tegenover de snelle spitsen van Venray.

Wijchen - Horst: 4-1
Horst had bijna kunnen stunten tegen Scoop. Maar dat was in Horst. Uitwebsiteen is toch een hele andere zaak voor de rodelantaarndrager uit onze poule. Eenvoudige overwinning voor Wijchen.

Naam | 20/03

Apeliotes 5-1 Don Quishoot
Een stUdenten onderonsje. Vorige keer trok DQS aan het langste eind, dus de geelhemden zullen gebrand zijn op revanche. De vorm waarin zij verkeren zal dan ook ervoor zorgen dat DQS waarschijnlijk alleen de 3de helft kan winnen.

Boxmeer 4-3 Civicum:
Boxmeer zeer wisselvallig. De frustratie van Deurne uit heeft blijkbaar flink nagedreund. Civicum denkt hiervan te profiteren, maar Boxmeer laat het kaas niet van hun brood eten.

Meerssen 3-1 Deurne:
Het schijnt dat Meerssen een gezellig potje heeft gehad in Nuth. Iedereen weet hoe het er aan toe gaat met Suske en Wiske aan de fluit. Thuis op de schaatsbaan weer oud en vertrouwd. Deurne geen schijn van kans.

Tegelen 3-5 Scoop:
Na een redelijk kansloze nederlaag bij Apeliotes komt de andere titelkandidaat langs. 5-6 bij Horst is niet ruim, dus Tegelen ruikt bloed. Denk dat de kwaliteiten van Scoop toch de doorslag geven, maar makkelijk gaat het niet.

Venray 3-3 Nuth:
Suske en Wiske blijven thuis, dus dat wordt pittig. De twee mannen van Venray dollen de achterhoede van Nuth en stellen één punt veilig

Wijchen 5-2 Horst:
Wijchen had graag de aansluiting gehad met de top, maar naar het verlies bij Civicum moeten ze een stapje op de plaats maken. Tegen de nummer laatst kunnen we wonden gelikt worden en de eer hersteld worden