Speelronde 18

Geplaats door: Mo ( )

  • 3A
  • 08/05
  • 1325

Wederom hele bijzondere uitslagen dit weekend. Dordrecht verspeelt punten in Gouda, Krimpen gaat onderuit tegen Tempo, Hoeksche wint weer eens en Waddinxveen gaat eraf in Delft...

Benieuwd naar jullie verwachtingen van volgende week...
Reageren

Rowic | 12/05

Dordrecht H1 - Kieviten H1
Dordrecht gaat voor de laatste strohalm. nadat ze zoals elk jaar een slechte tweede seizoenshelft hebben. Tegen de kieviten thuis is dat geen probleem. 4-2

Rapid H1 - Hoeksche Waard H1
geen woorden aan vuilmaken Rapid is er klaar mee. De familie wint 0-5

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1
Scoop gaat de club uit Delft worden, helaas gaan de oude mannen van spijk toch punten afpakken van de stUdentjes. leuke website. 3-2

Tempo 34 H1 - Dopie H1
Dopie is slecht heel slecht. gelukkig is Tempo nog veel slechter. 1-3

Waddinxveen H1 - Krimpen H1
Waddie is beter dan Krimpen, Krimpen gaat alles op alles zetten om de overwinning mee te nemen naar huis. dat lukt niet omdat waddie alles scoopt richting de 23 van Krimpen. komen er 4 aan dat zorgt voor 2 doelpunten 2-0.

Westland H1 - Gouda H1
Westland veel beter dan het pauper volk uit Gouda. team begint steeds meer op Tempo34 te lijken. een coach die de gekste kreten uitslaat en spelers die boos zijn op alles wat beweegt. 5-0

hockey | 11/05

Dordrecht-Kieviten: 4-0
Dordt herpakt zich en de vogeltjes fladderen zielig naar huis.

Rapid-Hoeksche Waard: 0-7
Veel succes Rapid.... in de 4e klasse volgend seizoen.

Spijkenisse-Scoop:3-1

Spijk werkt hard en hard werken wordt beloond. In dit geval met 3 punten.

Tempo-Dopie: 0-0
Het zwakke dopie tegen het zwakke tempo. Kunnen beiden niet scoren.

Waddinxveen-Krimpen: 1-3
Sommigen oefenen met kastelenhockey. Deze 2 ploegen hebben een mooi alternatief, namelijk zandkastelenhockey. De website zelf zal niet heel leuk zijn maar Krimpen pakt de punten en herpakt zich na de vorige clash.

Westland-Gouda: 1-1
De goudsche boeren pakken veel punten in de 2e competitiehelft. Dit zullen zij ook laten zien bij Westland. Westland wordt nonchalant.

Pieter | 10/05

Dordrecht-Kievitten
Dordt geeft nog niet op en walst over de vogels heen 8-1

Rapid-Hoeksche Waard
Rapid in gedachte al bij de vierde klasse 1-7

Spijkenisse-Scoop
Scoop op tijd wakker 1-3

Tempo-Dopie
Tempo op weg naar waar ze horen: de 4de klasse 2-4

Waddinxveen-Krimpen
Krimpen voelt zich geweldig op het veld van Waddie 1-4

Westland-Gouda
Westland op weg naar het kampioenschap stopt de goede reeks van Gouda 4-1

Introeven! | 10/05

Dordrecht-Kieviten:
Dordrecht herstelt zich van de misstap in la ville du fromage. Een simpele overwinning in Wassenaar. Desondanks laat de keeper van Dordt wederom zien dat hij enige vorm van opvoeding heeft gemist, pakt geel en daardoor scoort Kieviten 2 keer. 4-2

Rapid-Hoeksche Waard:
Het publiek in Gorinchem wordt vermaakt, helaas wel door de uitploeg. Hoeksche knalt er vanaf minuut 1 overheen. 0-5

Spijkenisse-Scoop:
Twee ploegen die nog in de buurt van de gevarenzone zweven en er weg willen. Wordt een spannende pot, zonder veel hockey. Punten worden gedeeld. 2-2

Tempo-Dopie:
Alles hier is tempo. Ga niet lang met je praten, tempo. Tik tak tik tak, vierde klassaah. 0-2

Waddinxveen-Krimpen:
De 2 koningen der zandvelden in een onderling duel. Lelijk, saai, frustratie en geleid door incapabele mannetjes in t geel. 1-2

Westland-Gouda:
Gouda heeft inmiddels al velen verbaasd deze seizoenshelft en mogen zich opmaken voor een plekje in de top 5. Westland echter een stuk sterker, wat geen schande is. De mannen uit kassenland gaan verdiend kampioen worden. 3-1

Casplantje | 09/05

Dordrecht-Kieviten: Kieviten komen een kwartier voor tijd pas aan omdat ze op de snelweg een stel trekvogels zijn gevolgd richting Amsterdam. Uiteindelijk komen ze gelukkig wel in Dordterecht, maar Dordt blijft in het spoor van Westland, 4-1
Rapid-Hoeksche Waard: 0-6, niet naartoe gaan.
Spijkenisse-Scoop: Scoop komt in de flow na Waddinxveen geslacht te hebben. Spike wordt richting de gevarenzone gedrukt, 2-3.
Tempo-Dopie: Tempo speelt te langzaam en de tegenstanders nemen een lopie met ze. Spike verdwijnt onder de streep want Dope wint met 2-0.
Waddinxveen-Krimpen: Waddi ziet de voorsprong op de concurrenten Krimpen en verliest ook vandaag, met 0-4.
Westland-Gouda: De Westlanders hebben een infiltrant binnen Gouda. Deze kasarbeider legt er twee in het eigen doel, 2-0.

Walter | 09/05

Dordrecht-Kievitten: Dort herpakt zich tegen de vogels uit Wassenaar 5-1
Rapid-Hoeksche Waard: Rapid vecht voor laatste kans,maar HW te sterk 2-7
Spijkenisse-Scoop: beide blij met een punt 3-3
Tempo-Dopie: de scooterboys overmoedig na vorige week 1-3
Waddinxveen-Krimpen: allebei gewend aan een slecht veld, Waddie is het kwijt 2-4
Westland-Gouda: Gouda nog ongeslagen in de tweede helft van de competitie is een zware kluif voor de kassenbouwers 2-1

Jan de Vries | 08/05

Dordrecht H1 - Kieviten H1 2-2
Dordt is het helemaal kwijt, zeker tegen de teams uit de lagere regionen is al eerder gebleken dat ze het moeilijk hebben. Vogeltjes ruiken brood en vechten voor wat ze waard zijn.

Rapid H1 - Hoeksche Waard H1 1-8
Oefenpotje voor HW. Rapid begint scherp en komt zelf 1-0 voor. Daarna is HW ook wakker en maakt korte metten met Rapid. Met rust is de stand 1-5.

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1 2-4
Scoep toch de betere ploeg van de stUdentjes uit Delft. Ondanks dat moeten de Scoopertjes eerst nog even wakker worden, Spike komt namelijk 2-0 voor. Nadat de kater en restalcohol eruit is geven ze gas. 2e helft heeft Spike niets meer te vertellen.

Tempo 34 H1 - Dopie H1 1-3
Hopelijk dat Dopie hier nu wel eens punten pakt. Tempo mag terug naar de 4e klasse wat mij betreft. Het lijkt ook of hier de hooligans van Feyenoord aan de slag zijn geweest. Of zag het clubhuis van tempo er altijd al zo uit?

Waddinxveen H1 - Krimpen H1 4-3
Kan een leuke website worden. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, alleen is Waddinxveen net iets efficiƫnter met de kansen. Nek-aan-nek race die in de laatste minuut beslist wordt door een strafcorner.

Westland H1 - Gouda H1 6-0
Na een lange tijd eindelijk weer op eigen stuiterveld spelen. Hier zijn de tomatenplukkers nog ongeslagen en dat hoUden ze ook dit weekend weer in tegenstelling tot Dordrecht. Gouda is geen partij, dat was het de 1e website niet en dat zal het deze website ook niet zijn.

Supporter Skoep | 08/05

Dordrecht H1 - Kieviten H1 5-2
Dordrecht hersteld zich van de blamage afgelopen week en wel tegen de vogeltjes. De vogeltjes zijn op hun beurt klaar voor dit seizoen. De snavels richting volgend seizoen.

Rapid H1 - Hoeksche Waard H1 1-7
Hoekse Waart zal snel klaar zijn met Rapid en kan zich vanaf de 20ste minuut gaan focussen op de website van Feyenoord. Rapid toch al zeker van minimaal een jaartje 4de klasse.

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1 1-5
Halverwege de maand, st..Udentengeld is op, Spijkenisse failliet. Skoeterboys gaan kapot gemaakt worden door ons stUdenten.

Tempo 34 H1 - Dopie H1 2-0
Skoep op veld 1, Dopie verliesdt dit wiekent van Tempo. Tempo simpelweg sterker of dat fantastische veld.

Waddinxveen H1 - Krimpen H1 6-1
Antihockey maakt 1 onterechte goal, st..rafbal. Waddinxveen veel st..erker.

Westland H1 - Gouda H1 3-1
Gouda wordt overmoedig na het gestolen punt in Dord. De gasten van Westland laten zien dat zij de terechte kampioen gaan worden.

Succes allen!

Supporter Skoep | 08/05

Dordrecht H1 - Kieviten H1

Rapid H1 - Hoeksche Waard H1

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1

Tempo 34 H1 - Dopie H1

Waddinxveen H1 - Krimpen H1

Westland H1 - Gouda H1

Mo | 08/05

Rapid - Hoeksche waard 1-4
Rapid heeft het wel gezien dit seizoen, motivatie is zelfs voor het thuispubliek ver te zoeken. Succes in de vierde boys! Hoeksche ruikt bloed bij Waddinxveen en hoopt stiekem nog op een 3e plek.

Tempo 34 - Dopie 2-1
Hoewel ik hoop dat Tempo onderuit gaat en weer terug naar de degradatiestreep wordt gestuurd, zie ik Dopie hier geen punten halen. Misschien zijn ze dit keer niet brak en lukt er wat...

Waddinxveen - Krimpen 3-2
Een knotsgekke website tussen twee aparte ploegen... Sportiviteit en gezelligheid zal ver te zoeken zijn. Krimpen is voorbereid op de woestijn in Waddinxveen, maar trekt toch aan het kortste eind.

Dordrecht - Kieviten 4-1
Dordrecht herstelt zich thuis van het verdiende puntverlies in Gouda met een simpele overwinning. De vogeltjes blijven gevaarlijk dichtbij de degradatiestreep, waar het korte tijd geleden nog acteerde in de eerste klasse.

Spijkenisse - Scoop 2-1
De minst leuke website van het weekend. Spijkenisse wint door het thuisvoordeel.

Westland - Gouda 3-1
Gouda heeft vleugels, zelfs na Dordrecht nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft. Hadden gisteren zelfs de mogelijkheid om drie punten in Gouda te hoUden. Westland is echter sterker dan Dordrecht, dit in combinatie met het thuisvoordeel/waterveld maakt dat het voor Gouda een brug te ver is. Waarschijnlijk wel hun enige verliespartij in deze seizoenshelft...