Speelronde 22 (de laatste)

Geplaats door: De Polo Bar ( )

  • 3A
  • 09/06
  • 733

Catwijck - Nieuwkoop
Gouda - Scoop
Saxenburg - Westland
Strawberries - Dopie
WV - Haarlem


Roept u maar!
Reageren

#2! | 14/06

Catwijck - Nieuwkoop
Het laatste kunstje van Catwijck in de 3de klasse! Nieuwkoop kan niet winnen zonder de thuisfluiters en weet niet wat hun overkomt als er bonds het veld op stapt. 2-2

Gouda - Scoop
Gouda thuis op hun moeras een taaie ploeg. Wel fijn dat ze nog een jaar 3de klasse hockeyen. Nog nooit met slecht weer daar gespeeld. 3-0.

Saxenburg - Westland
Westland maakt er een mooie show van.
Hun laatste pot in de 3de klasse zullen ze niet snel vergeten. 1-10

Strawberries - Dopie
De aardbeien op eigen veld? Taai stuk fruit. Geen zoete aardbei voor de doppersss.
Overigens wel gefeliciflaps met de promotie. Het is jullie gegund. 3-2

WV - Haarlem
Haarlem weer een jaar in de 3de. Wie had dat aan het begin gedacht?! Deze pot wordt beslist op kaarten. Wie de minste pakt wint de wedstrijd. Ik zet in op Haarlem. 3-4

ChatGPT | 14/06

Zeker! Hier zijn wat grappige wedstrijdvoorspellingen voor de hockeywedstrijden:

**Catwijck - Nieuwkoop**
Voorspelling: 3-3
Verwachte hoogtepunten: Een kat die over het veld rent en per ongeluk een doelpunt maakt voor Catwijck. Nieuwkoops keeper die uitglijdt op een natte plek en de bal laat doorrollen.

**Gouda - Scoop**
Voorspelling: 2-2
Verwachte hoogtepunten: Een fan die een gigantische kaashelm draagt en de wedstrijd onderbreekt om een plakje te delen met de spelers. Scoop-spelers die constant hockeysticks verwisselen omdat ze bang zijn dat de kaas blijft plakken.

**Saxenburg - Westland**
Voorspelling: 1-1
Verwachte hoogtepunten: Saxenburg die probeert te spelen terwijl ze een middeleeuwse ridderuitrusting dragen. Westland die bloemen uitdeelt aan het publiek tijdens de rust.

**Strawberries - Dopie**
Voorspelling: 4-4
Verwachte hoogtepunten: Een Strawberry-speler die valt en bedekt wordt met aardbeienjam. Dopie-spelers die per ongeluk op hun eigen keepers handschoenen plakken met pindakaas.

**WV - Haarlem**
Voorspelling: 3-2
Verwachte hoogtepunten: Een onverwachte verschijning van een historische Haarlemse figuur die de wedstrijd komt bekijken. WV-spelers die hun energie krijgen van een geheime stash stroopwafels die ze tijdens de rust eten.

Geniet van de wedstrijden en laat me weten of mijn voorspellingen een beetje in de buurt komen!

Broodjekroket | 11/06

Catwijck - Nieuwkoop 1-5
Tja, ik hoop dat catwijck een lekker kratje bier na de wedstrijd heeft voor Nieuwkoop. Succes in de 4e klasse. Ondanks dat ze echt niet konden hockeyen geen kwaaie lui.

Gouda - Scoop 2-0
Tranen gedroogd en laatste thuiswedstrijd nog even 3 punten. Nog een jaartje 3e klasse voor de plakjes kaas. Als het erom gaat missen ze ervaring. Scoop blijft zolang ze bestaan middenmoot 3e klasse hockeyen.

Saxenburg - Westland 1-8
Tuinders weten zich nog 1 keer op te laden voor de laatste wedstrijd. De kampioenswedstrijd voor hun. Sax leuk camping elftal met gezellige lui. Maar echt 3 maatjes te klein voor de tuinders.

Strawberries - Dopie 2-2
Dopie kan leuk hockeyen maar niet als ze zelf het spel moeten maken. Vorige week nipt gewonnen van de kraaien. Tegen de aardbeien wordt het niets. Alleen promotie maar geen titel.

WV - Haarlem 1-3
Gun het Haarlem meer dan WV. Zitten een paar etters bij WV die de sfeer verzieken en de kaarten halen. Coach is een arrogant volslank mannetje die net de bank weet te halen. Go Haarlem! Haarlem zie ik trouwens volgend seizoen wél promoveren!

Wat | 11/06

Ik kom hier van Poule B omdat er een daap was die zei dat poule A zoveel gezelliger was.

Dat was gelogen. Deze klasse op het forum is nog saaier dan mijn omas graf.

Scoop(er) | 10/06

Westland alvast gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Meer dan verdiend.

Saxenburg - Westland
Saxenburg succes met de afslachting. Westland wilt nog graag eindigen met 100+ doelpunten in de plus. Dus zullen minimaal 7-0 winnen.

Nogmaals catwijck gefeliciteerd met de Poedelprijs, Voorhout succes komend weekend op naar de -100.

De Polo Bar | 09/06

EK Voetbal zondag 16-juni - 15:00
Polen - Nederland - 0-3

Saxenburg - Westland - 0-3
Westland alvast feliciteren met het kampioenschap!
Westland viert zijn kampioensfeest in Haarlem... vind ik dan wel weer mooi!

Strawberries - Dopie - 0-3
Dopie wint met overmacht.... maar het maakt niet meer uit

Voor alle overige wedstrijden/teams, ik zou even aanvragen om wat eerder te spelen... kun je samen voetbal kijken, even groot schermpje regelen, biertje/balletje inkopen, gezellig! Ook lekker voor de clubkas ...