Speelronde 13

Geplaats door: Linksachterlijk ( )

  • 3A
  • 04/03
  • 780

Het was weer ouderwets vuurwerk in de 3e klasse dit weekend, met gemiddeld ruim 9 doelpunten per website. De aardbeitjes en thundernerds zorgden voor milde verrassingen door thuis een punt te pakken tegen Gouda en Wateringse Veld. Ondertusssen heeft Westland op het business center tussen de kassen niks heel gelaten van Catwijck. Komend weekend lijkt Dopie - Gouda de interessantste pot. Verder zou de doelpuntenteller weer eens hoog uit kunnen slaan bij Haarlem tegen een gebroken Catwijck, en Kraaien tegen een goed geolied Westland.

Kraaien - Westland
Wateringse Veld - Strawberries
Catwijck - Haarlem
Voorhout - Nieuwkoop
Gouda - Dopie
Saxenburg - Scoop
Reageren

Silver | 09/03

Kraaien - Westland
Na vrijdagavond een leuke oefenpot gespeeld te hebben mag Westland het eindelijk opnemen tegen een geduchte tegenstander: Kraaien, zandveld editie. Dit blijkt andere koek dan Schiedam, de volle spits van Westland merkt dat het lastig slepen is op een zandveld. De scheidsrechters pakken nog net geen stick om mee te doen met kraaien.
1-1

WV - Strawberries
Een wijs man in rood vertelde mij ooit dat je een compleet andere website speelt als je niet de 1-0 scoort... Hij had gelijk! Ik ben benieuwd wat voor andere wijsheden hij in de strijd zal gooien morgen. Uiteindelijk zal het toch niet uitmaken, WV is net een maatje te groot.
3-1
P.S. #2 van WV, je kan er nog steeds niks van.

Catwijck - Haarlem
Prijsschieten. Heeft Catwijck eigenlijk nog wel een coach?
0-10

Voorhout - Nieuwkoop
Ik heb zelf nog nooit tegen Voorhout gespeeld, wel tegen Nieuwkoop. Ik vond ze niet goed maar aan een doelsaldo van -48 te zien is Voorhout nog slechter. Ik denk dat zelfs de scheidsrechter hier niet wint.
0-3

Gouda - Dopie
Een pot waar veel op het spel staat. Lukt het Gouda om de nodige punten thuis te hoUden of zorgt Dopie voor een gat tussen promoveren en handhaven? De tap van Gouda gaat wel open om 13:00, dit is te merken aan de aanmoedigingen vanaf de tribune. HUP!!!!!111!!1! De aanvoerder van Dopie turnt de verkeerde kant op, in de stick van Gouda. Bal wordt afgepakt en komt uit bij de #10 van Gouda, maar niet getreurd, deze schiet hem feilloos het hoogste hek over en gaat daarna stoeien met de scheids. Iedereen wint!
2-1

Saxenburg - Scoop
Ik heb wel weer genoeg geschreven, ik wil alleen zeggen dat ik die kale van Scoop een vervelende gast vindt. Jij bent echt te oud om in een stUdententeam te hockeyen.
2-4

KoenKaassouffle | 09/03

Kraaien - Westland
Lijkt me wel duidelijk wie deze competitie gaat winnen toch? Westland heeft één iemand die afgelopen zondag de hele tijd Jongens, het staat nog 0-0 stond te schreeuwen. De overige spelers geloven dit direct en scoren er per ongeluk 18 meer. Toch is Kraaien uit altijd lastig.
1-1

Wateringse Veld - Strawberries
Strawberries hebben afgelopen zaalperiode lekker geoefend op saai hockeyspel. Dit deden ze al en ze zijn er helaas niet op vooruit gegaan. Makkelijke overwinning WV. Hoe de Aardbeien uberhaupt hebben gescoord tegen Gouda wanneer ze nooit over de middellijn gaan is mij een vraag.
3-0

Catwijck - Haarlem
Catwijck kan echt letterlijk helemaal niks. Een goal elke 3,5 minuut, hoe kan dat nou. Als je tijdens het uitnemen die bal hard wegjankt duurt het gemiddeld nog langer.
0-1000

Voorhout - Nieuwkoop
Waarom is de website Nieuwkoop Kraaien eigenlijk nog niet gespeeld? Ookal hebben ze geen website ritme wordt het:
0-5

Gouda - Dopie
Hoe bedoel je interessante pot? Als je niet van Strawberries kan winnen lijkt me dit een duidelijke website.
1-4

Saxenburg - Scoop
Dit is misschien wèl de interessantste pot. Twee wisselvallige clubs die er eigenlijk niets van kunnen. Dat is pas spannend.
4-3

#HiddeHouNouEensJeBek

James Bonds | 06/03

Kraaien - Westland
Het waait zo hard over de polder dat al het zand weggeblazen wordt. De Kraaien verliezen hun laatste troef en gaan op hun bek. De scheids voorkomt dat de score echt te ver uit de hand loopt. Westland scoren te weinig en krijgen taakstraf: extra tomatenplukken.
1-5

Wateringse Veld - Strawberries
De aardbeien hebben de hele winterstop lang videoanalyses gekeken. Wat moet je anders doen als je doodgaat van de buitenlucht. Kennelijk was dit w genoeg voor gelijkspel tegen Gouda. Dan moet Waterveld ook wel lukken. Beide teams zijn wel flink seksueel gefrusteerd: de scheids moet zon pakkie aan tegen de testoseronbommetjes.
2-3

Catwijck - Haarlem
Haarlem heeft afgelopen van zijn stinkende buren uit Saxenburg gewonnen. Maar echt onpasselijk worden ze van de Axe-bodyspray, die elke Catwijcker ipv de douche heeft leeggesprayed. De Kattukers zijn meer bezig met hun nichtjes aan de zijlijn en vergeten te hockeyen.
1-10

Voorhout - Nieuwkoop
Voorhuid verdient een plekkie in de 4de klasse. Ze hebben net zoveel tegengoals als Catwijck (en die hebben vorige week -18 gepakt). Met zon stuntelende verdediging ga je niets bereiken. Dopie is lief (of nog dronken) geweest met een schrale 7-1. Nieuwkoop is net zo veel waard dan een beschonken Dopie (ze lopen ook net zo scheef)
2-6

Gouda - Dopie
Gaat de promotie nog spannend worden dit seizoen? Als Dopie wint, waarschijnlijk niet. De Best gerijpte kazen worden uit de kelder getoverd en verkocht. De opbrengst gaat naar wat partijdige scheidsen om het nog spannend te maken. Maar ook het Delftse nepkoor komt voorbereid: een extra poedertje in de kleedkamer om wat langer te kunnen rennen. Het wordt hart tegen hart. Die van Dopie klopt toch wat sneller.
1-2

Saxenburg - Scoop
Thundernerds stelen een punt tegen WV. We gaan zien waar ze heen gaan dit seizoen, maar waarschijnlijk niet in buurt van vrouwen. Saxenburg is een nog zieliger hoopje onmensen. Die hele club ruikt naar strond en zo hockeyen ze ook. Hun plek op de ranglijst hebben ze ook te danken aan het feit dat geen bonds naar dat gat wilt komen. Dit wordt inderdaad het begin van de aftakeling.
0-3

DeBacoManager | 06/03

Kraaien - Westland

Tja waar moeten we beginnen. Laten we starten op vrijdag avond Westland - Schiedam. Het is de vraag wat hier gaat gebeuren. Want weten de tuinders te winnen zullen ze weer als dieren gaan zuipen! Ik denk persoonlijk dat dit ook gaat gebeuren. Dus verwacht ik een rustigere zaterdag. Dus dan de zondag. Iedereen weet dat kraaien uit lastig is. Maar Westlandse mentaliteit kan een hoop brengen dus 1-4

Wateringse Veld - Strawberries

4-0

Catwijck - Haarlem

19-1 tegen de tuinders.. hoe kan je dat herpakken? Nou Catwijck kan dit niet en zal weer verzuipen maar nu op eigen veld 0-8


Voorhout - Nieuwkoop

3-3 niks boeiend

Gouda - Dopie

We weten allemaal dat stUdenten graag uit de hoogte doen. Goed wijntje (van de lidl) en een kaasje van de jumbo voor een euro. Helaas is de Goudse kaas net te duur voor ze! Dus wordt het 2-1

Saxenburg - Scoop

0-2

Goudskaasindire | 06/03

Wil in iedergeval zeggen die reactie die ik had geplaatst, had ik anders moeten verwoorden excuses
alsnog hebben we slecht gespeeld

Broodjekroket | 05/03

Daar zijn we weer! 1e ronde van de 2e helft zit er op.

Kraaien - Westland 1-12
Tuinders hebben lang geleden voor het laatst op zandveld gestaan, krijgen de schrik van hun leven als een verloren Kraai in de cirkel komt en ook nog eens de bal kan hanteren. Verder no problemo voor tuinders&co.

Wateringse Veld - Strawberries 2-2
Aardbeezies zijn lekker bezig ook tegen WV geen probleem om staande te blijven. Door het smerige veld van VW is rood niet meer rood, WV is er aan gewend maar kan niet tegen de storm van het rode fruit op. Punten worden gedeeld.

Catwijck - Haarlem 1-10
Foutje moet kunnen, Catwijck heeft niets te vertellen in de 3e klasse. Het is niet de vraag of maar wanneer ze de 100 doelpunten tegen passeren. Hamvraag is of ze überhaupt een puntje weten te scoren dit seizoen.

Voorhout - Nieuwkoop 0-0
slecht tegen slecht zonder enige vooruitzicht op verbetering blijkt een ook uit de score. 0-0. Niets meer aan toe te voegen.

Gouda - Dopie 1-3
Krakert van de week no. 3 tegen no.1. Waar Gouda zich afgelopen weekend heeft verslikt in een stukje rood fruit heeft Dopie gewoon de website zakelijk uitgespeeld. Dit zal niet anders zijn bij Gouda, die moeten wel om nog aan te haken. Stikken in wat gele plakjes en punten gaan helaas mee naar Delft...

Saxenburg - Scoop 3-3
Moeten we hier nou van zeggen, voor Scoop een drama om er te komen vanuit Delft met OV. Saxenburg heeft er wel zin tegen de tweederangs stUdenten. Uitgeput van reizen met OV komen de hoge ballen van Scoop 3 x op de goede plek. Saxenburg weet van de vermoeidheid gebruik te maken en scoort er op los.

Succes allemaal!

#2! | 05/03

Kraaien - Westland
Na de gigantische uitslag afgelopen zondag rest ons maar 1 vraag. Hoe heeft Catwijck er toch 1 weten te maken? Kraaien maakt er 2.
2-8.

Wateringse Veld - Strawberries
Dit seizoen al 2 keer winst voor WV tegen de Berries. Is het 3 keer scheepsrecht voor de aardbeien? Nee, maar wel resultaat! 2-2.

Catwijck - Haarlem
Het wisselvallige Haarlem tegen het kansloze Catwijck. Catwijck weet iets beter voor de dag te komen maar Haarlem staat met een lach in de polo bar deze week. 2-9.

Voorhout - Nieuwkoop
Een ouderwetse brilstand. 0-0.

Gouda - Dopie
De kraker van deze week. De strijd om het kampioenschap blijft spannend en Gouda haakt weer aan. Het thuisvoordeel is voor de kaaskoppen. 2-1.

Saxenburg - Scoop
Belangrijke pot voor plek 6! Een gevoelig gelijkspel voor beide teams. Een kans voor de andere teams die strijden om een plek in het linkerrijtje. 4-4

Voorhuid | 05/03

Kraaien - Westland
Kraaien heeft al angst in de benen. Gelukkig spelen ze op parkeerplaats 1, hierdoor heeft Westland wat minder scorend vermogen dan normaal. 0-6

Wateringse Veld - Strawberries
Op het moeras van WV gaat er geen vuurwerk komen, 3-0

Catwijck - Haarlem
We krijgen bijna medelijden met Catwijck, die werkelijk niets brengen dit seizoen. 0-12

Voorhout - Nieuwkoop
Nieuwkoop beter dan Voorhout, dat is duidelijk. 1-4

Gouda - Dopie
De eerste topper van de tweede seizoenshelft. Gaat Gouda zich herstellen? Met de thuis hooligans maken ze het Dopie moeilijk. 2-2

Saxenburg - Scoop
De stUdenten zijn beter dan het café elftal van Saxenburg. 2-4

Scoop(er) | 05/03

Kraaien - Westland
De kraaien willen liever niet het veld op, maar toch moeten ze. Na een 14-0 (Heenwebsite) en 19-1 van afgelopen weekend. Staat er weer een monster score op ze te wachten van 0-12. Ondanks het veld en de thuisfluiters.

Wateringse Veld - Strawberries
WV gaat het nog lastig krijgen, na een gelijkspel van afgelopen weekend en waar de aardbeien ook 1 punt pakken tegen Gouda. Net aan 3-2 winst.

Catwijck - Haarlem
Catwijck moet de flinke nederlaag nog verwerken en dat is te merken in de website tegen Haarlem. Als Haarlem geen 0-10 wint, dan weet ik het het ook niet meer.

Voorhout - Nieuwkoop
Deze website zal niet zo veel meer voorstellen. 1-0

Gouda - Dopie
Toch wel een krakertje. Gouda zal moeten winnen willen ze nog meedoen voor het kampioenschap. Toch gaat dat ze niet lukken 1-3

Saxenburg - Scoop
Ook deze website zal niet zo veel meer voorstellen. 0-1

Goudskaasindire | 05/03

Wat hebben we als ons team ook slecht gedaan tegen de aardbeien maar die nummer 17 die dikke van berries kan der toch niks van

Teddy beertje | 04/03

Kraaien - Westland (0-4)
Westland weet hoe het moet hockeyen maar weet zich geen raad met het bijzonder slechte zandveld van de kraaien. Hierdoor lukt het ze wat minder goed om te scoren.

Wateringse veld - strawberries ( 3-1 )
Strawberries komt voor te staan. De mannen van WV laten dit niet gebeuren want dat zou het ego slopen. Ze vallen aan en scoren een drietal doelpunten.

Catwijk - Haarlem (0-7)
Haarlem is gedegradeerd en dacht dat het een eitje zou worden. Nu staan ze 5e en word promoveren steeds lastiger. Maar na de succespot tegen Saxenburg voelen ze het weer. Ze hebben nog maar 6 punten te gaan om op gelijke hoogte te komen als Gouda en hier gaan ze alles aan doen.

Voorhout - Nieuwkoop ( 2-1 )
Uit op Voorhout hoop je op bondsarbitrage. Is dit niet het geval word je er in gefloten. Ik ga er vanuit dat er geen bondsarbitrage is en dus denk ik dat Voorhout een zwaarbevochten strijd wint met 1 doelpuntje verschil.

Gouda - Dopie (0-3)
Waar ze beiden voor een plekje in de 2e klasse strijden zou dit een pittige pot worden. Alleen heeft Gouda niet zo’n zin om te hockeyen en ziet in dat het nog beter een jaartje 3e klasse zou kunnen spelen na deze pot. De wilskracht van Dopie zorgt voor 3 punten.

Saxenburg - scoop (3-1)
De jongens van scoop denken punten te pakken. Saxenburg wilt ze even graag 3 punten. Na duwen en trekken. Bloed, zweet en tranen… is het Saxenburg die aan het langste eind trekt

Linksachterlijk | 04/03

Kraaien - Westland
Thuis tegen Catwijck een tegendoelpunt incasseren is natuurlijk niet acceptabel, dus de spelers van Westland mogen een week geen alcohol en moeten strafshuttles lopen op de training. Dit werpt meteen zijn tomaten af en ook Kraaien wordt kapot getikt, dit keer wel met een clean sheet
0-7

Wateringse Veld - Strawberries
In de eerste seizoenshelft werden de berries op eigen veld met 0-7 ingemaakt. WV zal het lastiger krijgen deze keer, maar door een paar snelle uitbraken winnen ze dit potje wel.
3-1

Catwijck - Haarlem
Er is dit hele seizoen al niks positiefs te zeggen over het spel van Catwijck. Als je het na zon matige eerste seizoenshelft voor elkaar krijgt om de eerste website na de winterstop meteen zon dieptepunt te bereiken gaat het ook niet meer goed komen. Catwijck gaat het seizoen eindigen op 0 punten en een doelsaldo van -100. Haarlem helpt ze alvast op weg.
0-8


Voorhout - Nieuwkoop
De minst interessante website van het weekend. Nieuwkoop is slecht, Voorhout is slechter. Weet iemand trouwens waarom Nieuwkoop - Kraaien niet door ging afgelopen speelronde?
1-2

Gouda - Dopie
De kaasboys willen hun slechte resultaat bij strawberries revancheren. De Tata rook zit helaas nog in hun longen van afgelopen zondag waardoor ze allemaal de conditie hebben van een stel brakke stUdenten. Het stel brakke stUdenten waar ze tegen moeten spelen kan wél hockeyen, dus nu ze even fit zijn lukt het Dopie om hun eerste plek te verstevigen.
0-2

Saxenburg - Scoop
De 6e plek is veel te hoog voor een ploeg als Saxenburg en ze gaan het daar ook absoluut niet volhoUden tot het einde van het seizoen. Scoop wint makkelijk en zorgt voor het begin van de aftakeling.
1-4