4e ronde

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3A
  • 27/03
  • 1395

Gister stonden we nog lekker in het zonnetje een pilsje te drinken met HW, maar vandaag is de nieuwe week weer aangebroken.

Wat denken we?
Waddinxveen - Rapid
Krimpen - Dordt
Gouda - Kieviten
Spike - Tempo
Scoop - Westland
Dopie - HW
Reageren

hockey | 31/03

Waddinxveen-rapid:
De nummer 3 tegen de nummer laatste. dat is 9 plekken verschil. Dit zal ook de uitslag worden: 9-0. Rapid, wederom veel succes in de 4e klasse.

Krimpen-Dordt: 1-4

Na het gelijke spel tegen Spijkenisse heeft Dordt zich weer enigszins hersteld tegen Scoop. Krimpen begon vorig jaar sterk, maar heeft nu pas 1 punt in de 2e competitiehelft. Ondanks het nieuwe clubhuis en het nog niet zo nieuwe veld, komen de boys van Krimpen niet verder van 1 doelpunt.

Gouda-Kieviten:

Gouda staat momenteel veel te hoog voor het hockey wat laten zien. Kieviten is nog ongeslagen in de 2e competitiehelft en zal dat ook blijven. Tegens vliegen ze weg van de stinkkaas uit Gouda. 0-3

Spijkenisse- Tempo:
De scooterboys van tempo kunnen beter thuisblijven. Begonnen vorige seizoenshelft sterk, maar daar is niks meer van over. Spijk blijft optimistisch en hebben grotere zorgen. Ondanks dat winnen ze mt 2-0

Scoop-Westland:

Westland momenteel de meest constante ploeg in de poule. En zal dit ook tegen scoop laten zien. Scoop geeft zich de avond ervoor al over. 0-7

Dopie-HW:

Dopie staat 1 punt voor op Scoop en mag nog steeds op veld 2 spelen. Echter maken zij geen gebruik van het verlies van de scoopers. HW is gewoonweg te sterk voor dit middelmatig groepje stUdenten. 1-2

Hockeystock | 31/03

Waddinxveen - Rapid 6-1
Tja, trainingspotje voor Waddinxveen. Rapid heeft echt niks te vertellen. Sterke kant Rapid, sportief en blijven opdagen.

Krimpen - Dordt 2-2
Betonplaat van Krimpen valt niet op te hockeyen, Dordt krijgt het dus lastig. Gelijkspelletje...Dordt wint alleen in het aantal verzwikte enkels.

Gouda - Kieviten 0-2
Gouda heeft thuis niks te vertellen tegen die Kieviten die een opvallende inhaalrace maken.

Spike - Tempo 3-1
Anti-hockey tegen anti-hockey. Alleen gun ik Spike de 3 punten.

Scoop - Westland 0-8
Vorige keer was het 6-0 voor Westland. Nu zijn ze op stoom en prikken ze er 2 extra in. StUdenten zijn nog lam van vrijdag en zaterdagavond.

Dopie - HW 2-5
Dopie heeft samen feestje gevierd met Scoop. Zijn dus ook nog ladderzat. HW doet wat ze moeten doen en halen hier de 3 puntjes op.

Supporter Skoep | 30/03

Waddinxveen - Rapid 7-1
Voor Rapid is dit seizoen een verloren seizoen. In de laatste minuut zal de laatste man van Rapid uit de draai met de voet scoren, waardoor de eer gered zal worden. Verder is Waddinxveen een groot maatje te groot.

Krimpen - Dordrecht 3-2
De bondsscheidsrechters raken geblesseerd op de betonplaat, waardoor en clubscheidsjes aan te pas moeten komen. Helaas, daar kan niemand tegenop en ook Dordrecht beschikt niet over voldoende kwaliteiten om van 13 man te winnen na 2 rode kaarten in de eerste 5 minuten.

Gouda - Kieviten 1-1
Zaadpot, zal wel gelijk worden ofzo.

Spijkenisse - Tempo 4-1
Tempo speelt een tempootje te laag voor Spijkenisse. Spijkenisse gaat er keihard in, zoals stieren op rood reageren, omdat alle reclameborden zijn vervangen door posters van de (ex) voorzitter.

Skoep - Westland 3-0
Deze gaan we pakken! Die boeren hebben vast ergens een schuurfeest dat uit de hand gaat lopen.

Dopie - Hoeksche Waard 1-5
Wij hoUden dat hoofdveld. HW veel te sterk voor Dopie. Dopie eindigt met 10 man.

Suukses allemaal!!!

Boris | 30/03

Waddinxveen - Rapid 5-1
De dijkdorpenaren hebben weinig moeite met Rapid, iets wat je duidelijk terug gaat zien in de uitslag van deze website.

Krimpen - Dordt 2-2
Van de week is er een nieuwe lading zand gestort op de betonplaat in Krimpen. Hierdoor zal het Krimpen lukken om zich met zn allen in te graven en het Dordt toch lastig te maken. Zit er zelfs een puntje in?

Gouda - Kieviten 1-0
Een website die beide kanten op kan vallen. Het thuisvoordeel kan hier het verschil gaan maken.

Spike - Tempo 1-3
Tempo wordt uitgelachen omdat ze met de metro aankomen bij Spike in plaats van op een opgevoerde Aprilla met Yasuni. Tempo neemt hierop revanche en drukt Spike met de neus op de feiten.

Scoop - Westland 0-8
Als scoop slim is, spelen ze lekker op het eigen veldje in plaats van het waterveld. Slim of niet, ze maken helmaal geen schijn van kans.

Dopie - HW 1-3
Dopie moeite met scoren, maar leggen er zondag per ongeluk toch 1 in. Helaas voor hun scoren de Hoeksche Boys er een paar meer.

2oen | 30/03

@ Rowic wij hebben inderdaad in elke kleedkamer een jacuzzi. je moet dan echter wel met 11 man in de deuropening gaan liggen. Dan hoopt het water dusdanig op dat je in de doucheruimte een Jacuzzi effect krijgt. Eigenlijk een beetje zoals wij altijd op zondag op het veld te werk gaan. Enige nadeel is dat ons veld harder is dan de vloer van de doucheruimte, dat resulteert in beurse billetjes en heupen.

Albert | 30/03

Waddinxveen - Rapid
Rapid gaat voor zijn laatste kansen en maakt er een spektakel van 3-4

Krimpen -Dordrecht
Krimpen met het prachtig verbouwde clubhuis zal het Dordrecht heel lastig maken 2-3

Gouda-Kieviten
De twee ploegen die sterk uit de winterstop zijn gekomen gaan allebei voor de winst, dus wordt het gelijk 6-6

Spijkenisse - Tempo
Vingers gekruist voor Spike, valt het balletje goed deze keer 4-2

Scoop -Westland
Scoop teruggevallen naar veld 3, Westland veel te sterk 0-8

Dopie - HW
Dopie op veld 2 voelt zich sterk. HW zonder zijn sterspeler maar met de raketman 1-4

DildoSw€ggings | 29/03

Mannen! Ik bedoel... Heren! Terug van weggeweest!

Waddinxveen - Rapid 6-2
Leuke, open pot met snel aanvallend hockey van beide teams. Wveen blijkt toch iets beter te kunnen hockeyen en blijft in de race om plek 3. Rapid moet misschien uit een ander vaatje gaan tappen.

Krimpen - Dordrecht 0-8
Dordt weet wel raad met het geschreeuw en de schwalbes van de hoofdband van Krimpen en knalt er 8 in het netje.

Gouda - Kieviten 3-4
Prachtduel in de staart van de competitie. Scheidsrechter zou wel eens een belangrijke rol kunnen gaan spelen. Tactisch meesterbreinstaartje van Gouda zou misschien een ander tram moeten gaan zoeken.

Spijkenisse - Tempo 0-0
Streekderby: tokkies vs tokkies. Geen doelpunten, wel een hoop kaarten.

Scoop - Westland 2-6
Sterspeler van Scoop is niet fit uit de winterstop gekomen en dus krijgt Scoop een lastige 2e seizoenshelft.

Dopie - Hoeksche Waard 2-2
Hoeksche Waard mist zijn sterspeler vanwege een schorsing. Zal de coach dit op kunnen vangen met een tactisch meesterplan of zal Dopie eindelijk laten zien toch te kunnen hockeyen?

X Dildo

Rowic | 29/03

@2oen, na uitvoerig onderzoek (even een bezoek aan jullie site) is mij ter ogen gekomen dat 24-3 het clubhuis is opgeleverd?! Dan wordt Dordt de eerste tegenstander die mag gaan genieten van het nieuwe etabLissement van Krimpen.
aangezien de coach een (halve)voetballer is heeft elke kleedkamer wel een jacuzzi toch?

Rowic | 29/03

een citaat van ronde 13.
2oen 15-03-2017
@De Kieviten. Onze club is vrijwel altijd een treurige bende met een betonnen plaat als speelveld. Echter wordt het clubhuis momenteel verbouwd, dus je verdriet wegdrinken met een biertje kan niet.

Geen bier om verdriet weg te drinken zou ik moeite mee hebben ;)

Rowic | 29/03

een citaat van ronde 13.
2oen 15-03-2017
@De Kieviten. Onze club is vrijwel altijd een treurige bende met een betonnen plaat als speelveld. Echter wordt het clubhuis momenteel verbouwd, dus je verdriet wegdrinken met een biertje kan niet.

Geen bier om verdriet weg te drinken zou ik moeite mee hebben ;)

2oen | 29/03

Kritiek op ons veld(spel) is nog tot daar aan toe, maar van dit soort uitspraken verliezen we toch wel de realiteit uit het oog.

2oen | 29/03

@Rowic, ons clubhuis is spiksplinternieuw, hoe kan Dordt daar nou moeite mee hebben?!

Rowic | 29/03

Waddinxveen - Rapid
het maakt niet uit wat Rapid probeert winnen gaan ze dit seizoen niet meer doen. Waddinxveen gewoon beter 4-0

Krimpen - Dordt
Dordt heeft moeite met scoren, moeite met het veld, moeite met het clubhuis en moeite met het anti hockey van Krimpen. maar door dat Steven en Stefan niet mee doen is 1-3 toch het grootste wat behaald kan worden.

Gouda - Kieviten
De vogels hebben een prima verblijf gehad in het zuiden en blijven dit nog even vast hoUden, of komt het toch omdat Gouda er niks van bakt dit seizoen? 0-2

Spike - Tempo
Bolle en gabbertje doen de thuiswebsiteen mee, daarom is tempo kansloos en verliest het. gelukkig maar, iedereen wil ze naar de 4e klasse hebben! 3-1

Scoop - Westland
Skoep kansloos hopelijk kunne ze een volle selectie meenemen, het gaat spannend worden nu Dopie weer boven ze staat. de strijd voor veld 3 is in volle gang! 0-5

Dopie - HW
over Dopie is alles al gezegd. Dit jaar gewoon een hele slechte selectie die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. 1-3

Zie tekst | 29/03

Door: Ohmse wastrommel a.u.b.

Gouda - Kieviten
Kieviten kijkt al de hele zondag uit naar het bier. Nergens wordt zo goed voor de gasten gezorgd als op Gouda, daar kunnen veel teams nog wat van leren. Een gelijkwaardige website waarin Gouda door het weer, de entourage, en de terugkeer van El Salvador aan het langste eind trekt: 3-2.

Groetjes,

Ohmse wastrommel a.u.b.

Zie tekst | 29/03

Door: Ohmse wastrommel a.u.b.

Spike - Tempo
Heel Spijkenisse loopt uit om de piraten van het vlaggenschip een hart onder de riem te steken. Spike beloont de supporters met een overwinning. Het blijft nog lang onrustig in Spike City en de club draait een recordomzet na de overwinning: 4-3.

Scoop - Westland
De mannen van Westland zijn beginnen een beetje moeizaam aan de website, wat niet gek is aangezien het merendeel van het team al om 04:00 uit de veren was voor de eerste tomateninspectie van de dag. Scoop komt daardoor verrassend op een 1-0 voorsprong. Dat blijkt een wake-up call voor onze kwekers uit het westen en ze bulderen met 7-1 over de Delftse Leden.

Dopie - HW
Wat is het mooi om lid te zijn. Tenzij je lid bent van Dopie, in het eerste speelt, en een website tegen Hoeksche Waard moet spelen. Hoeksche maakt gehakt van de brallende en brassende dasjes-dragers uit Delft: 1-4

Groetjes,

Ohmse wastrommel a.u.b.

Zie tekst | 29/03

Door: Ohmse wastrommel a.u.b.

Waddinxveen - Rapid
Rapid maakt zich in de 4e ronde na de winterstop op voor de 4e klasse. Keeper van Waddinxveen heeft schurende schaamlippen van het veld van Wveen en houdt het dit seizoen voor gezien. De spits van Rapid weet er nog 2 langs de onervaren gelegenheidskeeper te krijgen. Het blijkt echter niet genoeg: 4-2.

Krimpen - Dordt
Het anti-hockey van Krimpen is een Doorn in het oog voor de hockeyliefhebber, maar maakt het de Dordtenaren wel heel lastig. Dordrecht echter nog vol in de race voor het kampioenschap en laat Krimpen dat niet verpesten: 1-2.

Groetjes,

Ohmse wastrommel a.u.b.

R. Zet | 28/03

Mannen!

Bart | 28/03

Test

Biertje! | 28/03

Waddinxveen-Rapid: Rapid geniet van het zonnetje en de derde helft 4-0
Krimpen-Dordrecht: Krimpen de leukste gasten van deze competitie, net een maatje te klein voor Dordt 2-3
Gouda-Kieviten: de website van de week! 6-4
Spijkenisse-Tempo: kom op Spike, Tempo moet eruit 3-1
Scoop-Westland: appeltje eitje voor de kassenbouwers 1-5
Dopie-HW: Dopie is het kwijt en vindt het ook niet tegen HW 0-4

Rapper Sjors | 27/03

Waddinxveen - Rapid
Counterhockey tegen slechter counterhockey. Beide teams willen de bal niet. Echter komt nu de aap uit de mouw bij Waddinxveen na het vertrek van de keeper want ze konden zijn topsalaris niet meer betalen.
2-3

Krimpen - Dordt
Krimpen zit in een neerwaartse spiraal. Dordt ziet deze affiche als mooi teamuitje naar het strand waarbij ze ook nog punten pakken dus dat is mooi meegenomen.
1-4

Gouda - Kieviten
2 teams die aan elkaar gewaagd zijn. Deze website belooft schittermagisch te worden met mooie goals. Kieviten trekt aan het langste eind en wint. Zelf geef ik nog een optreden na de website en neem ik pindakaas mee.
3-4

Spijkenisse - Tempo
Spike heeft bijna alle toppers gehad van het seizoen en heeft het volste vertrouwen op winst. Ze durven dan ook weer aan te treden onder muziek van pirates of the caribbean. Desondanks wordt het een lelijke website.
1-1

Scoop Delft - Westland
De tomatenplukkers en tevens ook kassenbouwers gaan vol voor het kampioenschap. Scoop weet niet wat hockeyen is maar is ervan overtuigd dat de uitslag altijd een slecht beeld van de website geeft.
0-11

Dopie - Hoeksche Waard
Bij dopie kan je nu een all-inclusive dag naar het strand boeken. Helemaal verzorgd met strandtent en een zandveld waar niet op te scoren valt. Daarnaast krijg je het echte beach gevoel in de zandbak naast de strandtent.
0-0

youngtets | 27/03

Waddinxveen - Rapid : 4-2

Rapid moet proberen om de rappe voorspeler van waddie te verLeiden een overstap te maken, dan pas doen ze hun naam eer aan.

Krimpen - Dordt: 2-3
Dordrecht is op het begin in verwarring, ze denken dat ze nog staan in te spelen op de parkeerplaats, maar dat blijkt het hoofdveld te zijn. Krimpen maakt het dordrecht vervolgens lastig met effectief counterhockey (lees: antihockey), maar dordrecht heeft de kwaliteit om toch de 3 punten over de streep te trekken.

Gouda- Kieviten : 8-8
Kieviten gaat aan de prestatieverhogende middelen en komt al snel op 0-8. De tweede helft is het uitgewerkt en liggen ze allemaal knock-out in de kleedkamer. Desondanks weet Gouda er maar 8 te scoren in de tweede helft.

Spike - Tempo: 3-1
Spike heeft zaterdagavond een teamuitje naar het nieuwe casino in Spijkenisse en gokt zo het gehele tekort bij elkaar.
Tempo heeft ook teamuitje maar zuipt zich 10 slagen in de rondte en is zondag niks waard.

Scoop-Westland : 2-3
Westland probeert een truc uit te halen door de stUdenten rotte tomaten voor te schotelen voor de website. De stUdenten echter zijn niet meer dronken en hebben de list meteen door.
Wel wint Westland gewoon natuurlijk.

Dopie- HW : 0-2

Dopie speelt 2 weken achter elkaar 0-0, vraag me af of dit ooit eerder is gebeurd in het hockey.
HW gaat hopelijk door zoals de laatste minuten tegen Krimpen.

youngtets

Danny Blind | 27/03

Waddinxveen - Rapid 2-3
Krimpen - Dordrecht 2-2
Gouda - Kieviten 3-1
Spijkenisse - Tempo 2-4
Scoop - Westland 3-7
Dopie - Hoeksche Waard 1-1

Nummer 10 | 27/03

Waddinxveen - Rapid
Waddinxveen veel te sterk voor de mannen uit Gorinchem 8-2
Krimpen - Dordrecht
Dordt krijgt het moeilijk op het tapijtje van Krimpen 2-3
Gouda - Kieviten
Gouda en Kieviten in balans 2-2
Spijkenisse - Tempo
Spijkenisse wint van de scooterboys 3-1
Scoop - Westland
De strafcorner van Westland wordt Scoop teveel 1-4
Dopie - Hoeksche Waard
De Hoeksche boys gaan er altijd voor 2-5

Walter | 27/03

Waddinxveen - Rapid, Rapid heeft zich al neergelegd bij degradatie 7-1
Krimpen - Dordt, Krimpen knap een punt gehaald bij Hoeksche Waard, stunt opnieuw 3-2
Gouda - Kieviten, thriller in de kaas stad 5-5
Spike - Tempo, Spike pakt de volle winst 😉 4-1
Scoop - Westland, de stUdenten helemaal van slag 1-6
Dopie - HW, Dopie maatje te klein voor HW 1-5