Speelronde 6

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3A
  • 05/10
  • 1336

Mannen van MOP nog steeds aan kop, Athena volgt op de voet, Kraaien en Castricum volgen op de voet met 13 uit 5 en de rest haakt eigenlijk al af. Dit weekend de website waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Nummer 1 tegen nummer 2.

Kraaien - Zwaluwen

Athena - MOP

Castricum - Soest

Gouda - Woerden

Nieuwegein - Rijnvliet

Strawberries - Hisalis

Erg veel succes mannen en hou nog even vol!

vdf
Reageren

Cor O | 06/10

Eerst vrijdag een bonus oefenpotje door middel van de silvercup voor een aantal uit de poule. Zal dat invloed hebben op de zondag en zich uiten van vleugels of vermoeide benen?! Wie zal het zeggen! Verwacht zelf weinig verassingen komend weekeinde! Succes met beide potten mannen!

Kraaien - Zwaluwen 4-1
Iím like a bird afgewisseld met de vogeltjesdans zal door de speakers knallen bij gebrek aan toeschouwers. Lijkt me een makkelijke middag voor de kraaien! Zwaluwen weer bij elkaar geraapt dus zullen wel weer een seizoen moeten wennen aan elkaar.

Athena - MOP 3-5
Een potje dat niet in de 3e klasse thuis hoort! Hoog tempo veel goals, paar kaarten omdat het te snel gaat voor de scheids. MOP toch in mijn ogen beter dan Athena, zal aan de score te zien zijn.

Castricum - Soest 3-1
De mannen van Soest duidelijk maatje te klein als ik het scorebord weer eens mag volgen, wel balen voor de soesterboeren dat ze op de aardbeien na alleen maar clubs uit de bovenste regionen hebben gehad. Castricum blijft lekker punten pakken.

Gouda - Woerden 2-2
Wellicht dat Gouda thuisvoordeel heeft, toch denk ik een gekijkspel. Beide teams nog niet in actie gezien dus de scorebordjournalist in mij voelt een gelijkspel!

Nieuwegein - Rijnvliet 4-2
Waarom is rijnvliet ineens zo matig? Heel nieuw team? Paar toppers weg gegaan? Zie het wel. Maar Nieuwegein hoort tot de subtop dus hebben het niet moeilijk thuis.

Strawberries - Hisalis 2-6
De bloembollen pakken lekker door tegen de aardbeien. De aardbeien zijn zonder hun supporsschare nog net wat minder dus verwacht een stevige uitslag!

Onpartijdig | 05/10

Kan Athena voor een livestream zorgen dit weekend????

Benno | 05/10

Inderdaad Mr Magic, Athena- MOP dat beloofd een mooi affiche te worden, ik kijk er nu al naar uit.

Laten we beginnen bij het begin; De Kraaien- Zwaluwen: De 2 vogelsoorten tegenover elkaar. Ik verwacht geen enkel probleem voor de zwarte vogels op hun vertrouwde weiland. 4-0

Athena- MOP: De website waar we al 5 speelrondes naar uit kijken, toch denk ik dat de mannen uit Vught een stapje verder zijn. Athena weliswaar thuis, maar de punten gaan mee naar Vught. 1-3

Castricum- Soest: Ik voorspelde al dat Castricum zou gaan verassen dit seizoen en ze stellen me niet teleur, Soest doet hun Best maar wint niet. 2-4

Gouda- Woerden: Een leuke pot om naar te kijken, beide ploegen zullen tot het gaatje moeten gaan om punten mee naar huis te nemen. Toch denk ik dat Woerden nog net iets verder is. 2-3

Nieuwegein- Rijnvliet: Wat stellen de jongens van Rijnvliet mij teleur dit seizoen. Vorig jaar nog top 4, nu slechts 2 punten. Nieuwegein balt rustig door: 5-1.

Strawberries- Hisalis: Hisalis 3 potten op rij verloren, daarom zullen ze nu aan de bel gaan trekken en er alles aan doen om te winnen tegen de mannen uit Driehuis. Mocht ze dit lukken verwacht ik dat het 0-3 zal gaan worden.

Succes dit weekend heren.

Simpel en snel | 05/10

Kraaien - Zwaluwen 4-0

Zwaluwen nog niet echt goed op gang.. Kraaien verrassend 3 samen met Castricum. Had ik eigenlijk niet verwacht. Zwaluwen probeert het wel maar zijn simpelweg nog niet op elkaar ingespeeld. Enigszins makkelijke thuisoverwinning voor Kraaien.

Athena - MOP 1-3

De kraker van de hele competitie. Heb ze nu beide zien spelen en moet eerlijk zeggen dat ik MOP meer kans geef dan Athena. Athena heeft een 5tal goede spelers die hun as bezetten. Als MOP met zijn sterkste 11 komt hebben ze volgens mij allemaal gasten die altijd in de landelijke competitie hebben gehockeyd. Verder is de as van MOP beter dan die van Athena, maar de buitenspelers kunnen er ook wel wat van. Zonder publiek spelen scheelt ook wel een hoop denk ik. Al met al een spannende pot.

Castricum - Soest 3-0

Castricum 4e met 13 uit 5. Prima score. Verwacht ook geen moeilijke website hier.

Gouda - Woerden 2-2

Strijd in de middenmoot. Wordt een spannende pot met hockey wat niet echt aan te zien is. Gelukkig moet men thuis blijven ;).

Nieuwegein - Rijnvliet 2-2

Nieuwegein Best een prima team. Rijnvliet nog niet wat het was. Gelijkspelletje.

Strawberries - Hisalis 1-5

Hisalis 2 keer verloren in de slotminuten van de website tegen MOP en Athena, gaan echter tegen de Aardbeien geen problemen krijgen.