Speelronde 11

Geplaats door: Bernard ( )

  • 3B
  • 22/11
  • 2055

Laatste speelronde van de eerste seizoenshelft, wie wordt herbstmeister?

Boxmeer H1 - Don Quishoot H1

Horst H1 - Civicum H1

Meerssen H1 - Apeliotes H1

Scoop H1 - Deurne H1

Tegelen H1 - Venray H1

Wijchen H1 - Nuth H1
Reageren

Naam | 25/11

Boxmeer H1 2-3 Don Quishoot H1
De stUdenten hebben het zwaar tegen het fysieke spel van Boxmeer. De mannen uit Eindhoven laten zich niet gek maken en mogen weer drie punten bijschrijven.

Horst H1 2-5 Civicum H1
Horst heeft de punten heel hard nodig. Degradatie komt steeds dichter bij. Klasse verschil is te groot, daar kan zelfs het thuisvoordeel niks meer aan veranderen

Meerssen H1 2-1 Apeliotes H1
Apeliotes wilt de druk erop hoUden bij Scoop en zal heel diep moeten gaan op de schaatsbaan. Kan Meerssen thuis weer stunten?

Scoop H1 9-1 Deurne H1
De nummer één tegen de nummer laatst. Scoop wilt de herfst titel extra glans geven met een grote overwinning, maar haalt de 10 net niet.

Tegelen H1 2-4 Venray H1
Beide teams hebben nog niet kunnen overtuigen. De 2 technische jonkies van Venray zullen orde op zaken stellen en kunnen met een goed gevoel de zaal in.

Wijchen H1 4-1 Nuth H1
Na de stunt van vorige week zal het er deze week toch niet inzitten. Wijchen legt de kwaliteitsgebreken pijnlijk bloot. Nuth heeft de eigen scheidsrechter weer thuis moeten laten, en dat wordt gemerkt

@sjeng | 24/11

En waarom denk je dat ze dat niet doen?
Omdat er te weinig scheidsrechters zijn om de gehele derde klasse te voorzien. Verhelp zelf het probleem en wordt scheidsrechter Sjeng..

@sjeng | 24/11

En waarom denk je dat ze dat niet doen?
Omdat er te weinig scheidsrechters zijn om de gehele derde klasse te voorzien. Verhelp zelf het probleem en wordt scheidsrechter Sjeng..

@sjeng | 24/11

En waarom denk je dat ze dat niet doen?
Omdat er te weinig scheidsrechters zijn om de gehele derde klasse te voorzien. Verhelp zelf het probleem en wordt scheidsrechter Sjeng..

Sjeng | 24/11

Gewoon zoals 1e en 2e klasse, bondsscheidsrechters aanstellen.
Nooit geen gezeur meer.

@Sjeng | 24/11

Dan doe je beklag bij de bond.
Vraag me wel af om welke websiteen het specifiek gaat volgens jou?

@Sjeng | 24/11

Hoe zou het er volgens jou dan uit moeten zien?

Sjeng | 24/11

Hoogste tijd voor bondsscheidsrechters bij alle websiteen. Nu heb je een zwaar vertekende stand in de 3e klasse. Thuisvoordeel is wel erg overdreven tegenwoordig. Vaak is het 13 tegen 11. Erg jammer.

??anno16?? | 23/11

Boxmeer H1 - Don Quishoot H1: 4-2
Leuk potje waar Boxmeer toch aan het langste eind trekt. Don Quishoot komt op voorsprong maar laat achterin toch iets te veel ruimte vallen voor de mannen in het groen.

Horst H1 - Civicum H1: 1-4
Horst moet zich op gaan maken voor de degradatiestrijd na de winter. Heeft thuis niets in te brengen tegen het hockeyend betere civicum.

Meerssen H1 - Apeliotes H1: 2-2
meerssen heeft zich knap hersteld na de 9-0 in Wijchen, complete offday gehad daar?? Apeliotes hockeyend beter maar moet tevreden zijn met 1 punt

Scoop H1 - Deurne H1: 5-0
Scoop herfstkampioen, Deurne gewoon een laatste horde voor de winterstop

Tegelen H1 - Venray H1: 2-3
Tegelen moet thuis winnen om in de middenmoot mee te blijven doen. Venray grijpt echter net voor de winterstop aansluiting bij deze teams.

Wijchen H1 - Nuth H1: 1-2
Nuth spelers verloren? Of vorig jaar gewoon op zn allerBest gedraaid? Wie mag het zeggen.... Na het verrassende puntje tegen grote broer scoop wel weer genoeg zelfvertrouwen getankt om Wijchen weer met 2 benen op de grond te zetten

Speklap | 22/11

Boxmeer H1 - Don Quishoot H1: 5-4
Leuke pot waarbij de stUdentjes lekker achterover gaan hangen en loeren op en counter waarmee ze de zwakke verdediging van Boxmeer veel pijn kunnen doen. Echter zijn daar altijd nog de mannen in het geel die door middel van een paar onredelijke corners de website over de streep trekken voor Boxmeer.

Horst H1 - Civicum H1: 3-2
Horst pakt vlak voor de winterstop broodnodige punten tegen degradatie. Civicum denkt aan de kunnen haken bij de top, maar laat het weer afweten op de momenten dat het echt moet. Ook hier speelt de arbitrage een kwalijke rol, al is dat wellicht een koekje van eigen deeg voor Civicum.

Meerssen H1 - Apeliotes H1: 1-4
Redelijk eenvoudige overwinning voor de Nijmeegse stUdenten die het gelukkig lang spannend gaan hoUden wat betreft het kampioenschap. HoUden de druk er goed op bij Scoop.

Scoop H1 - Deurne H1: 2-1
Scoop verslikt zich bijna in het stugge Deurne dat met een handbalverdediging en lange klappen/scoops de tegenstander probeert pijn in te doen in de counter. Scoop terecht Herbstmeister.

Tegelen H1 - Venray H1: 5-6
Doelpuntrijk duel met falende achterlinies aan beide kanten. Tegelen scoort uit de corner, rechtsvoor van Venray voelt zich thuis op de watermat van Tegelen en legt er 5 in. Venray trekt deze week wel een keer aan het langste eind.

Wijchen H1 - Nuth H1: 4-2
Wijchen in vorm en haakt net voor de winterstop aan bij de top. De vorig jaar zo bejubelde achterhoede van Nuth lijkt dit jaar toch een stuk minder stabiel. Lange autorit breekt ze uiteindelijk op.

Bernard | 22/11

Boxmeer H1 - Don Quishoot H1 5-5
Boxmeer kennende zal het wel weer een grote uitslag worden. Spelen aanvallend goed spel, maar verdedigend laat het wel eens te wensen over. Don Quishoot maakt hier dankbaar gebruik van in de counter.

Horst H1 - Civicum H1 2-4
Horst zakt in en scoopt af en toe een bal naar voren waarmee ze gevaar creëren. Is lastig tegen spelen, maar ik acht Civicum toch te sterk.

Meerssen H1 - Apeliotes H1 1-4
Meerssen heeft zich na de website tegen Wijchen goed hersteld, met 7 punten uit drie websiteen. Ik vermoed echter dat de Nijmeegse stUdenten toch zullen winnen. Ploeg bezit veel hockeyend vermogen.

Scoop H1 - Deurne H1 6-1
Leuke website voor Scoop die zich terecht tot herbstmeister mag kronen. (wat is er overigens allemaal bij Nuth gebeurd afgelopen zondag?)

Tegelen H1 - Venray H1 3-3
Tegelen hockeyend een vrij matige ploeg. Venray is dat echter ook, moet het dan ook hebben van individuele kwaliteiten. Gok op een gelijkspel.

Wijchen H1 - Nuth H1 4-3
Spannende pot tussen de nummers vier en vijf. Nuth verdedigend heel sterk, maar Wijchen aanvallend wat beter én ze hebben het thuisvoordeel. Ik voorspel een nipte overwinning voor de laatste.