speelronde 15

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 19/03
  • 922

De eerste punten voor Catwijck zijn binnen!! 🥳 Scoop had een ontgroening en is 4 man verloren in de strijd geloof ik... Gaat Catwijck doorpakken en een aarbeien smoothie maken? Ik denk het niet.

Wateringse Veld - Dopie
Catwijck - Strawberries
Nieuwkoop - Westland
Voorhout - Haarlem
Kraaien - Scoop
Saxenburg - Gouda
Reageren

Scoop(er) | 24/03

Wateringse Veld - Dopie
De mannen van WV laten na lang niet meer in vorm te zijn geweest weer zien dat ze toch een beetje kunnen hockeyen, inruil voor een kratje van het Westland. Daarnaast zijn die pauper stUdenten al moe van het stukje fietsen vanaf het stUdentencomplex.
2-1

Catwijck - Strawberries
Gaat nog een spannende pot worden, toch wint strawberries.
1-4

Nieuwkoop - Westland
Helaas is Westland niet door in de beker. Toch zullen ze met gemak winnen van Nieuwkoop.
0-6

Voorhout - Haarlem
Voorhuid altijd lastig zeker als je vorige week punten hebt laten liggen.
1-3

Kraaien - Scoop
Kraaien gaat weer punten pakken op het zandveld + thuisfluiters.
2-0

Saxenburg - Gouda
Dit zal niet zo spannend worden. Easy win voor Gouda.
1-5

DeBacoManager | 24/03

Heil

Barremikoe | 24/03

Waar het echt om gaat vandaag is de website tussen Nieuwkoop en Westland. Die puntjes zaten al even in het zakkie van Westland. Wat de andere uitslagen zullen wezen zal me een worst wezen.
0-6 Westland
ZICH!

DeBacoManager | 24/03

Wateringse Veld - dopie 2-2

Het verhaal gaat rond dat de tuinders de buren een kratje hebben beloofd als ze resultaat halen. Nu zijn Haagse mannen niet vies van wat bijverdiensten

Catwijck - Strawberries

3-3

Nieuwkoop - Westland

Ordinair zuipen als dieren + hockey = Westland = winst 1-6

Voorhout - Haarlem
1-3

Kraaien - Scoop

2-1
Saxenburg - Gouda
1-4

KoenKaassouffle | 23/03

Bier is lekker.

Wateringse Veld - Dopie
Dopie gaat nog altijd voor het kampioenschap en dan is elke pot een finale. Bij Wateringse Veld is het wel andere koek dan op het sportcomplex, ze komen vroeg op achterstand, maar weten deze even snel weg te werken en nemen uiteindelijk alle punten mee naar Delft.

Catwijck - Strawberries
punt, punt en nog een punt en dat mag gevierd worden. Maandag feest, dinsdag training, woensdag feest, donderdag training, vrijdag feest, zaterdag de jonkies fluiten en toch nog maar een klein biertje op de hockeyclub. Dit zorgt voor een makkelijke pot voor de Aarbeien van Tatasteel.
0-7

Nieuwkoop - Westland
Nieuwkoop kansloos tegen een te sterk Westland.
0-2

Voorhout - Haarlem
Haarlem komt aan met de spelersbus, helaas zijn ze 15 min te laat en weet Voorhout er 5 te scoren. Haarlem zet dit snel recht, want Nieuwkoop kan er niks van.
5-13

Kraaien - Scoop
Zaad tegen slecht, hier wil niemand bij zijn. Gelukkig is Scoop aardig gewend aan een veld dat niet meewerkt. Ook weet Scoop hoe het is om scheidsrechters te hebben die het één en ander door laten voor de thuisploeg. Al met al is dit gewoon niet leuk om naar te kijken.
1-1

Saxenburg - Gouda
Tja, je zou toch zeggen dat dit een makkelijke pot moet zijn voor Gouda? Toch wordt het:
2-2

Silver | 22/03

Goed, daar ben ik weer! Deze week weer een ronde met redelijk saaie potten, maar toch even tikken. Vamos!

WV - Dopie
Dopie met een zakelijke overwinning en WV biedt goed weerstand tegen Gouda. Dopie wint 2-0 thuis, maar uit op een waterveld is het hele andere koek. Gouda kan nog wel eens de grote winnaar worden van deze pot als we kijken naar het klassement.
2-0

Catwijck - Strawberries
Catwijck weet weer wat winnen is maar vergeet dit meteen als ze hun complex op waaien. Aardbei weet eigenlijk nog steeds heel weinig, maar wanneer ze de draken zien van Catwijck vergeten ze meteen alles en scoopt de aanvoerder naar de tegenstander. Gelukkig neemt Catwijck dit natuurlijk niet aan.
0-0 iedereen verliest

Nieuwkoop - Westland
Westland, geniet van vrijdag en kijk diep in het glas na afloop! Het is jullie gegund nog een ronde te spelen, maar ik denk dat Rijswijk net een maatje te groot is. Nieuwkoop doet hier nog een schepje bovenop, tackelt de corpulente spits van Westland en scoopt Westland naar hun tweede verloren partij van het weekend.
5-4

Voorhout - Haarlem
Dit wordt ook weer een potje van niks, Haarlem oppermachtig en wint.
2-9

Kraaien - Scoop
Kraaien denkt voordeel te hebben aan hun zandveld en CS, maar dit is niks nieuws voor de Delftenaren. Hier zal voornamelijk veel gezaagd, gehuild, geklaagd worden en te weinig gehockeyd, gelachen, gezopen. Treurig en iedereen druipt gauw af.
2-2

Saxenburg - Gouda
Gouda heeft twee goede potten achter de rug en Sax doet het ook prima. Toch is Gouda te sterk en zal het niet lang spannend zijn. Ik zag een TD staan op de insta van Saxenburg, zullen ze deze dan wel winnen?
2-6 1e & 2e helft
2-2 3e helft, iedereen wint!

Norbert Roall | 21/03

Wateringse Veld - Dopie 2-4
Dit wordt een aardige pot van WV, inderdaad lekker mee aan het draaien dit seizoen. Helaas net een maatje te klein voor Dopie. Wel een leuke pot.

Catwijck - Strawberries 0-4
Volgende website.

Nieuwkoop - Westland 0-7
Moet ik ook nog wat gaan vertellen over Westland en de bekerwebsite en klemzuipen en brak zijn en over Nieuwkoop heen walsen?

Voorhout - Haarlem 0-8
Kunnen de punten niet alvast per post worden opgestuurd naar Haarlem? Scheelt weer benzinekosten.

Kraaien - Scoop 3-2
Dit wordt echt een k*tpot. Veel gezeik en weinig hockey. Ik wilde zeggen dat de scheidsrechters hier aan het kortste eind zoUden trekken, maar aangezien Kraaien met CSjes aankomt, zal Scoop hier het onderspit delven.

Saxenburg - Gouda 1-4
Prima potje, Gouda wint maar laat Saxenburg een goaltje meesnoepen. Daarna kratten rammen op de TD. Hebben ze kratten bij Saxenburg?

Kasteel rouge | 20/03

Wateringense veld - Dopie 3-1
Zaterdag avond zuipen de stUdenten zich weer tot fabrieksinstellingen. Zondag middag mist de helft de bus om naar WV te komen. Leukste website van dit weekend.

Catwijck - Strawberries 1-3
Allebei om geen woorden aan vuil te maken, saaie website. Strawberries net iets beter.

Nieuwkoop - Westland 0-5
Westland vrijdag al tegen Rijswijk in de silvercup. Verliezen de website en gaan als een stel dieren zuipen. Zondag nog moe van vrijdag dus kleine uitslag deze keer.

Voorhout - Haarlem 0-8
Makkie voor Haarlem, zonder moeite langs Voorhout.

Kraaien - Scoop 2-2
Kraaien zeikt weer op elkaar en op de scheids. StUdenten uit Delft met 12 man omdat ze niet meer ruimte hebben in de auto’s die geleend zijn.

Saxenburg - Gouda 1-8
Gouda afgelopen weken goed bezig en dit zal ook makkelijk zijn. Saxenburg komt nog met 10 broodjes kroket het veld oplopen voor in de rust.

Broodjekroket | 20/03

Wateringse Veld - Dopie 2-3
Promovendus WV draait Best aardig mee voor een 1e seizoen in de 3e klasse. Net zo wisselvallig als Dopie de laatste 3 websiteen. Alleen trekt Dopie net aan het langste eind.

Catwijck - Strawberries 1-5
Hoop doet leven, maar het was maar eenmalig voor Catwijck. Aardbeien hebben alleen moeite met de hoge ballen, verder zelfs voor hun geen uitdaging.

Nieuwkoop - Westland 2-5
Tuinders moeten tegen Rijswijk vrijdag. Nieuwkoop denkt vanwege vermoeidheid tuinders dat ze wat thuis kunnen hoUden, helaas een grote illusie.

Voorhout - Haarlem 0-10
Tja, moet je dit nog benoemen? Alles waar Voorhout en Catwijck in voorkomen is niet noemenswaardig... Haarlem kan aan het doelsaldo werken.

Kraaien - Scoop 1-1
Slecht tegen slecht. Beide een bagger veld, dus gaat sowieso niet op hockey lijken.

Saxenburg - Gouda 0-4
Geen probleem voor Gouda. Spelers van Sax zijn wel allemaal op tijd gekomen, chapeau. Maar verder is het een makkelijke middag tegen Gouda.