Speelronde 4

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 27/09
  • 603

Weer een aantal hoge uitslagen. Strawberries en nieuwkoop kunnen wel rekenen op degradatie dit jaar.
Voorspellen maar.

Haarlem - Voorhout
Westland - Nieuwkoop
Strawberries - Catwijck
Scoop - Kraaien
Dopie - Wateringse Veld
Gouda - Saxenburg
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
01-10-2023
30-09-2023
30-09-2023

Norbert Roall | 29/09

Haarlem - Voorhuid
Voorhout is gebrand op punten na driemaal verlies. Haarlem wil het onterechte verlies bij Kraaien wegspoelen. Haarlem toch boven uit de bus. 3-1.

Westland - Nieuwkoop
Dikke winst voor de tomatenplukkers. Nieuwkoop zet de dalende lijn voort en keldert de krochten van de poule in. 8-0

Strawberries - Catwijck
De absolute kelderkraker van deze competitie. Beide teams nog geen punt gescoord. De TD wordt ongetwijfeld interessanter dan deze website, dus bereid je daarop voor. 1-2

Scoop - Kraaien
Wordt een afgrijselijke pot. Delft uit, altijd naar. Waarschijnlijk speelt DSHC ook thuis, dus rotten jullie maar op naar een zandveld. 3-1

Dopie - Wateringse veld
Winst voor Dopie. Tweemaals een rare counter, verder geen woorden aan vuil maken. 2-0

Gouda - Saxenburg
Net als Gouda wel van de Strawberries gewonnen, maar Gouda net een tandje te sterk. 3-1

De Analyticus | 29/09

Haarlem - Voorhout 4-0
Na het verrassende verlies bij Kraaien gaat Haarlem zich deze week gewoon herpakken tegen Voorhout, die weinig te zoeken hebben in de 3e klasse. Wordt een eenvoudige overwinning.

Westland - Nieuwkoop 8-0
De tuinders hebben laten zien dat de degradatie afgelopen seizoen een incident was, en dat deze klasse beneden hun niveau is. Thuiswebsite voor de tomatenplukkers, waar het zonnetje zal schijnen en het bier rijkelijk zal vloeien tijdens een masterclass. Complete walk-over, ondanks de capriolen op de zaterdagavond.

Strawberries - Catwijck 0-0
Deze website verdient niets anders dan een 0-0. De 2 degradanten staan tegenover elkaar, en er wordt verder weinig vuurwerk verwacht hier. Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

Scoop - Kraaien 3-0
Korte opleving vorige week door de Kraaien maar volgens bronnen zou dat komen door het zandveld (en thuisfluiters). Ook deze website een zandveld, maar dat mag niet baten voor Kraaien. Eenvoudige overwinning voor Scoop, mogelijk met wat hulp van de scheids (standaard in Delft).

Dopie - Wateringse Veld 3-2
2 teams die zeer gelijk opgaan, en dus ligt een gelijkspel voor de hand. Echter vindt de website plaats bij Dopie op een semiveld om 14:45, een cocktail van incapabele scheidsrechters en blessures op een tijdstip waar de ergste kater er wel uit zal zijn bij de stUdenten. Dopie trekt deze over de streep.

Gouda - Saxenburg 2-1
Ondanks dat wat de stand suggereert is Gouda een stuk beter dan Saxenburg (waar ligt dat ├╝berhaupt?). Saxenburg doet het leuk tegen de degradatiekandidaten, maar zodra het een tikkie sneller gaat is het gedaan. 1 strafcorner valt binnen waarmee de hoop terugkeert, maar verder weinig aan de hand voor Gouda.

Broodjekroket | 27/09

Haarlem - Voorhout 6-2
Haarlem bekomen van het verlies, bijkomen tegen Voorhout en werken aan het vertrouwen. Voorhout heeft zeer weinig in 3e klasse te zoeken.

Westland - Nieuwkoop 8-0
Tuinders blijven hoge uitslagen neer zetten. Zo ook tegen Nieuwkoop. Nieuwkoop komt eigenlijk geen moment aan hockeyen toe en weet niet om te gaan met de plukkers mentaliteit.

Strawberries - Catwijck 1-2
Toekomstige degradant tegen niet veel beter. Catwijck neemt een tas hoge ballen mee waar de aarbeitjes niet mee om kunnen gaan.

Scoop - Kraaien 2-2
Kraaien blaken van vertrouwen na de overwinning tegen Haarlem maar vergeten te hockeyen. Scoop doet wat het kan en komt niet verder dan (met geluk) 2 x scoren.

Dopie - Wateringse Veld 4-1
Wateringse Veld dan nu echt de eerste verlies partij. Op de kale gladde vlakte bij de stUdenten is niet te hockeyen door de WVers. StUdentjes zwaar in de olie nog maar zijn gewend aan dat baggerveld.

Gouda - Saxenburg 3-0
No. 21 van Saxenburg kan hard lopen maar daar is alles ook mee gezegd. Zakelijke overwinning van Gouda, waar ze eigenlijk vergeten om nog meer te scoren.