speelronde 14

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 11/03
  • 770

In het land der blinden is eenoog koning. Helaas lijkt dit niet voor de coach van Catwijck te gelden, ze zullen hun Best moeten doen om nog een puntje ergens weg te snoepen. Westland wint op het slechtste veld van de competitie en Dopie vergooit het op het één na slechtste. Strawberries, wat zich na overwinning op Gouda al rijk rekende, struikelt toch over WV.

Aankomende week lijkt mij niet heel spannend met alleen de aardbeien die strijden voor een plekje omhoog

Scoop - Catwijck
Strawberries - Saxenburg
Gouda - Wateringse Veld
Westland - Voorhout
Dopie - Nieuwkoop
Haarlem - Kraaien
Reageren

#2! | 14/03

Scoop - Catwijck
De stUdentjes hebben een makkelijke middag. Vergeten 2 keer te verdedigen. 5-2.

Strawberries - Saxenburg
De spitsen van Sax verliezen het op mentaal vlak. 4-1.

Gouda - Wateringse Veld
Kraker van het weekend. Spannende pot en beide teams zetten alles op de aanval. Elke aanval is raak. 6-6.

Westland - Voorhout
Westland op eigen veld? Kansloze missie voor Voorhout. De coach vond dat hoge druk de juiste tactiek was tegen de koploper. 17-0.

Dopie - Nieuwkoop
Dopie houdt het zakelijk. 3-0

Haarlem - Kraaien
Op het water van Haarlem kan Kraaien ineens niet meer hockeyen. De bal valt een paar keer met wat mazzel goed.

4-2

De aardbei | 14/03

Scoop - Catwijck
Zou Catwijck hier de eerste punten gaan pakken? Vrij weinig kans. Tussen de zandkastelen wordt het 4-1.

Strawberries - Saxenburg
Verschrikkelijk armoedige partij. Aardbeien en Sax zijn denk ik aan elkaar gewaagd, aardbeien pakken hier de punten, 2-1.

Gouda - Wateringse Veld
Kraker van het weekend, Gouda denk ik te goed voor de net niet Hagenezen. 4-2.

Westland - Voorhout
Westland wederom tegen een laagvlieger. Met die coach van Voorhout win je nog niet van een reserve vijfde klasser. 10-0

Dopie - Nieuwkoop
Gaat Dopie wederom punten verspelen? Dopie zou het zomaar kwijt kunnen zijn, 2-2!

Haarlem - Kraaien
Haarlem gaat eenvoudig winnen van de mannen die niet met elkaar en scheidsrechters om kunnen gaan. 7-0

Norbert Roall | 12/03

Scoop - Catwijck 4-0
Hier ga ik geen woorden aan vuil maken.

Strawberries - Saxenburg 3-1
Een soort van derby? De aardbeien roken de Saxen uit hun hol en gaan met de punten terug naar de fabriek.

Gouda - Wateringse veld 2-1
Ik denk nog de spannendste pot van het weekend. Gouda gewonnen van Dopie, maar vorige keer toch gelijk tegen WV. Ik ga voor Gouda.

Westland - Voorhout 10-0
To- to- to- to- tomatenplukkers! Kudos voor de bekerwinst heren. Ik kan me voorstellen dat deze pot vrij weinig in beweging brengt aangezien Voorhout echt baggerslecht is.

Dopie - Nieuwkoop 4-0
Dopie van plek 1 af. Desondanks deze week revancheren tegen Nieuwkoop. Ik vraag me trouwens af welk team er het meeste op elkaar zou zeiken, Kraaien of Nieuwkoop?

Haarlem - Kraaien 6-1
Haarlem nu fanatiek na de vorige website op het complex van Kraaien. Kraaien heel weinig te vertellen en druipt na verlies af naar de Polo Bar om het verdriet (en de woede) weg te drinken.

Broodjekroket | 12/03

Scoop - Catwijck 3-1
Moet je hier nou van zeggen? Scoop heeft een baggerveld en Katwijk kan echt niet hockeyen ongeacht welk veld dan ook. Domme saaie website en dan ook nog eens in Delft.

Strawberries - Saxenburg 3-2
Rood fruit schommelt in niveau, of dat aan het vitamine gebrek ligt of aan de extra spelers (fluiters) geen idee. Camping elftal Sax heeft er na 1 helft geen zin meer in.

Gouda - Wateringse Veld 2-2
Dopie afgelopen weekend nog onder invloed? Gouda moest de misser van de week er voor goed maken. Rekenen zich nu al rijk, maar gaan weer de boot in omdat ze WV onderschatten.

Westland - Voorhout 10-0
Saai. Voorhout en Katwijk horen echt niet thuis in de 3e klasse.

Dopie - Nieuwkoop 5-0
Hele week huisarrest gehad. Tegen Nieuwkoop moet het dan toch echt lukken. Weliswaar in Delft, daar staat iedereen sowieso al 2-0 achter aan het begin van de website.

Haarlem - Kraaien 9-0
Haarlem laat zien dat de vorige website tegen de zwarte vogeltjes een foutje was. Lag aan het veld. Dit keer eigen veld en eigen scheidsrechters zorgen voor een overtuigende uitslag. Is Haarlem dan zo goed, of zijn de vogeltjes zo slecht?

James Bonds | 11/03

Dopie geeft de poule nog wat extra spanning. Ook is de strijd om de 6de plek losgebarsten.

Scoop - Catwijck
Downies vs downies. De een is het resultaat van te veel denken, de ander is het resultaat van incest. Scoop heeft Saxenburg gepakt dus zal Catwijck ook geen probleem zijn. Catwijck zijn wel de historisch grote verliezers. ZoUden ze nog een punt gaan pakken dit seizoen? ZoUden ze boven de -100 tegengoals blijven? Vast niet
6-0

Strawberries - Saxenburg
Aardbeien hebben weer laten zien dat ze helemaal niet kunnen hockeyen. Dit is wel de spannendste pot van de week. Hockeyend is er waarschijnlijk niet zo veel te zien, maar in Ijmuiden is er sowieso niet moois te zien. Ik heb het idee dat daar permanent een grijze lucht hangt en de mensen daar hebben ook al jaren geen positieve emotie meer gevoeld.
2-2

Gouda - Wateringse Veld
Kaasjongetjes hebben Dopie toch goed in t kontje gepakt. De mannen uit Delft schatten zich weer eens te hoog in en Gouda laat zon kans niet liggen. Als Gouda de kaaskop wel op hun schouders kan hoUden en deze website niet onderschat, winnen ze wel. WV is een club waar niks over te zeggen is.
4-2

Westland - Voorhout
Een pure afslachting gaat dit worden. Ik heb Varkens in Nood gebeld en ze komen protesteren om een einde te maken aan dit onnodig geweld.
18-2

Dopie - Nieuwkoop
Hoezo noem je een hockeyclub (Dopie) naar de kleinste en domste van de 7 dwergen? Maar zelfs een groepje kleine domme dwergen zou niet te veel moeite moeten hebben tegen Nieuwkoop. Nieuwkoop begint de website met 10 man, want ze zijn de weg naar dat graftakkencomplex kwijt. Dopie maakt er meteen 5-0 van en geeft dan op (daar zijn ze goed in).
6-1

Haarlem - Kraaien
In de eerste seizoenshelft was dit de grote verrassing. Op een normaal veld en in een minder depressieve omgeving maakt de Kraaien natuurlijk geen kans. Laten we eerlijk zijn: als de Kraaien een beter veld had en af en toe thuis een Bondsscheids, zoUden ze naast Voorhout en Catwijck in de afvalbak liggen. Haarlem doet hun trucje en Kraaien snappen niet eens wáárom ze zo slecht zijn.
8-0

Het lijkt niet zon spannende week, maar de 3de klasse kan altijd verrassen. Succes allemaal

Silver | 11/03

Scoop - Catwijck
Scoop deed wat het moest doen tegen Saxenburg, Catwijck wist Haarlem op 6-1 te hoUden wat een wereld van verschil is vergeleken met de week ervoor. Kale van Scoop, je bent nog steeds vervelend. Ik verwacht een saaie website.
4-0

Strawberries - Saxenburg
Aardbeien hebben een flinke klap gekregen van WV, hockey blijkt met 11 man lastiger dan met 13. Ik denk wel dat ze deze website zullen winnen want Saxenburg weet tot nu toe weinig speciaals toe te voegen aan een website.
4-3

Gouda - Wateringse Veld
De kraker van de week. Vorige ontmoeting op 2-2 geëindigd bij WV thuis. Ik ben benieuwd of #17 van WV inmiddels een tweede hand voor aan zijn stick heeft gevonden. Ook hoop ik weer een mooie sliding te zien van de spits van WV, dit keer graag op de bal!
3-1

Westland - Voorhout
Deze website wordt haast zielig.
15-0

Dopie - Nieuwkoop
Nieuwkoop wil graag rugbyen, Dopie hockeyen. Dopie mag geen punten meer morsen om hun plek te behoUden, Nieuwkoop speelt voor het linker rijtje. Iedereen weet wel waar dit op zal uitdraaien.
6-1

Haarlem - Kraaien
Kraaien komt aan op het complex van Haarlem en staat versteld van het mooie veld. Ze vergeten het kleine beetje tactiek wat ze hadden en worden ingepakt door Haarlem. De pinda scoort er 3 en pakt geel.
8-2