Speelronde 19

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 21/04
  • 685

Koen Kaassouffle, terug van weggeweest. De competitie niet, die gaat juist eventjes weg om de lente te vieren. Dit is jammer voor Voorhout die net weer hun vorm aan het pakken waren met een puntje tegen de Aardbeien en een goal tegen Gouda. Voor Dopie komt de vakantie dan wel weer goed uit om even te reflecteren op het puntverlies. Of gewoon om het verdiet weg te drinken natuurlijk.

Na de vakantie (26 mei pas weer) staan de volgende wedstrijden op het programma:
Kraaien - Saxenburg
Westland - Strawberries
Haarlem - Scoop
Voorhout - Wateringse Veld
Catwijck - Dopie
Nieuwkoop - Gouda
Reageren

Dehongerigehomo | 14/05

Kraaien - Saxenburg
kraaien zit er niet in en zelfs in het zandkasteel werkt het niet
1-3

Westland - Strawberries
Met Westland thuis worden de cherno aardbeitjes geoogst ik daarintegen geen dubbele cijfers maar een vlinke 8-1

Haarlem - Scoop
de muggen prikt de studentjes kei hard in de reet en laat geen vlees aan het bot zitten hopelijk zijn er wel geile studentjes mee gegaan langs het veld
5-1

Voorhout - Wateringse Veld
de wateringse velden laat zien wat ze kunnen en voorhuid kan beter opgeven het word alleen maar pijnlijker
0-8

Catwijck - dopie
Catwijck is nergens te bekennen en worden gewoon laatste wat een domme apen zitten daarbij
0-2

Nieuwkoop - Gouda
Nieuwkoop speelt op eigen veld ondanks dat lijkt het er niet op en gaan de kaasvreters er met de winst vandoor niet heel bijzondere pot
1-5

Frituurvet | 23/04

Er is een interessante week gehockeyd door naar de voorspellingen.

Kraaien - Saxenburg
Spannende wedstrijd waarbij Saxenburg de scheidsrechter een mongool noemt dus met rood er af gaat. Verder word er in de zandbak natuurlijk weinig gescoord want want het is een zandbak.
0-1

Westland - Strawberries
Dit word een een zijdige wedstrijd voor Westland nu dat ze het kampioenschap weer in eigen handen hebben staat er wel veel druk op de ketel maar ze groeiden nog niet uit.
6-2

Haarlem - Scoop
Scoop is de hele competitie al slecht waar ze vroeger een middenmotor waren is het nu toch wel er onder de maat voor de mannen van scoop. Deze week kunnen ze er nog steeds niets van.
4-1

Voorhout - Wateringse Veld
Voorhuid tegen Sjoerd. Sjoerd en zijn mannen zijn de avond van te voren naar de tering gegaan dus word voorhuid best een uitdaging. Toch is voorhuid niet goed genoeg en zou de coach het liefst op de bank bij Sjoerd willen zitten. Zelf het grote voordeel van voorhuid red ze niet.
0-3
Catwijck - Dopie
Een zijdige wedstrijd de pinda scoord er 4. Heeft Catwijck al weer een coach/trainer gevonden. Want Charlotte uit de A die nu training geeft is toch iets boven het niveau van de mannen van Catwijck.
0-5

Nieuwkoop - Gouda
De nummer 10 van Gouda staat al voor de tweede keer dit seizoen op scherp voor een schorsing. Eigenlijk is dat het enige spannende aan deze wedstrijd.
0-10

Broodjekroket | 22/04

Bijzondere uitslag van Dopie - Haarlem, wat er gaat er in de laatste 4 wedstrijden nog meer gebeuren...
Eerst maar eens 26 mei..(!)

Kraaien - Saxenburg 2-2
Bij de Kraaien thuis kun je het geen hockey noemen, dat is echt overleven daar zowel tijdens de wedstrijd als de 2 dagen erna i.v.m. de ondergrond. Ze doen hun best maar gaat gelijk op. Sax wint daarna wel de zandkastelen wedstrijd op het veld.

Westland - Strawberries 8-1
Tuinders s ochtends al in de kassen wat rood fruit geplukt en gaan daar s middags mee verder. Aarbeien gehalte is hoog en gezellig, maar kunnen niet mee komen met de tomaten plukkerts.

Haarlem - Scoop 5-0
Lekker thuis, kan de polobar ook weer mee kijken. Dit Delftse team heeft niets te vertellen op eigen veldje.

Voorhout - Wateringse Veld 1-6
WV heeft het scoren weer door, ze worden door de sproeiers in de rust wel even uit de concentratie gehaald (duurt 20 minuten rondje water geven) en de eindstand stond dus al met rust op het bord.

Catwijck - Dopie 0-9
Lijkt me niet dat dit een spannende wedstrijd kan worden of toch wel....Ben benieuwd hoe Dopie uit de lentestop is gekomen. Alleen maar zitten zuipen of toch hard getraind? We gaan het zien.

Nieuwkoop - Gouda 2-7
Geen probleem voor de kaaskoppen, 2 x een individueel foutje wat moet kunnen. Verder Gouda prima pot gespeeld en kijkt naar het duel met de tuinders.

Scoop(er) | 22/04

Edit*

De kaasboeren zullen geen moeite hebben met Nieuwkoop en winnen 1-4.

Scoop(er) | 22/04

Allereerst wat een weekend was vorige speelrond, veel voorspellers hadden het goed dat Haarlem Dopie op zijn kop ging zetten.

Kraaien - Saxenburg
Hier zal geen publiek voor langs te lijn willen staan. Er vallen geen doelpunten in de zandbak van kraaien, daarom een 0-0

Westland - Strawberries
De westlanders hebben weer tijd in de tuin doorgebracht, dus vol energie en dit zullen de aardbeien merken. Het zal weer een dikke uitslag worden, waarbij de aardbeien niks te vertellen hebben, daarom een 11-0

Haarlem - Scoop
Geen speciale wedstrijd, haarlem zal scoop makkelijk overlopen, ondanks dat de keeper van Scoop veel tegenhoudt. Wel zal Scoop vanuit een bal door de lucht een goaltje maken, dus daarom 6-2

Voorhout - Wateringse Veld
Ook weer geen speciale wedstrijd, de coach van voorhout gelooft nog steeds in de hoge druk en gaat daardoor hard op zijn bek, daarom 1-5.

Catwijck - Dopie
Dopie is nog bezig met de pijn verwerken en laten het zelfs spannend worden tegen Catwijck, daarom net aan 1-2.

Nieuwkoop - Gouda
De kaasboeren zullen geen moeite hebben met Gouda en winnen 1-4.