Terugblik

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3B
  • 29/11
  • 3072

De bladeren zijn weer van de bomen, en de zaalstick wordt er weer bijgehaald. Scoop staat eerste en Horst laatste.

Ik ben benieuw wie jullie de Beste spelers en de Beste keepers vinden tot nu toe in de competitie.

Brand maar los!
Reageren

Voorbereiding | 06/02

Scoop en Apeliotes staan bovenaan, Civicum zit er dicht achter. Horst en Deurne onderaan.

Gaan er nog veel verschuivingen plaats vinden? Deurne en Horst eruit? Scoop kampioen of toch Apeliotes? Wat denken jullie?

Zaalhockey | 15/12

Venray in de overgangsklasse??? Ben benieuwd!

Zaalhockey | 13/12

Nog bijzondere dingen in het zaalhockey? Nuth speelt voor het eerst 1e klasse?

Verassingen ten aanzien van het veld?

Harm | 01/12

Die oudere man bij Civicum heeft al diverse websiteen gefloten, ook bij de dames. Bij de heren zeker niet alleen bij DQS. Of het moet zijn dat ze meerdere 60 plussers hebben fluiten.

Motje | 30/11

Scoop terecht winterkampioen. Gaan het ook eenvoudig redden met de thuiswebsiteen tegen de concurrenten. Apeliotes en Wijchen gaan het uitvechten voor plek 2, waarbij ik Apeliotes de Beste kansen toedicht. Civicum staat wat mij betreft te hoog en gaat nog flink wat punten verliezen. De middenmoot zal nagenoeg hetzelfde blijven. Horst zal na jaren van hangen en wurgen eindelijk degraderen en Deurne en Venray gaan uitmaken wie er play-outs gaan spelen.

Beste speler is die centrale man van Scoop die overgangsklasse heeft gespeeld. Beste keeper die van Apeliotes, pakt echt punten voor zijn team.

@harm | 30/11

die oudere man heeft dit seizoen 1 maal gefloten... je gelooft het of niet... toen won DQS....

??anno16?? | 30/11

Scoop wordt zonder twijfel kampioen, apeliotes 95% 2de

Middenmoot zit zo dicht bij elkaar dat het daar de 2de seizoenshelft alleen maar spannender gaat worden

Horst en Deurne gaan voor degradatie strijden

Beste spelers;
Nr. 11 & 14 van Venray steken er bij hun team bovenuit,
Bij Nuth is nr. 12 technisch Beste hockeyer en bij Boxmeer geldt dat voor nr. 1
Daarnaast vond ik bij meerssen nr. 7 en nr. 8 de spelbepalers op het middenveld.
Bij Scoop aantal spelers die gewoon op 2e klasse niveau hockeyen maar lijkt me geen verrassing.

Beste keeper, zonder twijfel bij scoop onder de lat.

Veel succes in de zaal jongens.

Harm | 30/11

Hey Jo, je hebt een punt. Bij Civicum loopt inderdaad een oudere scheids rond die meent dat hij minsten 10 strafcorners per website aan de thuisploeg moet geven. Maar daar kunnen we wel over blijven zeuren maar dat is inherent aan het hockey in de 3e klasse en lager. Ik vind Scoop de Beste ploeg met ook de Beste speler( linksvoor) en Boxmeer de Beste keeper. Deurne en/of Horst zullen wel degraderen. Fijne feestdagen allemaal.

Rico | 30/11

Scoop wordt kampioen
Deurne degradeert

Beste keeper is van DQS
Beste speler rechtsvoor Venray, of Linksvoor Scoop.

Succes in de zaal.

Rico | 30/11

Scoop wordt kampioen
Deurne degradeert

Beste keeper is van DQS
Beste speler rechtsvoor Venray, of Linksvoor Scoop.

Succes in de zaal.

Donald | 30/11

Civicum thuis 13 punten, uit 10. Redelijke normale verdeling. Daarentegen Boxmeer: 16 punten thuis, 1 uit...

Geert | 30/11

@jo gaat het?

@jo | 30/11

@jo... hou eens op joh.. bij Civicum zijn wij perfect gefloten. En die winnen uit bij Nuth, Meerssen en Horst.. dus ze pakken ook niet alle punten thuis.. Dat gezeik iedere keer over scheidsrechters....

B100 | 29/11

Scoop terechte herfstkampioen al laten ze wel pijnlijk hier en daar punten liggen. Scoop is op het moment wel de enige ploeg die 2de klasse aankan.

Voor de rest kan iedereen van iedereen winnen met of zonder hulp van de arbitrage. Ik verwacht dat we zo richting het einde van het seizoen hele rare uitslagen gaan krijgen omdat bepaalde teams punten nodig zullen hebben. Horst en Deurne gaan strijden om degradatie

Beste keeper is te vinden bij Don Quishoot. Grote en handige keeper. Erg sterk bij corners

Beste speler is moeilijk te zeggen. Scoop heeft een aantal goede spelers. Nummer 12 van Nuth is ook een goede hockeyer. Net als nummers 1 en 10 van Boxmeer.

Veel plezier en succes in de zaal!

Jo | 29/11

Scoop de Beste ploeg in deze klasse, word zonder twijfel kampioen. Apeliotes terechte 2e. Horst degradeert, Deurne, Venray en misschien nog Tegelen zullen strijden voor een plek in de nacompetitie. Civicum samen met Nuth staan hoger dan ze verdienen, spelen met de slechtste scheidsrechters(thuisfluiters). Beste speler middenvelder van Meersen. Beste keeper is van Scoop. Sportiefste team Don Quishoot.

Bernard | 29/11

Scoop terecht herfstkampioen. Ik denk dat ze aan het eind van de rit ook bovenaan zullen staan. Hebben al lastige uitwebsiteen gehad (Apeliotes, Civicum, Wijchen), en krijgen in de tweede seizoenshelft alle concurrenten op bezoek in Sittard.

Apeliotes ook een aardige ploeg, maar acht ze niet in staat in Sittard Scoop te verslaan. Civicum, duidelijk een klasse minder dan de bovenste twee teams, verbaast me toch weer dat ze zoveel punten hebben gehaald. Denk dat Wijchen ze nog wel inhaalt, ploeg speelt aanvallend verzorgd hockey.

Voor Boxmeer en Nuth is dit jaar een plaats in de middenmoot het maximaal haalbare. Verwacht voor de rest dat Don Quishoot nog verder zal wegzakken: met enkel verdedigen en een paar gelukkige counters red je het op lange termijn niet.

Wat betreft de strijd tegen degradatie: het zal spannend worden, daar Horst en Deurne beide armzalig hockey spelen. Maar ik denk dat Deurne thuis nog wel de nodige punten zal pakken, waardoor Horst rechtstreekse degradatie staat te wachten.

Beste spelers:
- aantal heren van Scoop
- de krullenbol van Meerssen op het middenveld

Beste keepers:
- die van Apeliotes,
- die van Nuth

#9 | 29/11

Scoop inderdaad terecht winterkampioen. Veruit de betere ploeg na mijn mening.

Beste keeper vindt ik die van Apeliotes. Houdt veel ballen eruit en heeft al veel punten gewonnen voor zijn team.

Beste speler vindt ik of de krullebol van Meerssen of de behendige rechtsvoor van Venray. Beide spelers zorgen voor de punten in de competitie die beide teams hard nodig hebben.

Succes in de zaal mannen.

Naam | 29/11

Ik denk dat Scoop de terechte herfstkampioen is. Voornaamste concurrent is Apeliotes. Vind ik na Scoop de Beste ploeg en ik denk dat zij ook het langst de druk erop kunnen hoUden.

Horst staat laatste, maar wat mij betreft zit in Deurne nóg minder hockeyend niveau.

Beste spelers qua individuele kwaliteiten lopen bij Scoop rond (maar dat lijkt me ook niet heel gek), maar daarnaast heeft ook Venray twee handige spelers die er echt boven uit steken. Iemand die mij ook is opgevallen is de aanvoerder van Meerssen, snel, technisch en iemand die erboven uitsteekt bij de rest van t team.

Een team dat ik echt vind tegen vallen dit seizoen is Nuth. Na afgelopen jaar had ik ze beter ingeschat. Het is dat ze thuis met 13 man spelen, maar wat is dat een matig en onsportieve ploeg. Hopelijk dat ze het in de tweede seizoenshelft kunnen oppakken.

Ben benieuwd hoe iedereen uit de zaalcompetitie komt!