Speelronde 3

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3A
  • 18/09
  • 1066

Hoge uitslagen deze speelronde. Catwijck en Strawberries lijken nu al uit de titelstrijd, maar in de 3e klasse kan alles.

Voorhout - Westland
Nieuwkoop - Dopie
Saxenburg - Strawberries
Catwijck - Scoop
Wateringse veld - Gouda
Kraaien - Haarlem
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
24-09-2023

backhand | 19/09

Voorhout - Westland
Zoals voor meer teams deze competitie een flink stuk rijden. Gelukkig rijden de tomatenplukkers allemaal zakelijk op het kweekbedrijf van hun/ elkaars opa. Weinig weerstand, 1 scoop komt per ongeluk aan en Voorhout scoort een troosttreffer.
1-7

Nieuwkoop - Dopie
De stUdenten waren vergeten de belbus te bellen en alle Felyxen waren ook nog eens op. De trainer heeft 8 spelers in zijn auto weten te proppen, dit waren er net genoeg.
2-4

Saxenburg - Strawberries
Weinig aan, het zou de website sieren als het regent.
0-0

Catwijck - Scoop
Scoop zal ook dit jaar zoals gewoonlijk rond de 6de plek eindigen, Catwijck is nog het nog steeds helemaal kwijt.
1-3


Wateringse veld - Gouda
krakertje voor wie uiteindelijk 4de zal eindigen. Die kleine voorin bij Gouda verstopt zich onder de strafbalstip en schiet hem er vervolgens stiekem twee keer in. Wateringse veld had dit nog nooit gezien en vergeten hoe ze moeten hockeyen.
0-2

Kraaien - Haarlem
Kraaien heeft in een crisisoverleg besloten toch niet uit de competitie te stappen. Dit was echter geen gezamenlijk besluit, zonder wissels en coach doen ze het nog Best aardig.
1-9

Silver :( | 18/09

Voorhout - Westland
Voorhout nog zonder punten, Westland weet daarentegen het netje wel te vinden. 14 goals is wel een beetje uitsloven hoor.
1-8

Nieuwkoop - Dopie
Dopie speelt gelijk tegen Gouda en vindt dat maar niks. Nieuwkoop speelt OK tot nu toe, maar Dopie heeft gedreigd met een drooglegging voor de feuten als ze niet winnen. De dikke spits scoort er 4.
2-6

Saxenburg - Strawberries
Nu al een degadratiekraker spelen is moeilijk, maar toch is het deze teams gelukt. Er wordt alleen niet gescoord.
0-0

Catwijck - Scoop
Scoop oogt op het eerste ogenblik niet heel scherp dit seizoen, Catwijck gelukkig wel. Ze hebben echter wel geluk, alle scoops waaien zo de cirkel in.
1-3

Wateringse Veld - Gouda
Wateringse Veld wint overtuigend van Strawberries, maarja, wie niet eigenlijk? Gouda wil laten zien wat het kan en wordt aangemoedigd door hun D1 (hup). Doet dit het thuisvoordeel teniet?
2-4

Kraaien - Haarlem
Kraaien heeft flink mogen incasseren afgelopen zondag, ik denk niet dat dit anders zal zijn aanstaande. Haarlem lijkt in vorm, ik denk dat ze dat deze website weer laten zien.
0-6

Broodjekroket | 18/09

Voorhout - Westland 0-12
Uitdaging moet nog komen voor de tuinders. Voorhout is ook geen partij voor de tomatenplukkers.

Nieuwkoop - Dopie 2-6
StUdentjes hebben doorgeleerd en na 2 herkansingen in de website, weten ze tegen Nieuwkoop de nieuwe tactieken erop los te laten wat resulteert in een simpele overwinning.

Saxenburg - Strawberries 1-1
Voorspelling is het niet veel, het blijkt niet veel en de daadwerkelijke uitslag is niet veel. Wel krijgen beide ploegen 3 punten in mindering wegens slecht spel.

Catwijck - Scoop 2-1
Broodje haring en gebakken scholfilet blijken een behoorlijke stank te veroorzaken waar Scoop, die al een kater hadden, misselijk van wordt. Resulteert in de 1e overwinning voor de kattukkers.

Wateringse veld - Gouda 1-5
Promovendus heeft 2 x geluk gehad, nu voor het echte werk blijken ze nog een maatje te klein te zijn. Gouda ondanks 1 misstap verder niet in de problemen gekomen.

Kraaien - Haarlem 0-10
Haarlem 0,0 problemen met de Kraaien. Bijzonder dat deze ploeg vorig seizoen in de 3e klasse op de 3e plek is geëindigd.

Dikke Daan | 18/09

Voorhout - Westland
Na het verlies tegen de boeren, zien de mannen uit bokkendorp het niet meer zitten. Westland begint de website sterk en eindigd sterker.
1-9

Nieuwkoop - Dopie
De StUdenten hebben net hun eerste tussentijdse toetsje gehad en stappen het veld op met een gigantische kater. Nieuwkoop probeert hier gebruik van te maken maar het blijft bij 1 puntje.
1 - 1

Saxenburg - Strawberries
Van Strawberries verliezen gaat zelfs Saxenburg te ver.
2 - 0

Catwijck - Scoop
De wind staat goed, de meeuwen krijsen het juiste deuntje. Wonderbaarlijk weet Catwijck van Scoop te winnen.
1 - 0

Wateringse veld - Gouda
Winnen – Gelijk – Verliezen, goede start van Gouda blijkt valse hoop.
4 – 0

Kraaien - Haarlem
Haarlem mag de punten zonder slag of stoot ophalen in Wijdewormer.
0-13

DeBacoManager | 18/09

Voorhout - Westland 0-4
ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat de Westlandse manager een baco training gaat geven op de vrijdag avond waar zondag nog de na schokken van komen.


Nieuwkoop - Dopie
Bacardi is te duur voor Delftse stUdenten hierdoor zullen zij het met een magere rum moeten doen. 0-1

Saxenburg - Strawberries
-2 - -4 nog nooit gebeurt tot zondag.

Catwijck - Scoop
Catwijck thuis is Nooit moeilijk 1-4

Wateringse veld - Gouda

2-2

Kraaien - Haarlem
Haarlem zal een Westlands wonder willen overtreffen maar helaas ze drinken gaan Bacardi. Ik denk dat de Westlandse monsterscore lastig wordt te evenaren. 0-4

Tip van Flip | 18/09

Voorhout - Westland
Voorhout zweet peentjes na de uitslagen van vorige week. Westland misschien iets te overmoedig.
0-4

Nieuwkoop - Dopie
De stUdenten komen te laat omdat ze de auto van pappie niet mochten lenen. Nieuwkoop gaat er volle bak in, maar dat heeft geen nut. 1-3

Saxenburg - Strawberries
Strawberries heeft wat moeite met de nul te hoUden. Begint hier het degradatiespook? 3-0

Catwijck - Scoop
Die lui van Catwijck worden al warm van de gedachte dat ze tegen Scoop spelen. Buiten scoopen zit er namelijk weinig in.
2-2

Wateringse veld - Gouda
De promovendus heeft een flitsende start. gaan ze dit volhoUden? Tegen Gouda gaan zij wel de eerste punten verliezen. 1-3

Kraaien - Haarlem
Kraaien heeft 2 topweken, eerst dubbele cijfers bij Westland en daarna thuis door Haarlem.
0-10

timmertammer | 18/09

Voorhout - Westland
Westland vorige website ruim gewonnen. Wel hebben ze een beetje valsgespeeld door de ontgroening pas ná de website te doen. Een beetje veilig he jongens.
3-3

Nieuwkoop - Dopie
Nadat de feutjes van Delft gelijk gespeeld hadden, moesten ze van nummer 199 nog een keer door de ontgroening. Het is namelijk hun schuld dat ze niet gewonnen hebben. Tegen Nieuwkoop zijn ze nog dronken, hopelijk is dat genoeg om te verliezen. Ik haat Delft.
0-0

Saxenburg - Strawberries
Saxenburg nog niet gewonnen dit seizoen. Strawberries ook volkomen kansloos, maar ik heb gehoord dat ze niet gewonnen hebben omdat de tegenstander eerst scoorde. Als Strawberries eerst scoort, dan speel je een heel andere website. Nou, dat mogen ze vandaag laten zien. (lukt niet)
3-0

Catwijck - Scoop
Ook Catwijck begint de competitie niet sterk. Scoop redelijk consistent vorig jaar en ik zie ze niet verliezen aan zee.
0-5

Wateringse veld - Gouda
In Den Haag begint een kraker, allebei met minimaal 6 doelpunten verschil gewonnen van de Strawberries. Dan ben je ongeveer op hetzelfde kaliber, toch? Toch heeft HCWV een doelpunt verschil meer gehaald tegen de rood-groene, dus dan moet dat hier weer wel gebeuren.
1-0

Kraaien - Haarlem
Kansloze website op een kansloze plek.
0-100000