Derde speelronde 25-9

Geplaats door: Grasshopper ( )

  • 3B
  • 19/09
  • 2126

Hallo mannen van 3B,

Laat de voorspellingen maar vloeien.

Civicum - Boxmeer: 2 - 2
Beiden zijn sterke ploegen. Civicum thuis is lastig te verslaan, maar Boxmeer houdt knap stand. Zal een spannende pot worden.

Deurne - Meerssen: 2 - 3
Is Meerssen het team van vorig jaar? Men heeft er zo zijn twijfels over. Toch zal het de punten mee naar huis nemen bij de nu al hekkensluiter: Deurne.

Don Quishoot - Apeliotes: 1 - 3
StUdenten vs. StUdenten. Veel bier, leuk hockey, veel gelach en plezier.
DQ heeft alle critici reeds redelijk teleurgesteld. Na 2 websiteen 4 punten. Knappe prestatie. Helaas is Apeliotes goed op dreef. Terechte overwinning.

Horst - Wijchen: 0 - 3
Horst.. Thuis lekker gewonnen van Tegelen, maar daarna een kleine hockey clinic gehad van Scoop. Het zal voor wat onzekerheid hebben gezorgd, maar Wijchen is ook de betere tijdens dit onderonsje.

Nuth - Venray: 5-3
Wie kent het verhaal: Nuth heeft thuis niet verloren sinds de Duitsers binnenvielen. Voor de nieuwkomers in deze klasse. Nuth heeft stiekem 13 man op het veld staan. Dat mag gezegd worden, want dat weet de thuisclub ook. Ik hoop dat de scholieren van Venray deze trend kan ombuigen al heb ik er een hard hoofd in. Succes Venray!

Scoop - Tegelen: 4 - 1
Geen spannende website. Scoop tegen Tegelen is hetzelfde als steen verslaat schaar. Tegelen nog niet op dreef kunnen komen deze competitie. Misschien de week erna tegen Don Quishoot.
Reageren

Johan | 25/09

Meerssen wint van Deurne, niet beter wel slimmer. 3 x voor de goal van Deurne 2 doelpunten. Voorhoede van Deurne heeft geen afmakers anders hadden ze wel met 7 - 2 kunnen winnen.

B100 | 20/09

Civicum - Boxmeer: 2-3
DERBYTIME!! Civicum wilt deze website koste wat het kost winnen, dus worden er 2 man extra opgesteld. Helaas lukt het de 2 extra mannen niet om Boxmeer de overwinning te ontnemen

Deurne - Meerssen: 1 - 4
Meerssen afgelopen weekend een belangrijke pot gewonnen en wilt dit graag doorzetten naar volgend weekend. De jonge puppies hebben vertrouwen gekregen en winnen makkelijk van het zwakke Deurne.

Don Quishoot - Apeliotes: 4 - 3
Op deze dag zullen 2 websiteen gespeeld worden, namelijk de website zelf en natuurlijk de 3de helft (die voor deze twee teams uiterst belangrijk is). Beide teams doen tot nu toe goede zaken in de competitie en belooft dus een spannende pot te worden. Don Quishoot pakt in de slotminuten toch nog de overwinning.

Horst - Wijchen: 0 - 2
De nederlaag van Horst afgelopen weekend zit nog diep en het lukt de mannen daarom niet om iets te presteren tijdens de website. Wijchen profiteert hiervan

Nuth - Venray: 3 - 1
Tja Nuth thuis... Venray kan een kans maken als ze zich normaal gedragen en oppassen met hun onsportief gedrag.

Scoop - Tegelen: 5 - 0
Scoop heeft de smaak te pakken en walst over Tegelen heen. Tegelen kan niks op het stuiterveld van Scoop

Bamibal | 20/09

Civicum - Boxmeer 3-1
Mannen uit Kuuk zijn beter dan de mannen van Boxminder. Scheidsrechters zijn niet nodig deze keer. Volledig terechte overwinning voor civicum.

Deurne - meerssen 0-6
meerssen geeft gas en Deurne.. tja.. die zijn met de kerst al gedegradeerd.

dqs - apeliotes 3-4
wordt een spannende pot in de sahara op het tu terrein. apeliotes net wat beter en speelt wat langer samen. wordt wel een hele gezellige 3e helft verwacht ik zo...

horst - Wijchen 1-3
zelfs tegen 13 man moet Wijchen deze pot pakken. horst is echt diep triest, hopelijk flikkeren ze dit jaar eindelijk een keer uit de 3e klasse

Nuth - Venray 4-0
13 tegen 10 is niet eerlijk.

scoop - tegelen 5-0
scoop heeft de vorm gevonden. gierende bandjes terug naar de 2e klasse.

Dr Bibber | 20/09

Civicum - Boxmeer: 3-1
DERBYTIME!! Civicum zet zn 2 (Beste) scheidsrechters neer zondag en weten Boxmeer terug naar huis te fluiten.

Deurne - Meerssen: 1-2
Meersen moe van de lange reis en moe van de thuisfluiters van Deurne. Winnen nog met 9 man van de mannen uit Deurne.

Don Quishoot - Apeliotes: 1-3
StUdenten van Nimma beter dan de stUdenten uit Eindhoven.

Horst - Wijchen: 1-2
Wijchen niet veel soeps maar winnen natuurlijk wel van Horst.

Nuth - Venray: 0-1
Zal lastig worden voor Venray om te winnen maar ik hoop dat zij Nuth een keer op hun plek kunnen zetten.

Scoop - Tegelen: 4-1
Tegelen gaat een drama seizoen tegemoet.

??anno??16 | 19/09

Civicum - Boxmeer: 4 - 3
civicum uiteindelijk de ploeg die aan het langste eind trekt. Leukste website van de week. Boxmeer geeft zich niet zomaar gewonnen.

Deurne - Meerssen: 1 - 3
week 1 waren de voorspellingen een grote overwinning in eindhoven, afgelopen week zou Nuth meerssen de les lezen..... Deze week gaan de mannen van meerssen gewoon 3 punten zonder probleem oppikken. De vrije val van Deurne lijkt in een bodemloze put.

Don Quishoot - Apeliotes: 1 - 5
Nijmegense stUdenten net iets minder gedronken dan de Eindhovense zaterdag! Don-Quishoot lijdt eerste puntenverlies. Kunnen ze na de website wel lekker over hun studie-praktijken sparren.

Horst - Wijchen: 4 - 3
Hockeylesje van scoop gekregen... Thuis tegen Wijchen is er echter altijd een licht voordeel dat de kant van Horst opvalt.

Nuth - Venray: 2-2
Nuth toch een goede klap gekregen van de buren uit meerssen....? Venray heeft een topdagje en zelfs de Nuthse arbiter kan het verschil niet maken. Venray snoept verassend puntjes weg.

Scoop - Tegelen: 7 - 0
Scoop is los al zijn de tegenstanders ook wel 2 hele zenuwachtige teams..... Tegelen krijgt weekje straftraining

Eerdere Topics poule B