speelronde 5

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 01/10
  • 790

Volgens mij zijn de onderste en bovenste 6 wel goed nu. Onderling kan er nog veel veranderen, maar denk niet dat veel teams nog die streep over gaan. Echt groot kwaliteitsverschil.

Voorhout - Scoop
Kraaien - Strawberries
Saxenburg - Wateringse Veld
Westland - Dopie
Catwijck - Gouda
Nieuwkoop - Haarlem
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
08-10-2023
08-10-2023
07-10-2023

DeBacoManager | 08/10

Voorhout - Scoop 1-1
Wordt niks daarzo voorhuidje maakt een geluk goaltje.


Kraaien - Strawberries 4-1

Kraaien jatten alles zo ook rood fruit

Saxenburg - Wateringse Veld

Dit wordt n klapper 2-2 waarom weet ik niet


Westland - Dopie

4-3

Dit is de topper van het jaar! En niet omdat dopie zo leuk is! Maar Westlanders hebben een hekel aan stUdenten. Dit wordt dus gegarandeerd spektakel. En wordt beslist op mentaliteit

Catwijck - Gouda

0-4


Nieuwkoop - Haarlem

2-2

bekeren | 06/10

Toch maar even een voorspelling voor de beker:

Teteringen - Scoop
Teteringen uit, altijd lastig. Zeker als je zelf geen sfeer meeneemt. De leukste website van onze silvercup websiteen deze week.
7-5
Gouda - Saxenburg
Deze website is zondag al gespeeld
5-1

Nieuwkoop - Buitenhout
De houthakkers van nieuwkoop weten wel raad met buitenhout, daar worden wat plintjes uit gemaakt
2-0

Strawberries - Wateringse Veld
Lijkt me logisch dat Strawberries in eigen huis kansloos is tegen Wateringse Veld.
0-199

Waddinxveen - Kraaien
De westerburen van Gouda staan nou niet echt bekend om hun Beste spel. Kraaien ook niet.
Een slepende 0-0

Silver | 04/10

Ik had al wat getypt, maar het forum doet vervelend dus dan maar opnieuw! Succes in de beker vrijdag, ben benieuwd.

Voorhout - Scoop
Ja, ik denk dat we allemaal wel weten wat hier gaat gebeuren. Dat worden straftrainingen.
1-7

Kraaien - Strawberries
Kraaien blijft verrassen, zowel positief als negatief. Strawberries verrast alleen in hoeveel tegendoelpunten ze deze keer incasseren. Hint; veel.
0-8

Saxenburg - Wateringse Veld
Saxenburg scoopt alles naar voren, de CVs van WV vinden dat maar moeilijk. Nummer 11 van WV besluit dat het welletjes is geweest en slide de scheids onderuit (Oeps!). Ze eindigen met 10 man en 3 punten erbij.
1-4

Westland - Dopie
Aantrekkelijk hockey 3e klasse editie. Het team met de minste kaarten wint deze website. (teamFluit)
2-2

Catwijck - Gouda
Tja...
0-10

Nieuwkoop - Haarlem
Dit lijkt mij een koud kunstje voor Haarlem. Voor de rest weinig over te zeggen, nieuwkoop simpelweg kansloos.
2-9

PimPamPet | 02/10

Voorhout - Scoop
Scoop geeft mij een mindere indruk dan afgelopen jaren. Ze gaan natuurlijk gewoon weer in de middenmoot eindigen, maar met iets meer moeite. Voorhout heeft al tegen een paar lastige tegenstanders gespeeld, maar ook verloren tegen nieuwkoop. Kansloos verhaal dus, voor nieuwkoop.

Kraaien - Strawberries
Kraaien begon slecht aan het seizoen, met een gelijkspel tegen nieuwkoop en verlies tegen Westland. Maar met winst tegen Haarlem en gelijk tegen scoop, zou deze ploeg kunnen verassen. Strawberries slecht begonnen en nog steeds slecht. 1 + 1 = 2.
4-1

Saxenburg - Wateringse Veld
Wateringse Veld verloren op het trieste sportcomplex in Delft. Geen zorgen jongens, op die plek kan niemand winnen. Om het goed te maken vegen ze Saxenburg met gemak van de mat.
0-4

Westland - Dopie
Westland tot nu toe alles met grote getallen gewonnen. In deze 6 punten website, kan in principe alles gebeuren. Ik denk (en hoop (Delft is gaar)) dat Westland een klein voordeel heeft.
2-1

Catwijck - Gouda
Catwijck deed altijd leuk mee in de competitie, maar lijkt dit jaar ook tot de onderste teams te behoren. Gouda kan echt wel rennen, maar missen het soms in slimheid, dat is tegen dit catwijck gelukkig niet nodig.
2-3

Nieuwkoop - Haarlem
Ik was even verrast als de volgende toen ik op mn telefoon las dat Kraaien gewonnen had van Haarlem. Nieuwkoop is echt wel een niveautje lager dan dat, gelukkig.
0-17

De Analyticus | 02/10

Voorhout - Scoop 1-3
Voorhout staat na 4 speelrondes nog op 0 punten met een doelsaldo van -20. De derde klasse is duidelijk niet voor iedereen weggelegd, en dat zal ook deze website weer pijnlijk duidelijk worden. Eenvoudige overwinning voor Scoop, al maakt Voorhout nog wel een eretreffer.

Kraaien - Strawberries 4-2
Strawberries heeft afgelopen speelronde de eerste overwinning van het seizoen geboekt en klimmen daarmee op naar de 10e plaats. Echter was dit wel een overwinning op Catwijck, waar de gemiddelde O16 nog van zou kunnen winnen. Kraaien gaat rustig aan door met het punten sprokkelen, en dus blijven de punten op Sportpark Zuiderweg.

Saxenburg - Wateringse Veld 1-2
Wateringse Veld zal zich willen herpakken na het verlies bij Dopie, waarbij deze website een must-win is. Bij Saxenburg staat de teller na 4 websiteen op een schamele 3 punten, behaald tegen Strawberries. Ze blijven ook op dit aantal staan, want Wateringse Veld gaat hier natuurlijk gewoon winnen. Saxenburg heeft nog even hoop nadat een strafcorner per ongeluk binnenvalt, maar dat is tevergeefs.

Westland - Dopie 5-3
De absolute kraker van dit weekend. Nummer 1 Westland heeft nog geen punt verloren deze competitie, terwijl nummer 2 Dopie al een keer een uitglijder heeft gemaakt tegen Gouda. Het zal een interessante website worden, waarbij emoties ongetwijfeld hoog op zullen lopen tussen de tuinders en de stUdenten. Ik verwacht daarom ook een flink aantal kaarten, zeker aangezien je tegenwoordig al kan gaan zitten voor overtredingen waar menig clubscheids gewoon laat doorspelen. Na een zeer vermakelijke website voorspel ik dat Westland hem over de streep gaat trekken onder toeziend oog van hun ‘Blue Army’.

Catwijck – Gouda 0-8
Gouda loopt prima en is nog steeds ongeslagen, Catwijck is Catwijck. Verder weinig woorden aan vuil maken, potje om aan het doelsaldo te werken.

Nieuwkoop – Haarlem 1-6
Haarlem heeft zich meer dan uitstekend herpakt na de shock tegen Kraaien met een overtuigende 9-0 afgelopen weekend. Nieuwkoop heeft al laten zien het zeer lastig te hebben tegen teams die meedoen in de top, aangezien er na een 2-10 tegen afgelopen weekend weer flink verloren werd bij Westland. Haarlem zal gebruik maken van de defensieve zwaktes van Nieuwkoop, en met ruime cijfers winnen.