Speelronde 3

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3A
  • 14/09
  • 1193

Een 10 klapper voor MOP, 8 goals voor Athena en 3 teams met 6 punten. Beetje zoals verwacht toch?

Deze week belooft ook weer wat spannends.

Zwaluwen - MOP

Gouda - Castricum

Hisalis - Nieuwegein

Rijnvliet - Kraaien

Soest - Athena

Woerden - Strawberries

Nou mannen, wat gaat het worden komend weekend? In ieder geval succes en vergeet niet te genieten he.

vdf
Reageren

asdf | 01/11

Don Quishoot – Wijchen
Net als de onderstaande voorspellingen, verwacht ik dat dit de spannendste pot van het weekend wordt. Gaat Wijchen de 2e plek overnemen en DQS achter zich laten of zullen de studs uit Eindje zich herpakken en winreeks verder doorzetten? Reuze benieuwd.
Uiteindelijk denk ik dat DQS hier gemakkelijk de winst zal pakken en de blamage van vorige week herstellen. Ook is Wijchen helemaal niet zo goed en zijn ze eigenlijk alleen goed in het halen van corners.

asdf | 01/11

BerlicumUden
Berlicum presteert heel wisselvallig dus ik heb eigenlijk geen idee wat ik over deze website moet zeggen. Uden is een prima hockeyend team en gaan het deze mannen dus erg moeilijk maken. Echter schijnt het Berlicum een leuk thuisvoordeel te hebben en zal dit ook weer uitkomen op een gelijkspelletje.

asdf | 01/11

Heeze – Hoco
Tja leuke website weer om een voorspelling van te doen. Heeze schijnt het goed te doen tegen teams die ook matig zijn, gelijk tegen boxminder en gelijk tegen Berlicum. Deze trend zetten zij mooi door, maar toch scoren ze een “fraaie” 8 keer.

Hockey=Leven | 14/10

Hoco – Berlicum
Tja jeetje wat moet je zeggen over deze pot. Berlicum wil blijven aanhaken bij de top 4 van de competitie en Hoco wil zielsgraag een keer een punt (lol) pakken. Hoco heeft het de studs uit Tilburg vorige week (blijkbaar) knaplastig gemaakt door ze maar met 1-5 naar huis te sturen. Hierom denk ik dat Hoco zich lijkt te herpakken en geef ik mannen uit Oisterwijk toch een keer één punt (een snoeppuntje zullen we het maar noemen). Ook zie je aan de uitslagen dat Berlicum erg aan het fluctueren is en zullen ze deze week weer in de neerwaartse trend zitten.

Hockey=Leven | 14/10

OirschotUden
Een erg spannende, maar eigenlijk ook weer helemaal niet spannende, website. Uden, die een aardig balletje kan slaan en weet hoe ze een bal naar een ander geel mannetje moeten spelen, gaat hier wel de winst mee naar huis nemen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, met 3x kaarten in het laatste kwart wordt het in de laatste minuten van de website nog spannend. Desalniettemin, merkt Oirschot dat Uden dus wél wil promoveren dit jaar en wordt het een duidelijk overwinning voor Uden

Endeldarm | 17/09

Zwaluwen - MOP 1-10

MOP niet te stoppen zo lijkt het. Zwaluwen is echt geen partij voor de mannen uit Vught. Misschien als de kakkers uit het zuiden voor de website al aan het bier gaan dat Zwaluwen nog kans maakt.

Gouda - Castricum 3-0

Kaasje voor de mannen uit Gouda.

Hisalis - Nieuwegein 3-0

Weinig over te zeggen. Degelijke overwinning.

Rijnvliet - Kraaien 4-1

Zelfde geldt voor Rijnvliet. Degelijke overwinning.

Soest - Athena 0-6

Soest heeft kennis gemaakt met de mannen uit Vught. 10-2... Man man man wat gnant. Hoorde zelfs dat het veel meer dan 10-2 had kunnen worden als MOP normaal verder had gespeeld.

Woerden - Strawberries 2-2

WOEERDDEEEENNNNNNN

kale ari | 15/09

Zwaluwen - Mop
4-7

Gouda -Castricum
1-4

Hisalis - Nieuwegein
8-2

Rijnvliet - Kraaien
5-0

Soest - Athena
10-0

Woerden - Strawberries
3-1

Benno | 15/09

10-2 MOP... Dat belooft een aardig affiche te worden MOP-Athena.

Zwaluwen- MOP: MOP zet de goede lijn voort. Zwaluwen heeft niks in te brengen tegen de mannen uit Vught. 1-11

Gouda- Castricum: Castricum heeft de smaak van winnen na vorige week weer te pakken. Ik verwacht dat Gouda geen probleem voor hun moet zijn. 1-4

Hisalis- Nieuwegein: Hisalis heeft bewezen dat ze om de punten gaan meespelen dit seizoen, daarom verwacht ik dat ze thuis weer een showtje voor eigen publiek weggeven. Mooie pot, maar uiteindelijk wint Hisalis met 4-2.

Rijnvliet- Kraaien: De Kraaien heeft bewezen dat ze op hun zandbak aardig overweg kunnen, maar zal dit ook weer lukken op het waterveld van Rijnvliet? 4-4

Soest- Athena: Soest kan na dit weekend eindelijk weer een beetje omhoog kijken. De 1e 3 potten tegen de verwachte top 3. Soest zal het scoren van Athena zo lang mogelijk proberen tegen te hoUden. 2-6.

Woerden- Strawberries: Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Stugge maar felle ploegen die gebrand zijn om te winnen. Na het prima resultaat van de strawberries afgelopen weekend denk ik dat ze hier aan het langste eind zullen gaan trekken. 1-3

Succes!