Speelronde 9

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 05/11
  • 804

Haarlem, Kraaien en Dopie uit de silvercup geknikkerd, dit zorgt ervoor dat enkel Wateringse veld, Gouda en Westland er nog in zitten.
Dopie weet de silvercup promotiekraker uit niet te winnen, is er dan toch nog hoop voor niet Delft? (Delft=K*) Kraaien hebben het voor eigen publiek lastig tegen een stel honden. Idem heeft Haarlem het lastig gehad tegen het net niet Utrecht. Gouda wint met 6-2 tegen de (Ex-)koploper van de 2e klasse, met zon score zou je het haast geen geluk meer kunnen noemen toch? Tuurlijk wel, dord miste het halve team. Wateringse Veld wint tegen verwachting in van Ypenburgh.

In de competitie geen rare dingen gebeurd. Al zou je verwachten dat Dopie wel met meer kan winnen dan 3-1 van Catwijck. Nog van slag van vrijdag denk ik.

Aankomend weekend een kraker tussen Westland en Gouda voor plek 2 en de Delfse Derby. Hup niet Delft.
Nieuwkoop - Wateringse veld
Westland - Gouda
Kraaien - Catwijck
Haarlem - Strawberries
Voorhout - Saxenburgh
Scoop - Dopie
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
26-11-2023
25-11-2023
25-11-2023
25-11-2023

#2 fan | 10/11

Nieuwkoop - Wateringse veld
Nieuwkoop wint ineens alle duels op het middenveld en maakt het WV lastig.
2-2.

Westland - Gouda
Buiten een goede spits en wat goede kaas heeft Gouda niet veel te bieden.
5-1.

Kraaien - Catwijck
Catwijck op zand? Dat klinkt bekend. Ze hebben niet voor niets een catwijck aan zee. Strandlaken mee en 3 punten in de tas
1-2.

Haarlem - Strawberries
De derby. Haarlem tegen Velsen. Grote verwachtingen. Haken de Berries aan of blijven ze in de degradatiezone. Het blijft spannend en verassend. 2-3

Voorhout - Saxenburgh
Voorhout met de eerste punten? Nee! De enige punten van Haarlem dit weekend.
0-3.

Scoop - Dopie
Het weekend van de derby’s. Waar gaat de punten in Delft naartoe? Dopie maakt geen fout en verliest idd alleen de 3de helft zonder de lunch….
0-2

De Polo Bar | 07/11

Kwam ik afgelopen zondag mijn kroegje binnen, gelijk applaus hè! Alsof ik zelf op het veld had gestaan. Een dik verdiende 8-2 op die mannen van Scoop! En ik denk dat je dan ook voorzichtig kunt spreken van een grens, want met deze 8-2 hebben wij toch wel duidelijk laten zien dat je vanaf plaats 6 in deze poule nu eigenlijk al met kerstvakantie kunt. Overduidelijk kon je afgelopen weekend zien dat mijn mannen van Haarlem de route naar boven weer hebben ingezet, aankomend weekend thuis tegen Strawberries zal de hervonden vechtersmentaliteit moeten aantonen dat we ook echt die kant op gaan. En het zou mij dan ook niet verbazen als we aankomend weekend over WV heen springen en de 4e plek in de poule herpakken.
Haarlem - Strawberries daarom 3-0!

Nieuwkoop - WV | 2-1
Ik was er niet bij, maar thuis winnen tegen Voorhout met maar 3-0, dan was je of gemakzuchtig of je positie in de poule is nog niet lekker geijkt. Voor WV wordt Nieuwkoop dus een lastig klusje, wat ze niet gaan klaren.

Westland - Gouda | 2-2
Niet geheel onbevooroordeeld, maar een gelijkspel komt voor mijn mannen van Haarlem gewoon het Beste uit. En gezien het verleden is 2-2 ook geheel niet onrealistisch. 

Kraaien - Catwijck | 3-0
Kraaien heeft gewoon een veel betere voorhoede.

Voorhout - Saxenburg | 0-2
Saxenburg is ook een beetje Haarlem, ik kom ze soms weleens tegen in mijn kroegie, aardige gasten. Vorige week gewonnen tegen Kraaien en die zijn lastiger dan Voorhout

Scoop Delft - Dopie | 1-4
Ik zou echt niet weten waarom Scoop nu opeens wel zou kunnen gaan winnen, misschien de 3e helft dan, maar meer niet.

Naam | 06/11

Nieuwkoop - Wateringse veld
Nieuwkoop helft om helft trieste en normale mensen, dit team Bestaat volgend jaar niet meer. Mede omdat ze 9e eindigen. (De rest is wel heel slecht, dus ze doen niet mee aan de degradatiestrijd.)
0-2

Westland - Gouda
DE kraker voor de 2e plek blijkt een saaie pot. Weinig echte kansen aan beide kanten, Westland met een frommelgoal.
1-0

Kraaien - Catwijck
Kraaien heeft het voor het eerst makkelijk, ze moeten namelijk tegen Catwijck....
6-1

Haarlem - Strawberries
Strawberries hoeft gelukkig niet lang naar huis te rijden nadat ze afgedroogd zijn.

Voorhout - Saxenburgh
Voorhout denkt dat ze tegen Saxenburgh hun eerste set punten kunnen pakken. Helaas moeten ze nog even een week wachten hiervoor.

Scoop - Dopie
Delft v Delft. Je zou zeggen dat dit een oproep zou zijn voor alle Delftenaren om te komen kijken en gezellig doen. Helaas heeft het sportcampus een verbod op gezelligheid.
0-0 + de scheidsrechters verliezen

Broodjekroket | 06/11

Nieuwkoop - Wateringse veld 2-4
WV blijft aardig in het spoor van de bovenste 3 ploegen en dat is voor een promovendus Best netjes. Nieuwkoop is een (vervelende) stugge ploeg en daar hebben ze het in het begin lastig mee, na 4-1 voorsprong maken ze nog 1 foutje. Maar is nooit echt spannend geweest

Westland - Gouda 5-1
Gouda begint scherp en komen 0-1 voor, cafeïne van het bakkie pleur begint te werken en daarna is Gouda niets meer voor de tuinders.

Kraaien - Catwijck 2-2
Klote veld van de Kraaien..Antihockey tegen geen hockey resulteert is een oersaaie pot waarin de scheidsrechters het meeste te doen hebben..

Haarlem - Strawberries 10-0
Moet geen probleem zijn voor Haarlem. Kunnen zelfvertrouwen opkrikken richting Wateringse Veld.

Voorhout - Saxenburgh 0-4
Vooruit, Saxenburgh de punten. Voorhout kan namelijk echt niets en zullen vóór de winterstop nog op minimaal 50 tegendoelpunten komen.

Scoop - Dopie 1-5
Delft tegen Delft. Scoop geen partij voor de nummer 1, de goede spelers zitten bij Dopie en het afvalputje bij Scoop.

Norbert Roall | 06/11

Nieuwkoop - Wateringse Veld 0-3
Nieuwkoop, bah. Wat een sfeerloos team is dat zeg. Verliezen is één ding, maar geen handen meer willen schudden (kuch, 17, kuch) is wel heel onsportief. WV neemt de punten lekker mee.

Westland - Gouda 2-1
Tomatenplukkers tegen de kaasdragers. Wel leuk hockey, punten voor Westland.

Kraaien Catwijck 2-0
Ik vrees dat de Kraaien hun thuisvoordeel gebruiken om deze website he-le-maal dood te laten fluiten.

Haarlem - Strawberries 6-0
Yuppenderby.

Voorhout - Saxenburg 0-3
Opnieuw geen punten voor Voorhout.

Scoop - Dopie 1-3
De mooiste website van deze ronde, omdat er nu niemand naar dat k*t Delft Hoeft.