speelronde 8

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 30/10
  • 640

Zoals ik al had verwacht, maar veel voorspellingen niet ingezien hadden, heeft Dopie Haarlem eenvoudig weggezet. Het lijkt nu aan Gouda of Westland om dat verschrikkelijke Delft naar beneden te halen. Verder, is WV dan toch niet zo goed als we dachten? Of is Kraaien een titanenslachter?

Gouda - Nieuwkoop
Saxenburg - Kraaien
Scoop - Haarlem
Dopie - Catwijck
Strawberries - Westland
Wateringse veld - Voorhout
Reageren

Silver | 04/11

Gouda - Nieuwkoop
Gouda zet Dordrecht kinderlijk eenvoudig weg in de beker, ik denk niet dat nieuwkoop een ander verhaal zal zijn.
6-2

Saxenburg - Kraaien
Kraaien pakt een mooie punt tegen WV, ik geloofde mijn ogen haast niet toen ik het zag. Maar goed, dit zal wel andere koek worden. Zonder zandbak is het toch wel wat lastiger spelen.
3-2

Scoop - Haarlem
Tja, Delft... Wat wil je daar nog over zeggen. Haarlem had geen antwoord op de ene, maar ik denk wel op de andere. Ze snakken naar punten, wat ik zeker snap na de afgelopen speelrondes.
2-4

Dopie - Catwijck
Catwijck, jullie hebben nog niet gepresteerd dit seizoen, maar als jullie nog van plan zijn dat ooit te gaan doen; doe het deze website. Iedereen houdt van een mooi underdog verhaal.
0-1

Strawberries - Westland
Strawberries heeft geen antwoord op het combinatiespel van de tuinders, ze geven op na rust.
0-14

Wateringse Veld - Voorhout
WV wint op wonderbaarlijke manier van Ypenburg, dat zal wel goed voelen na punten verspillen tegen kraaien. Deze winnen ze ook wel.
5-1

De Polo Bar | 04/11

Ever terug komen op vorig weekend, want ik kan moeilijk vooruit kijken:

Haarlem - Dopie | 1 - 3
Sorry heren, ik heb toch even in het hoekje van mijn kroeg zitten janken! Haarlem-Dopie: wat was het hoopvol en eindigde in treurnis! Heb je alle kansen om door te schuiven naar een positie hoger, sta je nu 5e. Ik wil de vergelijking met Ajax eigenlijk niet trekken, want dat trek ik nie, maar 5e of 6e, dat is gewoon niet de plek voor Haarlem... mijn geliefde Haarlem. Wij in de 3eklasse is al lauw bier, maar 5e is pis-water!
Dit weekend naar Delft, het is hoop tegen beter weten in, we gaan afzakken, naar plaats 6... Weg kampioen aspiraties, weg mijn droom van champagne op een soort bordes met mijn cluppie. Ik ga volgende week, thuis tegen Strawberries, eens naar de coach kijken, misschien ligt het daar aan! Mijn Haarlem mannen zijn zeker wel goed genoeg, maar misschien ontbreekt het aan die extra motivatie, vanuit de coach, het willen werken voor de coach (zoals Maurice Steijn, omdat die ook niet veel deed)... wie zal het zeggen, we gaan het zien! En Dopie... ik hoop dat je tegen Catwijck met 100 miljoen verliest! Go Catwijck!

Catwijck, Jij Geile nr 11 van de poule, je kunt het, echt!, Gewoon winnen van Dopie, de hele poule wil het, dus doe het... gewoon!

man man man... wat een treurnis!
tot volgende week!

triptrapstoel | 30/10

Bonusronde Silvercup:
Haarlem - Maarssen
Maarssen is een pittige kluif voor Haarlem, toch zijn er ook kansen voor Haarlem
2-2 (0-3 na shootouts)

Kraaien - Terriers
De Terriërs doen het niet geweldig in de 2e klasse. Kraaien doet het niet geweldig in de 3e klasse. Niveau verschil is dus aanwezig.
0-2 + een zandgebakje

Gouda - Dordrecht
Gouda doet leuk mee in de 3e klasse. Dord heeft alles gewonnen in de 2e klasse. De kaaskoppies gaan er in eigen huis kansloos vanaf. De stroopwafels die gebakken zijn door de moeder van Floris worden gaan wel als warme broodjes over de toonbank.
1-5

Westland - Dopie
De promotiekraker van de competitie, maar dan in de Silvercup. Gelukkig wordt deze website niet in Delft gespeeld, nu is er nog een beetje sfeer aanwezig. Westland gebruikt het thuisvoordeel goed.
3-2

Wateringse veld - Ypenburg
WV vind ik niet heel geweldig. Ypenburg vorig jaar net aan gepromoveerd. Toch zie ik Ypenburg hier zonder heel veel moeite winnen
0-2

Broodjekroket | 30/10

Bonusronde Silvercup:

Haarlem - Maarssen 0-3
Haarlem haalt geen 2e klasse niveau en dus nog niet rijp genoeg om terug te keren. Maarssen laat zien wat 2e klasse hockey is.

Kraaien - Terriers 0-5
Ondanks dat de website op het dramaveld van de Kraaien is weten de Terriërs toch met enig gemak van de Kraaien te winnen. Kraaien kunnen niets beginnen tegen een 2e klasser.

Gouda - Dordrecht 1-4
Dordt staat niet voor niets bovenaan in de 2e klasse. Beginnen met een B team tegen Gouda, daar maakt Gouda gebruik van. Verder is Dordt een flinke maat te groot.

Westland - Dopie 4-3
Dopie kan niet op vrijdagavond hockeyen, want zijn stiekem al in de soos geweest en genipt van het goudgele prik. Boeiende website waarin de tuinders aan het langste eind trekken. Dopie blijft wel bovenaan staan in de competitie..

Wateringse veld - Ypenburg 2-3
Ypenburg toch iets meer ervaring en een klasse hoger. Neemt niet weg dat Wateringse Veld niets probeert. Maar helaas net te weinig.

Broodjekroket | 30/10

Gouda - Nieuwkoop 3-3
Over en weer. Gouda nog van slag door verlies tegen Dordt en komen terug na 0-3(!) achterstand. Nieuwkoop vergeet het af te maken.

Saxenburg - Kraaien 2-3
Saxenburg weet elke keer aan te haken, maar komen net te kort tegen de met enige regelmaat zeurende kraaien.

Scoop - Haarlem 2-3
Clubs uit Delft zijn de angstgegners voor Haarlem. Ze winnen net aan omdat Scoop echt niet meer dan ballen scoopen kan. Flinke dreun gehad door het verlies tegen Dopie.

Dopie - Catwijck 6-0
StUdenten mochten op vrijdag- en zaterdagavond naar de sociëteit van de trainert. Ondanks dat ze nog schuin van de drank stonden hadden ze geen problemen tegen Catwijck.

Strawberries - Westland 0-9
Westland verzuimt om dubbele cijfers te maken. Strawberries zijn 1 keer over de middenlijn geweest en dat was na rust.

Wateringse veld - Voorhout 0-1
Hier dan toch de eerste punten voor Voorhout? WV is het kwijtgeraakt tegen Voorhout.

triptrapstoel | 30/10

Gouda - Nieuwkoop
Thuis bij Gouda is het een lastige partij voor Nieuwkoop. Nieuwkoop die stiekem her en der toch wat puntjes meepikken zie ik hier toch wel kans maken op een gelijkspelletje. Gouda heeft immers net verloren van Dord.
2-2

Saxenburg - Kraaien
Toch de 2 Beste van de slechtste denk ik. Als Kraaien niet zo mentaal onstabiel waren, hadden ze gewonnen.
3-1

Scoop - Haarlem
Uit bij Delft wil Haarlem revange. Na een uur zoeken naar een kleedkamer, treden ze aan op het veld. Scoop heeft hier nu al niets op in te brengen en barst in tranen uit.
0-4

Dopie - Catwijck
Catwijck komt niet opdagen
3-0

Strawberries - Westland
Tja... Wat moet ik nou over dit soort websiteen zeggen? Strawberries kompleet kansloos.
0-10

Wateringse veld - Voorhout
Voorhout met een bij elkaar geraapt zooitje. 3 veteranen en 2 van de o16. Zo wordt het een lastige partij ben ik bang.
4-0

KoenKaassouffle | 30/10

Bonusronde Silvercup:
Haarlem - Maarssen
Kraaien - Terriers
Gouda - Dordrecht
Westland - Dopie
Wateringse veld - Ypenburg