Online Adverteren

Bij ons SUPER eenvoudig!

  • 02/01/2020
  • 5788

Stel u heeft een webshop in hockey/sport spullen, dan zijn wij het platform van uw doelgroep! Maar het gaat nog verder, wij beschikken over +8.000 pagina's op onze 4 platforms over hockey, iedere pagina beschikt over een uniek backlink-systeem met meerdere advertentie-punten. Dat zijn +32.000 backlinks naar uw bedrijf, of product, welke per platform ook nog eens per regio anders ingedeeld kan worden. 

En wat kost dat dan?
Wij houden het simpel, €75 per maand (excl BTW), 1 adverteerder per maand voor alle 4 de platforms (dit komt neer op +32.000 backlinks naar uw bedrijf, of product!)

(Backlinks zijn links die afkomstig zijn van andere websites en middels een hyperlink refereren naar uw website. De zoekmachines (zoals Google) zien iedere backlink als een aanbeveling naar uw website. Hoe meer relevante en kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen hoe groter de autoriteit van uw website in uw branche is. Belangrijk om daarbij te benoemen dat de Google zoekmachine graag de specialisten en autoriteiten in een niche bovenaan zet, omdat deze het meest worden aanbevolen door de backlinks.)

Wie ziet mijn advertentie dan?
Bekijk onze stats

Wie maakt mijn advertentie dan?
Wij... ! in overleg met u natuurlijk!

Meer weten?
info @ inhrlem.nl

Meer 3e klasse topics