Speelronde 8

Geplaats door: B100 ( )

  • 3B
  • 01/11
  • 1685

Apeliotes H1 - Scoop H1
Don Quishoot H1 - Horst H1
Meerssen H1 - Boxmeer H1
Nuth H1 - Civicum H1
Tegelen H1 - Deurne H1
Venray H1 - Wijchen H1
Reageren

Bernard | 01/11

Apeliotes H1 - Scoop H1 4-4
Civicum werd in Nijmegen hard aangepakt, zoUden de stUdenten deze stunt kunnen herhalen? Ik denk dat ze aan Scoop een moeilijkere klant hebben en dat een gelijkspel het maximaal haalbare is voor de studs.

Don Quishoot H1 - Horst H1 4-2
Don Quishoot is thuis weer helemaal in hun element: lekker verdedigend, op de counter de punten binnen hengelen. Wat je hiertegenover moet stellen is hockey op een hoog tempo om de studs uit elkaar te spelen. Hiertoe acht ik een beperkt team als Horst niet in staat.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 3-3
Meerssen heeft natuurlijk een enorme oorveeg gehad afgelopen week en heeft wat goed te maken. Dus wellicht een stuntje tegen Boxmeer?

Nuth H1 - Civicum H1 3-1
Nuth thuis! Niet te veel woorden aan vuil maken: de Limburgers gaan thuis gewoon winnen.

Tegelen H1 - Deurne H1 2-1
Ik voorspel een armoedige website, want qua hockeyend vermogen staat er bij deze twee weinig op het veld. Veel scoops, lange ballen. Onkunde van Deurne met het waterveld, levert ternauwernood de overwinning op voor Tegelen.

Venray H1 - Wijchen H1 2-5
Wijchen wil het goede resultaat van afgelopen week voortzetten. Venray bespelen is toch altijd een vak apart: je moet je rustig hoUden en je tot hockey beperken. Hiertoe acht ik Wijchen wel in staat, wat hen de overwinning oplevert.

Naam | 01/11

Apeliotes H1 3-2 Scoop H1
De kraker van dit weekend, nummers 1 en 2 tegen elkaar. Apeliotes moet dit winnen om de competitie nog een beetje spannend te hoUden. De lange rit en het agressieve begin van de mannen uit Nijmegen komt Scoop niet meer te boven.

Don Quishoot H1 4-1 Horst H1
Vanuit de 4de klasse het direct goed doen in de 3de klasse. Horst thuis moet goed te doen zijn, ook voor de stUdenten.

Meerssen H1 1-6 Boxmeer H1
Na de afgang van vorige week is Meerssen gebrand op eerherstel, alleen treffen ze in Boxmeer de verkeerde tegenstander. Die rode lantaarn komt steeds dichter bij...

Nuth H1 3-1 Civicum H1
Nuth heeft het de afgelopen weken zwaar, gelukkig komt er weer een thuiswebsite aan!

Tegelen H1 2-1 Deurne H1
Deurne thuis en uit is een wereld van verschil. Twee matige ploegen die het publiek niet echt kunnen vermaken. Scoopen en lange klappen naar voor, dat is het devies voor komende zondag.

Venray H1 2-4 Wijchen H1
Wijchen heeft na vorige week weer de smaak te pakken. De jonge honden uit Venray weten geen raad met het goed georganiseerde spel van Wijchen.

B100 | 01/11

Apeliotes H1 - Scoop H1 3 - 3
Scoop heeft nog stijve benen van de lange reis naar Nijmegen en begint dus slecht aan de website. Apeliotes komt op voorsprong maar geeft de website bijna uit handen. De stUdenten mogen blij zijn met een gelijkspelletje.

Don Quishoot H1 - Horst H1 3 - 1
Don Quishoot doet het verrassend goed als promovendus uit de vierde klasse en willen deze sterke lijn doorzetten. Horst weet tot nu toe alleen thuis punten te pakken (hoe zou dat toch komen...) . Horst wordt weer met lege handen naar huis gestuurd.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 0 - 4
Meerssen heeft een flinke hockeyles gekregen afgelopen zondag van Wijchen en staan daardoor nog een beetje met knikkende knieƫn op het veld. Het fysieke Boxmeer is geen partij voor Meerssen.

Nuth H1 - Civicum H1 2 - 2
Dit kan een hele leuke website worden als de arbitrage het toelaat. Spannend tot in de laatste minuten. Deze pot eindigt terecht in een gelijkspel. De twee teams zijn aan elkaar gewaagd.

Tegelen H1 - Deurne H1 2 - 1
Vrij saaie website waar het middenveld niks te doen heeft. Tegelen gooit alles naar de andere kant en Deurne zoekt alleen maar de lange klap over de zijlijn. Uiteindelijk blijkt de hoge bal van Tegelen effectiever te zijn.

Venray H1 - Wijchen H1 0 - 3
Venray is weer alleen maar bezig met hun eigen scheidsrechters en verliezen hierdoor hun thuisvoordeel. Wijchen goed in vorm na de afgelopen website en laat ook Venray zien wat hockeyen is.