speelronde 6

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 09/10
  • 648

Hoe kan Strawberries nou weer winnen van Kraaien?

Dopie - Saxenburg
Haarlem - Westland
Scoop - Nieuwkoop
Gouda - Kraaien
Strawberries - Voorhout
Wateringse veld - Catwijck
Reageren

De Analyticus | 15/10

Op de valreep hierbij de voorspellingen voor deze speelronde:

Dopie - Saxenburg 6-0
Na de belangrijke overwinning vorige week gaat Dopie gewoon door waar het mee bezig was: winnen. Saxenburg krijgt een lastige middag (niet verrassend als je in Delft moet hockeyen), en Dopie gaat dit eenvoudig over de streep trekken.

Haarlem - Westland 2-2
Na de website tegen Dopie afgelopen weekend wacht Westland nu nog een kraker: uit naar Haarlem. Ik verwacht een spannende website waar Haarlem de overhand zal hebben, maar Westland toch een punt weet te pakken dankzij rake strafcorners.

Scoop - Nieuwkoop 3-0
De jongetjes worden nu echt van de mannen gescheiden, en de kloof tussen de bovenste en onderste 6 begint steeds duidelijker te worden. Nieuwkoop zit aan de verkeerde kant van deze kloof, en moet dan ook nog eens naar Delft. Dan weet je genoeg: simpele overwinning voor Scoop.

Gouda - Kraaien 4-2
Na de shock-overwinning tegen Haarlem en het puntje bij Scoop zag het er opeens rooskleurig uit voor Kraaien, totdat ze afgelopen weekend even met beide benen op de grond werden gezet door Strawberries. Gouda heeft laten zien een prima ploeg te zijn, en die gaan dit dan ook winnen, al is het zwaarbevochten.

Strawberries - Voorhout 3-0
Strawberries zet de goede lijn voort en gaat winnen van Voorhout, wat nog geen punt gepakt heeft. Daar verandert deze week niets aan, simpele overwinning voor Strawberries.

Wateringse veld - Catwijck 8-0
Iedere week verbaas ik me weer over Catwijck en hoe zij ooit in deze poule belandt zijn. Wateringse veld gaat totaal niet in de problemen komen en heeft een simpele middag.

clown | 11/10

Wat een clown

Billy de Clown | 11/10

Haa Billy zat bij de verkeerde poule te kijken... daaag!

Billy de Clown | 11/10

Daar is Billy weer! Er staan weer een aantal mooie websiteen op het programma dus dat belooft weer een geweldig affiche voor het 3e klasse hockey! Nou hier komt Billy’s voorspelling dan:

Civicum - HOCO 6-0
Alhoewel de ranglijst doet vermoeden dat dit een spannende pot zal worden, weet Billy wel beter. De Cuijkse equipe zal een heerlijke zondagmiddag gaan beleven en het publiek trakteren op een doelpuntenfestijn. Snuifduif United probeert nog wat terug te doen door hun honkballer een curvebal aan te spelen. De Beste knul weet wel raad met dit soort ballen en knuppelt hem rechtstreeks de Maas in. Terwijl hij om elke hoekvlag rent en van euforie een dikke lijn pakt om deze fantastische homerun te vieren, zijn Thomas en Kelvin er alweer vandoor met de echte hockeybal. Voor de doellijn besluiten ze middels een potje steen-papier-schaar wie van de twee de eerste hattrick op zijn naam mag schrijven.

Waalwijk - DES 1-1
Billy denkt dat dit weleens een stevig potje kan worden. De streekgenoten blijken aan elkaar gewaagd te zijn. Ze treffen elkaar vrijdag al in de kroeg en bepalen daar middels een website bami-blokken eten wie er zondag de bal uit heeft. De Eftelingboys hebben vanzelfsprekend enorm veel ervaring met deze rechthoekige delicatesse en winnen de ‘tos’. Maar goed, dan nu de website. Billy denkt dat deze twee ploegen het op een akkoordje gooien en beide met een punt gezamenlijk naar de kroeg vertrekken om te genieten van het pils en de bruine fruitschaal.

Nova - Oirschot 1-4
Het West Ham United van Heerlen mag het thuis opnemen tegen Oirschot. De mannen uit Oirschot hebben na het verloren potje tegen Uden een donderpreek gekregen van hun coach. Helaas heeft dit geen effect gehad, want geen enkele speler heeft er een woord van verstaan. Echter is hun eigen DJ Krulhaar meegegaan naar Heerlen en verzorgt een lekker deuntje tijdens voorbereiding. De mannen van Nova gaan hier zo goed op dat ze prompt vergeten dat het eerste fluitsignaal al geklonken heeft. Een snelle 0-1 voor Oirschot waarna ze rustig de scoren uitbouwen en een zakelijke overwinnen boeken.

Nuth - Berlicum 1-2
Het doet Billy toch wel een beetje pijn om zijn grote vriend Halter zo laag op de ranglijst te vinden. Het grote vraagstuk is hier dan ook: hoe zal MHC Halter na de kleine wereldreis uit de startblokken komen? Billy heeft er vertrouwen in! Halter weet zijn stichting te motiveren wat resulteert in een ongelooflijk saaie website waarin de 3e helft bij uitstek het spannendst is!

Don Quishoot (10) - Concordia (4) 0-4
De stUdentjes uit de lichtstad mogen het thuis opnemen tegen de mannen uit de kuil van Roermond. Helaas voor onze nerds kunnen ze mannen uit de kuil wat beter met een bal en stick overweg. Zelfs de internationale spits komt niet aan scoren toe. Gelukkig hebben de boys nog een geheim wapen achter de hand: een 50liter fust bij La Route! Ze beloven de mannen uit Roermond minstens 10L hiervan in ruil voor een strafcorner. Concordia besluit dat er een kersenvlaai bij moet en dan hebben ze een deal. De strafcorner wordt dusdanig hard naast gesleept dat de bal de een nietsvermoedende tennisser knock-out beukt. Hierna besluiten ze dat het beter is dat ze gezamenlijk naar La Route vertrekken voor de bier estafette. In tegenstelling tot de hockeywebsite wordt de estafette wel gewonnen door onze Eindhovense bakkenvouwers.

Uden - Druten 5-0
Blijkbaar kan oranje H26 ook winnen zonder papa’s? Gelukkig mogen de fluitvaders deze week wel weer binnen de lijnen van het veld de website bekijken! Ondanks dit voordeel zullen de patriotten deze website naar zich toe trekken en weten besluiten ze dat het eens tijd wordt om het rendement van hun corner omhoog te gooien. Druten vindt het allemaal wel prima en gebruikt de website om hun verdedigende corner te trainen. Beide ploegen ervaren dit als een zeer nuttige zondag en bedanken elkaar voor deze training onder het genot van een goudgele rakker!

Kipklapper | 10/10

Dopie - Saxenburg
In het trieste trainingscomplex wordt het vandaag helaas niet spannend, Delft veel te sterk voor Saxenburg.
5-0

Haarlem - Westland
Ik denk dat dit de leukste website is deze week. Kan leuk hockey dan toch in de 3e klasse? Nee, wat een saaie rotwebsite is dit zeg manmanman.
0-0

Scoop - Nieuwkoop
Nogmaals, het is vandaag niet spannend in Delft, jammer, maar Nieuwkoop kan er dan ook helemaal niks van.
3-0

Gouda - Kraaien
Gouda doet het goed, maar van vorige seizoenen weten we dat het daar altijd op een gegeven moment in het seizoen omvalt. Dat moment is hier, met een gelijkspel op Kraaien
3-3

Strawberries - Voorhout
Slecht vs slecht, Strawberries net iets beter
1-0

Wateringse veld - Catwijck
Catwijck kan er niks maar dan ook niks van, WV wel.
8-0

De Polo Bar | 09/10

Manmanman, zitten we alweer bijna halverwege...
Dopie, nr1 in de ranglijst met 13 punten vs Saxenburg H1 (10).... korfbal uitslag wordt dit hoor!
8-0

Haarlem (2) vs Westland (3) Dit belooft de echte kraker van dit weekend te worden met bijna 2e-klasse waardig hockey, Haarlem wint op basis van thuisvoordeel. Denk ook dat Haarlem kampioen wordt ... maar dat is voor later 
3-1

Scoop (6) vs Nieuwkoop (9) teams hebben tot nu toe wisselende resultaten behaald, de stand geeft het voordeel aan Scoop, maar Nieuwkoop gaat voor de verrassing zorgen.
1-2

Gouda (4) vs Kraaien (8)Gouda 11 punten, Kraaien slechts 5 punten. Gouda is de favoriet!
Wordt een 5-1

Strawberries (7) vs Voorhout (12) spelen tegen elkaar in een strijd aan het einde van de ranglijst. 
De middenmoter tegen de hekkensluiter... Voorhout houdt de 0 wel lekker vast!
2-0

Wateringse V. (5) vs Catwijck (11) De 3 punten blijven gewoon in het clubhuis van W.V.Catwijck komt puur wat geld wegbrengen naar de bar van W.V. 
5-0

Norbert Roall | 09/10

Dopie - Saxenburg 4-0
Delft bovenaan! Dat is nou jammer. Helaas wel weer puntn scoren voor de kwekelingen.

Haarlem - Westland 1-3
Dit wordt een goede pot. Westland voor het eerst verloren en gaat nu orde op zaken stellen in Haarlem. Verliezen van Dopie kan, maar verliezen van Kraaien niet.

Scoop - Nieuwkoop 3-1
Delft is KUDT!!!! Maar aanzienlijk minder naar dan Nieuwkoop.

Gouda - Kraaien 5-1
Winst voor de cheeseheads. Kraaien snoepen wel een goaltje mee.

Strawberries - Voorhout 3-0
#huprood

Wateringse veld - Catwijck 2-0
Tweemaal die nummer 7.