Speelronde 7

Geplaats door: B100 ( )

  • 3B
  • 19/10
  • 2017

Boxmeer H1 - Tegelen H1
Civicum H1 - Don Quishoot H1
Deurne H1 - Nuth H1
Horst H1 - Apeliotes H1
Scoop H1 - Venray H1
Wijchen H1 - Meerssen H1
Reageren

Anoniem | 29/10

Boxmeer H1 - Tegelen H1
5-2
Civicum H1 - Don Quishoot H1
4-3
Deurne H1 - Nuth H1
2-2
Horst H1 - Apeliotes H1
1-4
Scoop H1 - Venray H1
6-0
Wijchen H1 - Meerssen H1
3-1

Naam | 19/10

Boxmeer H1 5-1 Tegelen H1
Na een aantal punten te hebben gesprokkeld de afgelopen websiteen is Boxmeer toch echt een maat te groot.

Civicum H1 2-2 Don Quishoot H1
Civicum deed het aanvankelijk goed in de competitie, maar de 5-0 tegen Apeliotes dreunt hard na.. De stUdenten uit Eindhoven ruiken bloed.

Deurne H1 3-1 Nuth H1
Zo voelt Nuth thuis dus, maar dan dit keer is het Nuth dat uitspeelt.

Horst H1 2- 6 Apeliotes H1
Nijmegen heeft de weg naar boven weer te pakken. Mannen van Horst hobbelen er maar wat achter aan en krijgen pak slaag.

Scoop H1 6-2 Venray H1
Scoop weer stapje dichter bij 2de klasse na puntverlies concurrenten. Op het eigen waterveld toch beter dan de jonkies uit Venray.

Wijchen H1 3-2 Meerssen H1
Wijchen verspeeld wat punten de laatste weken, maar thuis tegen het zwakke Meerssen moeten ze de 3 punten wel binnenboord kunnen hoUden.

Bernard | 19/10

Boxmeer H1 - Tegelen H1 6-1
Tegelen kan uit niet profiteren van het feit dat sommige teams in deze competitie niet gewend zijn om op een waterveld te spelen, en mist hun eigen scheidsrechter die altijd wel een cornertje extra geeft aan Tegelen. Boxmeer beter, scherper, fysieker en effectiever. Verwacht weer een grote uitslag.

Civicum H1 - Don Quishoot H1 2-2
Wat is er afgelopen zondag in hemelsnaam gebeurd in Nijmegen? Totale offday Civicum? Scheidsrechters invloed gehad? Civicum wil aankomende speelronde in ieder geval revanche. Maar dit laten de Eindhovense stUdenten niet zo maar gebeuren.

Deurne H1 - Nuth H1 2-4
Nuth heeft nog een appeltje te schillen met Deurne. In tegenstelling tot vorig seizoen laten ze zich nu niet meeslepen door de scheidsrechters of de tegenstander en gaan ze voor een goede overwinning.

Horst H1 - Apeliotes H1 1-4
Apeliotes speelt wisselvallig: van een gelijkspel tegen de nummer laatst, naar een overwinning op de nummer 2. Mochten ze deze week hetzelfde niveau halen als tegen Civicum, acht ik Horst kansloos. Maar wie weet!

Scoop H1 - Venray H1 5-2
De zegereeks van Scoop is inmiddels indrukwekkend te noemen, wie gaat ze nog afstoppen? De jongetjes van Venray in ieder geval niet.

Wijchen H1 - Meerssen H1 3-3
Wijchen doolt maar wat rond in de competitie. Ze hebben nog niet kunnen overtuigen, hetzelfde geldt voor Meerssen. Ik gooi het op een gelijkspelletje.

B100 | 19/10

Boxmeer H1 - Tegelen H1 3 - 0
Simpele en makkelijke overwinning Boxmeer.

Civicum H1 - Don Quishoot H1 2 - 2
Civicum wilt de afdroogpartij van vorige keer goed maken. De stUdenten zitten midden in hun tentamen week en missen hierdoor wat scherpte. De website eindigt in een gelijkspel. Don Quishoot komt hier goed mee weg.

Deurne H1 - Nuth H1 2 - 2
Tja.... Nuth heeft slechte ervaringen bij Deurne. Dit zorgt ervoor dat Nuth niet gefocust is op de website. Ze zijn alleen maar bezig met de tegenstander en arbitrage. De slechte focus zorgt er bijna voor dat Deurne alle 3 de punten pakt.

Horst H1 - Apeliotes H1 3 - 1
Horst graaft de loopgraven in eigen 23-meter gebied en hopen op de counter. De stUdenten van Apeliotes zitten ook met de tentamens maar dit weerhoudt ze niet van de verdiende overwinning.

Scoop H1 - Venray H1 5 - 1
De puppies van Venray kunnen niet overweg met het waterveld van Scoop. Scoop houdt de 3 punten gewoon in Sittard

Wijchen H1 - Meerssen H1 1 - 2
Deze website zal de grootste verrassing zijn van het weekend. Wijchen speelt zeer wisselvallig en heeft een enorme off-day tijdens deze website. Meerssen weet net voor tijd de overwinning te pakken.